Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 542
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, да ви попитам нещо за канелата - някой пие ли я в кафето?
Вчера опитах без особен успех... Дали кафето бе горещо?! Получи се някаква пихтиеста маса на дъното на чашата и не можах да го изпия цялото. Вие как я приемата?

# 391
  • У дома
канелата разбъркана с малко мед, иначе и аз слагам в кафето, но по малко.

Дами, дайте съвет за тренировки за деца. Моята 8 год пикла е направила стомахче, ходи на хип хоп, но исках нещо за вкъщи да измисля. Няма търпение с мен да играе, чат пат за йогата само се включва.

# 392
  • Cambridge, UK
Здравейте,
аз затвърдих сезона на бягането - днес малко над 4 км като последните 2 по байрите от Козяк през Богатица до Иван Вазов Simple Smile + вечерта един стречинг пилатес

започвам постепенно да увеличавам разстоянието до 10 км

# 393
Фея, дали си два еднакви линка.  newsm78
Тю, да му се не види! Как така не съм забелязала?!

Оправих го. Благодаря ти, Айа.

# 394
канелата разбъркана с малко мед, иначе и аз слагам в кафето, но по малко.

Дами, дайте съвет за тренировки за деца. Моята 8 год пикла е направила стомахче, ходи на хип хоп, но исках нещо за вкъщи да измисля. Няма търпение с мен да играе, чат пат за йогата само се включва.
Shoun T има тренировки Hip Hop Abs, предполагам че може да и допаднат.Не са тежки тренировки, основно са елементи от хип хоп, придружени с хубава музичка.Не са и дълги като продължителност.Били Бланкс има Тае бо за деца.

# 395
  • Пловдив
Atalanta, качих тук http://dox.bg/files/dw?a=783a713df8 една тренировка на Дениз Остин за деца (всъщност са 2 - една само за деца, а от средата започва другата, която е семейна и много забавна, с упражнения по двойки). На моята 6-годишна дъщеря и двете много й допаднаха, понеже и тя има мерак да спортува. Mr. Green
Качвам Били Бланкс за деца и после ще пусна линк и към нея.

# 396
  • 1st floor
Момичета, да ви попитам нещо за канелата - някой пие ли я в кафето?
Вчера опитах без особен успех... Дали кафето бе горещо?! Получи се някаква пихтиеста маса на дъното на чашата и не можах да го изпия цялото. Вие как я приемата?
Канелата в кафето не ми допада. Слагам я в млякото - прясно или кисело.

За днес кръговата на Джаки, но само за горна част. Нямам време, кръста ме боли още малко, МЦ...и пр... Confused

Тяна, мерси за рецептата. У нас такива нещица са на почит, но гледам да не прекалявам и правя по-рядко. Егоистично е, защото другите са слаби... Mr. Green Изглежда много апетитно и ще го сътворя и аз!!!   chef

# 397
  • Пловдив
Atalanta, ето и Тае Бо на Били Бланкс за деца: http://dox.bg/files/dw?a=7e259b256c Hug

# 398
Канела слагам само в капучино или в чаша мляко.
Аз вече усещам как влизам във форма. Дишането ми се пооправи и се чувствам много по-добре. Вчера започнах 6-седмичната програма на Brasil Butt Lift, понеже при мен е именно там проблема. Искам да намаля мазнинките в дупето и да го повдигна. Дано програмата даде резултат.

# 399
Atalanta, благодаря за идеята за лосиона с люти чушлета. Отдавна искам да си купя нещо силно загряващо, но за това не бях се сетила. Ще търся.

Къде си разменяте рецептата за питката на Тяна? Една торта не би ме изкушила, но домашните банички и питки със сирене са ми слабост и на мен. Правя ги много рядко, но бих искала да имам рецептата./видях къде е/

Днес имам по програма 50 минутна тренировка.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 10:47 от allexa

# 400
Здравейте аз се отчитам с HIIT 15 +  Recharge

# 401
Аз започнах седмицата с LEAN Circuit 3 на ChaLean и естествено степера (40 минутки)  Grinning
Канела слагам само на топло мляко, обикновенно в закуската която за мен е мляко с овесени трици, лъжичка мед и чия. Обожавам черно кафе и няма да мога да го изпия ако сложа канелата там.

# 402
Аз си продължавам с ФБ 8-седмичната.

# 403
allexa,виж този крем http://amritalab.eu/urbanspa/anticellulite/anticellulite_oil_phyto_slim  ,в него има чушки Simple Smile Аз съм го ползвала преди 2 години и бях доволна 

# 404
Venilove, ти направо ме шашна с тази картинка. Наистина ли тези зеленчуци съдържат толкова много протеини  Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт