Препарати за съдомиялна - 5

• 67 958
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Днес в Карфур видях ,че препарата за почистване на миялни на Финиш е на промоция (5 и нещо) . На който му наближава почистване , да знае  Peace
Странно. Мъжът ми го взе от Елитис за малко по-малко от 5 лв, но не е споменал да е на промоция.
Аз в Елитис съм ходила само 1 път  Blush
Но в Карфур, Кауфланд , където обикновено пазарувам , не е бил с такава цена. Стандартно е около почти 7 лв , ако не се лъжа  newsm78
Не знаех. За първи път купуваме препарат за почистване. Отскоро сме с миялна и видях в темата, че се препоръчва този. Та, мъжът ми ходи за таблетки до Елитис и му бях написала името на препарата. Попитах за цената като се прибра, каза че бил колкото таблетки, а те са по 4,53 лв. Нещо такова.

# 466
Моля за помощ..
Ходих до 2та магазина на Борн и до онзи магазин в безистена на Пиротска...
няма течен гел / препарат за съдомиялни никакъв !!!
Откъде в София да се ориентирам да си купя паралелен внос разбира се

# 467
Моля за помощ..
Ходих до 2та магазина на Борн и до онзи магазин в безистена на Пиротска...
няма течен гел / препарат за съдомиялни никакъв !!!
Откъде в София да се ориентирам да си купя паралелен внос разбира се

и в Пловдив няма, като обикалях всичките 4 магазинчета. Там, където имаше немски гел ми отговориха, че биха го внасяли, но е спряно производството, защото в Германия не се търсил колкото таблетките.

Днес в Карфур видях ,че препарата за почистване на миялни на Финиш е на промоция (5 и нещо) . На който му наближава почистване , да знае  Peace
Странно. Мъжът ми го взе от Елитис за малко по-малко от 5 лв, но не е споменал да е на промоция.
Аз в Елитис съм ходила само 1 път  Blush
Но в Карфур, Кауфланд , където обикновено пазарувам , не е бил с такава цена. Стандартно е около почти 7 лв , ако не се лъжа  newsm78
Не знаех. За първи път купуваме препарат за почистване. Отскоро сме с миялна и видях в темата, че се препоръчва този. Та, мъжът ми ходи за таблетки до Елитис и му бях написала името на препарата. Попитах за цената като се прибра, каза че бил колкото таблетки, а те са по 4,53 лв. Нещо такова.

кои таблетки са на 4,53 в Елитис? При нас скоро откриха такъв магазин, но не видях нищо интересно в таблетките.

# 468
Финиш All in 1 - 14 таблетки.

# 469

aa да, не се сетих за тях, защото все купувам кутии от 30, 40 таблетки. Hug

# 470

aa да, не се сетих за тях, защото все купувам кутии от 30, 40 таблетки. Hug
Ние от нова година сме с миялна и все такива взимаме, но улучих лоши партиди ли, не знам, но искам да ги сменя!
Следя темата и още се чудя какви да са следващите. Имам още 2-3 таблетки и трябва да избера нови.

# 471
Аз купувам от най-евтините таблетки на DM и едни A/S класик от Борн /60 таблетки за около 12-13 лв/. Много съм доволна и от двете марки, макар да ми излизат евтино. Всякакви там Финиши на бутикови цени, Медикси /лошо качество/ съм ги забравила. Вчера в Карфур бях разочарована от асортимента таблетки, който се предлагаше и нищо не купих. Грюн Грийн отдавна няма.

# 472
Вчера в Карфур бях разочарована от асортимента таблетки, който се предлагаше и нищо не купих. Грюн Грийн отдавна няма.
Има ГГ , даже са с подарък боя за яйца  Peace

# 473
Вчера в Карфур бях разочарована от асортимента таблетки, който се предлагаше и нищо не купих. Грюн Грийн отдавна няма.
Това в кой техен магазин? В МОЛ Парадайз и на пл. Славейков в София няма

# 474
Аз за Варна казвам  Blush Но скоро и другите момичета от София казаха, че е от промоционалния

# 475
Тук намерих еко / био продукти има и за съдомиялни таблети обаче (Аз за гел търсех  Sad )
и за перални има  прахове и т.н.

http://www.zoya.bg/shop/Продукти-за-дома.69/0

на някой може да му е от полза
все за ГГ пишете аз не съм доволна от него нищо не прави ..? като е био

# 476
Всъщност аз до този момент съм била недоволна единствено от таблетките на Медикс. Всички други, които съм пробвала измиват безупречно. Затова си ги търся по цена.

# 477
  • Варна

все за ГГ пишете аз не съм доволна от него нищо не прави ..? като е био
Може ли обосновка защо не си доволна?
Аз от месец някъде ползвам ГГ и съм доволна, като се изключи онзи ден една тава, която излезе с минимални остатъци от засъхнал ориз (от 3 дена стоеше, но не съобразих и пуснах машината с 1/2 таблетка на функцията за половин зареждане). Общо взето не съм мила съдове с голямо количество засъхнала храна или пък загорели, затова не мога да кажа как се справя с тях препарата. Но в общия случай - с чаши и чинии (ако има повече хранителни остатъци, ги минавам с кухненска хартия), тави и тенджери (предварително накиснати, защото пускам миялна на 3 дни), за мен препарата се справя отлично. Често ползвам само 1/2 таблетка, защото миялната ми е 45 см, а и не мога да я напълня кой знае колко, само двама сме с мъжа ми.

# 478
  • Gone with the wind

В Парадайз не съм ходила (всъщност ходих, но не съм се заглеждала по препаратите), но в Карфур на България и този на Цариградско ГГ е на един рафт с еко продукти при перилните препарати. Това нееднократно съм го писала в темите

# 479
  • UK
От таблетките за съдомиялната машина аз ползвам от години и съм супер доволна от SOMAT. Наскоро дори имаше промоция на кутиите в Кауфланд на цена мисля към 15 лева за 60 (7в1) или 75 (сода ефект) таблетки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт