Препарати за съдомиялна - 5

• 69 419
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ауто -програмата ми е с темп от 45 до 65 градуса
със сензори определя температурата и времетраенето според замърсеноста !
а за гланца  четох че  ако има бели ивици или петна по чашите да се намали
аз имах дуралексови чинии и те точно така стояха едни побелели ама леко  и като мина с ръст по тях
оставаше диря , значи не е добре работата
и по капака на тенджерата ми който е стъклен също , а пък за нея нали ви казвам понеже и алпака очаквах да блести -ама не !!!
днес вече няма да изляза но утре отивам за ГГ !

# 361
Аз да се запиша тук, да следя. От вчера имам той чудо на модерната техника. Още не сме я пробвали даже, чака да вечеряме и да я пусна. Засега съм се спряла на гел на Сомат и гланц на тази фирма. Със сигурност ще имам въпроси нататък.

# 362
Валети,
при мен се получи побеляване на посудата (почти по цялата чиния) когато увеличих малко солта и после като върнах обратно всичко си беше ОК. А когато гланца идва в повече се получават бели чучурки като от мляко.

# 363
Да споделя с вас, колко съм доволна от таблетките на Кларо 2в1. С 1/2 таблетка за средна миялна постигнах чудесни резултати.

# 364
  • София
момичета днес видях в Карфур 40бр.табл. ГГ + боя за яйца за 9,99лв
Това добра цена ли е ?
Аз съм се позапасила с таблетки ...ама толкова ги хвалите тези ГГ че отдавна ги търсех Tired
иначе съм си доволна от моите на АЛДИ и Куантум-а,ама да си взема и от тези....

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 22:08 от vnd

# 365
  • Варна
Аз си взех таблетки ГГ преди 2 седмици, бяха 11лв и нещо (40 броя), така че според мен е добра цената  Peace

# 366
Сега ГГ е на прИмоция в Карфур и цената е такава - 9.99 лева.

# 367
  • София
аха- днес ще отида да си взема....

# 368

много е добра цената, аз не съм ги виждала под 11 лева. Ще се купува, те рядко излизат на промоции

# 369

Докога е тази промоция?  Praynig

# 370
Марина, до 31.03. вкл.

# 371
# 372
  • Варна
И аз отивам за ГГ като влизам винаги ги поглеждам ,цената за 40 бр беше 11.45 лв
не че 1.45 лв са кой знае какво намаление Grinning
ще измият ли тава или тенджера в която е готвено , нямам предвид загорели , но ето вчера готвих пиле с ориз на фурна , тавата е просто изцапана от ястието , не е загоряла ?
преди два дни си взех феъри от едно магазинче на броика ги даваше човека по 40 ст
по мое виждане каквото е с финиш , същото и с феъри !

# 373
  • Пловдив
И аз да се запиша тук.Моята миялна е малка Candy. Имам я някъде от месец.При първо пускане изсипах цял кг сол там където трябва,както пишеше в книжката.И днес виждам,че индикатора ми за сол е светнал.Толкова бързо ли свършва тази сол или аз не съм направила нещо както трябва,защото в магазина ни казаха,че много време се карало с един пакет.
Редактирам се.Сега видях ,че си има друга тема за въпроси.Там ще си го задам

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:11 от krems82

# 374
  • София
момичета-на ГГ опаковката на таблетката се маха нали- не ми изглежда от разтворимите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт