Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 499
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Радост, браво!
Иначе и на мен Инсените ми се струва прекалено кардио и недостатъчно силово, а и е доста интензивно за тренировки, които са всеки ден.
За това края на миналата година, когато тренирах по мой си план, включвах инсените в дните за кардио, но не повече от два пъти в седмицата.

Днес се отчитам с ден 26, ХИИТ и горна част на тялото.
За утре планирам час и половина народни танци.

# 586
Аз днес правих No More Trouble Zones на Джилиан и естествено степера  Laughing, що филми изгледах подскачайки на него и се сещам да спра като започнат да ми треперят краката  Laughing
За утре съм запланувала кардио пак с трамплина, че много ми хареса предния път  Peace

# 587
  • Cambridge, UK
здравейте,
аз се позагубих защото започнах тренировките на Nike+ и съм много доволна Simple Smile
някоя от вас пробвала ли я е?

# 588
Кои са тези на Nike+???
Иначе мацки днес съм по -добре и си направих тренировката - Chalean Extreme - Lean 2 Simple Smile ама след това пак ми стана зле....ще видим утре Simple Smile

# 589
  • Cambridge, UK
http://www.nike.com/us/en_us/c/womens-training/apps/nike-training-club
имат страхотна пробрама за Iphone & android
избираш тренировка, сваляш я и се потиш
Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 22:10 от usmifchica

# 590
Днес стартирах вторият месец от Инсенити и... даже не беше толкова страшно... Единственото, което ще променя е, че ще включвам по 1 силова тренировка на 3-4 дни, защото само с кардио (макар и интервално) много мускулна маса се губи.
Нали? И аз през цялото време това казвах. Идеалното съотношение според мен е 3 кардио и 3 силови седмично, редувани.

# 591
  • Варна
Фея, и аз до такъв извод съм достигнала. Ще видя как ще тръгнат нещата и ако още не съм доволна ще си добавя още силови тренировки.

# 592
30 минути със Силвето: крака, дупе и корем.

Скрит текст:
Само да допълня, че използвах тази тренировка, за да си тествам новия грим и да видя дали наистина е устойчив на пот (нали тренирам и в офиса). Не мръдна тоя грим, ей! Хем след тренировката си попих лицето с хартиена кърпа. По нея намаше и следа от грима.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 04:22 от Фея Кръстница

# 593

Скрит текст:
Само да допълня, че използвах тази тренировка, за да си тествам новия грим и да видя дали наистина е устойчив на пот (нали тренирам и в офиса). Не мръдна тоя грим, ей! Хем след тренировката си попих лицето с хартиена кърпа. По нея намаше и следа от грима.
Joy

Аз се отказах от Инсанити. Започна да ми става скучно.
От вчера съм със Джилиан. На клиповете изглежда много мила в сравнение със сериите в Голямото отслабване.
Гледам снимки преди и след..... някои момичата имат много добри резултати.  Simple Smile

# 594
Момичета здравейте, търся програмата на Клаудия Шифър, не мога да си  я  намеря на компа, бях я свалила от замунда , но не и помня името . Тя е в 2 части , играех я преди и участвах в темите тук , много бях доволна от тази програма , ако някой се сеща как се казва да  пише или линк.
Редувах я със Сидни, но не ми се прави нея по натоварваща ми е  , макар че ги пиша нея и Клаудия програми за принцеси , малко са мързеливи т.е. няма мн скачане , но с тях и с моята диета свалих 20кг за 8-10м от 72 станах 52:)Simple SmileSimple Smile

# 595
Добро утро! Simple Smile

Отчетът ми от снощи е Pure Cardio. За довечера Plyometric Cardio Circuit, с което ще завърша първата седмица от Инсенити.Чувствам се добре и най-вече енергична и силна.
Инсенити не ме измъчва и дори ми носи удоволствие, освен сила и енергия.Проблемът и това , което повече ме затруднява е храната.Старая се да съм с отрицателен калориен прием и го постигам в повечето дни, но не успявам да намаля въглехидратите достатъчно. ConfusedИмам воля и постоянство когато се отнася за тренировките, а с храната проявавам слабост EmbarassedНо няма да се откажа да работя в тази посока и да се справя и с това.
Пожелавам ви хубав ден!  bouquet

# 596
http://www.nike.com/us/en_us/c/womens-training/apps/nike-training-club
имат страхотна пробрама за Iphone & android
избираш тренировка, сваляш я и се потиш
Simple Smile

Оооо да знам го това приложение - в момента, в който си взех телефона си го сложих - много е добро. Лятото като съм в Германия ще го използвам бая....Simple Smile

# 597
  • Варна
Добро утро! Simple Smile

Отчетът ми от снощи е Pure Cardio. За довечера Plyometric Cardio Circuit, с което ще завърша първата седмица от Инсенити.Чувствам се добре и най-вече енергична и силна.
Инсенити не ме измъчва и дори ми носи удоволствие, освен сила и енергия.Проблемът и това , което повече ме затруднява е храната.Старая се да съм с отрицателен калориен прием и го постигам в повечето дни, но не успявам да намаля въглехидратите достатъчно. ConfusedИмам воля и постоянство когато се отнася за тренировките, а с храната проявавам слабост EmbarassedНо няма да се откажа да работя в тази посока и да се справя и с това.
Пожелавам ви хубав ден!  bouquet
Не намалявай въглехидратите драстично, защото за Инсенити си трябват!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 10:14 от Radost Nezemna

# 598
  • Варна

Скрит текст:

Здравей,Фея. Аз също правя Силвия-едночасовата,но понякога не ми стига времето,и превъртам на места.Може ли тази твоята,половин часовата,за да ги редувам двете,тъкмо,ако е пол.час,ще имам време за една 15мин стречинг йога? Благодаря предварително.

bouquet

# 599
Отчет за днес workout 10 на Jillian и stretch 10.

Общи условия

Активация на акаунт