Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Фъстъчка ,изглеждаш прекрасно ,браво   bouquet
За Зузка ,упражненията които показва ги е правила в Бодирока  Peace
Аз съм си изтеглила повечето и ги имам назад до 2009г. с обясненията
и видеа как се правят заедно със тренировките и  Peace
Правила съм някой от тях ,изобщо не са за подценяване  Naughty
Едното кардио ,което бях правила е качваш си краката на радиатора
или на стола и се правят 10 лицеви опори после 300 скока на въже и пак
лицевите опори и така 10 мин. беше ако не се лъжа  Crazy
Доста трудно кардио излезе ми душицата  Joy

За Weider X-factor ST не съм ги правила ,но със сигурност са хубави от
това ,което съм изгледала  Peace
Много е мотивиращ пича  Peace

Аз днес почивам.
Утре пак се мятам с Джаки  Crazy
От вчера с тренировката и за долна част на тялото +корем имам
мускулна треска  Laughing
Това момиче ,милост няма  Mr. Green

# 46
Мери, мерси за новата тема.
И аз съм за по-кратки тренировки, но платените 8-седм. на ФБ са с продължителност 40-50-60 минути. Рядко има някоя 30-минутна. За това беше коментара на Бесервисен доколкото разбрах.

Днес по програма имах тренировка за корем и крака, но за корема не ги усетих много.

Инче  Peace

Зузка защо така наедря в бедрата и дупето не можах да разбера. Освен в бодирока да взимат добавки, иначе толкова сухи /с мн. нисък % мазнини/ не биха могли да се задържат дълго предполагам.

# 47
Брей Пит, от кои точно тренировки или тренировъчна програма на Chalean не си доволна  newsm78

Ей от това:
http://www.ulozto.net/xWSs1XX/chalean-01-phase-1-burn-circuit-1-avi
Днес ще видя някое друго дали ще ми хареса от нейните, аз така или иначе не съм изтеглила всички.

Между другото вече два поредни дни правя и това от фитнес блендера:
http://www.youtube.com/watch?v=_OCa-IN2EdA и за десетина минутки доста добре ми действа.
Също много ми харесва и това на Руми:
http://www.youtube.com/watch?v=bIvqGs_05Lg
Ако го правя наистина колкото мога по-бързо, бая ме изпотява.

MeRiTo`, пратих ти на лични линковете за подмяна, които пуснаха момичетата в предната тема.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 19:08 от Пит

# 48
Пит пробвай Lean фазата - това е истината Simple Smile

# 49
Връщам се след 26 минути Cardio Kickboxing and Core (ден 12 на новата осмица). Да му се не види, нещо не успях да си регулирам дишането добре тоя път. Имаше момент, в който просто трябваше да спра. Хипервентилирах и видях звездички.

Сега обядвам пилешки гърди със салата от кисело зеле.

# 50
Пит, аз от Екстрийм съм правила интервалните тренировки (това и товаa) и бях много доволна.

\\\Фъстъчка\\\, точно така си те представях - спортна, стегната, но нежна фигура. И твоето коремче е  newsm10

allexa, по принцип си права за продължителността на тренировките в 8-седмичната, но трябва да се отбелжи, че това време включва и загрявка, и стречинг. Например днес правих ден 9, беше около 60 мин, но от тях над 20 бяха именно стречинг и загрявка.  Peace

Jerry F, в инсенити също имаше една хубава тренировка за корем, но пък кардиоto включва подскоци (който са много ефективни именно за коремните мускули).   Thinking
По принцип видеото на Джаки OneOnOne е 60 мин, но се състои от три части, последнити 20 мин са именно за корем.

# 51
 И аз тук да не ви изпусна Simple Smile А и колко сте писали едва ви изчетох, голям ентусиазъм има след празниците, което е супер.
 Първо да пиша на Мерито да не пада от стола, защото аз следвам методиката на Иван Абаджиев  Grinning / за който незнае това е най-успешния бг треньор по вдигане на тежести, който изповядва теорията, че успехи се постигат с тренировки до отказ, ако трябва и по 4-ри пъти на ден/. Шегата настрана, но имам наистина голям проблем с избора на тренировки, защото фитнес блендърите ме кефят, но мисля да ги сменям. Алекса ме е разбрала много точно какво имам впредвид, защото при избора на тренировки подходящи за моя план ги структурирах съобразно техните 5 дневни, които правех в началото. С една дума 40-50 минути /по-рядко 60-70мин/, но в тях влиза и загрявка и стречинг. Сега съм в голяма чуденка какво да правя само Джаки ме кефи безрезервно, но 15-25 мин са ми крайно недостатъчно дори не ми се ускорява пулса, което е напълно неефективно и обикновено играя по 2 или 3, а и не може само силови. Руми и Зузка със сигурност не са моите хора. Моля за помощ и съвети, като след преосмисляне на тренировъчния план минавам на 3/1 т.е 3 дни тренирам 1 почивам. Хранителният ми режим беше свински последните 2 седмици и това доведе до загуба на всичко постигнато ... та сега всичко отначало ...
  Сега изиграх едни 40 мин Боб Харпър за начинаещи и даже не можа да ме изпоти ама това сигурно от студа/ играя по късо потниче и къси панталони в не много топла стая хаха Незнам ... ще му дам шанс определено като изиграя и другите му комплекси пък да видим.
  Поне от този уикенд докато има сняг няма да се чудя какво да правя събота и неделя, защото откривам ски сезона.
 Хубава вечер спортни мацки и ползотворни тренировки.  Hug

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 20:46 от Besserwisserin

# 52
Може ли някой да ми каже как да изчисля ,колко калории на ден
са ми позволени?

# 53
Може ли някой да ми каже как да изчисля ,колко калории на ден
са ми позволени?

дел / нещо с линка не се получава/

Колко калории са ти нужни на ден

1.Изчисли своя основен обмен на веществата.
Съществуват няколко формули, определящи разхода на енергия за осъществяване на основния обмен(ОО).

- най-лесната формула на изчисляване по А. Бин:
18-30 години (телесно тегло Х 14,7) + 496 = ОО
31-60 години (телесно тегло Х 8,7) + 829 = ОО

- Формулата на Харис-Бенедикт:
За мъже ЕОО=66 + [13,7 х телесна маса (кг)] + [5 х височина (см)] - [6,8 х възраст (години)]
За жени ЕОО=655 + [9,6 х телесна маса (кг)] + [1,8 х височина (см)] - [4,7 х възраст (години)]

- Формулата на Дрейер:
ЕОО=W1/2 / (K*A0.1333)
където, W е телесната маса в грамове (!),
A-възраст на човека в години,
K-константа, равна на
0,1015 - за мъжете,
0,1129 - за жените.

2. Изчисли количеството калории, необходими ти за ежедневна деятелност на организма.

Малкоподвижен начин на живот ОО Х 1,4
Умерено активен начин на живот ОО Х 1,7
Много активен начин на живот ОО Х 2

# 54
Besserwisserin, пробвала ли си Инсенити. Състои се от доста интензивни тренировки, първият месец са по около 40 мин, но втория, доколкото виждам, са по над 1 час.
А Иван Абаджиев все пак тренира професионални спортисти, които може и да тренират до отказ, но зад тях стои екип от масажисти и лекари, които се грижат за телата им след интензивните тренировки.  

# 55
Besserwisserin   bouquet много ти благодаря   bouquet
Трябва да изяждам до 1250 калории дневно  Joy
Ха сега ,ще се справя ли?  Crazy

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 21:06 от Mавина

# 56
Айа, разбира се това с Иван Абаджиев беше шега и закачка с Мерито, защото тя доста "остро ми влезе" с коментар в предната тема, та го написах за майтап  Grinning
 Не съм пробвала Инсенити, защото от Замунда не мога да тегля, но може да пробвам да се сдобия с тези тренировки. Имам само хранителният им режим, който също не съм гледала подробно. Всъщност както прочетох някъде, моя проблем не е в залата, а в кухнята хаха

# 57

allexa, по принцип си права за продължителността на тренировките в 8-седмичната, но трябва да се отбелжи, че това време включва и загрявка, и стречинг. Например днес правих ден 9, беше около 60 мин, но от тях над 20 бяха именно стречинг и загрявка.  Peace

Да, не ми мина през ум да го спомена, защото винаги тренирам със загряване и стречинг. Не се сетих, че някой може да ги пропуска.

Besserwisserin, тук http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2335 /паролата е на 1 стр./ има много тренировки. Пробвай Jillian Michaels или тренировките на Beachbody. Но ако не си в България не те съветвам да теглиш.  Wink

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 21:27 от allexa

# 58
\\\Фъстъчка\\\, Aйа, благодаря!  Hug Още утре ще ги пробвам, че тамън приключих с тренировката за днес.

Скрит текст:
А що се отнася до хапването, не се тормозя да броя калории. От няколко дни съм на Зоната, преди няколко години имах чудесни резултати с нея - за три месеца 13 кг.
В интерес на истината и 90 дневната диета е доста добра според мен.
Но след НГ дори след като не ям шоколад и сладко, трябва да има някакъв резултат  Mr. Green Понякога направо си се чудя как успявам да унищожа цял шоколад без да ми мигне окото.  dontknow

# 59
Цитат
Jerry F, в инсенити също имаше една хубава тренировка за корем, но пък кардиоto включва подскоци (който са много ефективни именно за коремните мускули).  

И аз съм ЗА тези тренировки, дори тази вечер отчетът ми е :Insane Abs
Друго ,което мога да предложа е:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4226167  -Jillian Michaels - Killer Abs
Besserwisserin ,не му вярвай на Боб с тази тренировка.Само те е подвел, като не те е изпотил Simple Smile.Пробвай :
Ultimate Cardio Body_01 Extreme Cardio Challenge
Bob Harper - Main Workout
Bob Harper - Totally Ripped Core 2010
и ако оживееш, пак ще си говорим дали си се изпотила Wink

Инче, изглеждаш трепач Sunglasses
лека! Hug

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 21:25 от MALVINA

Общи условия

Активация на акаунт