Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 793
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте мами,

Ден 6-днес нямам минус, даже 100 гр +  Joy

Днес ми е и втори ден без тоалетна, така че утре стартирам деня с клизма.

От утре на работа - където е напрегнато и предполагам, че ще сваля още Simple Smile

sunshinebg,

Моля имай предвид, че има хора които влизат в болница, от поемане на друга храна, освен плодове, по време на този режим....внимавай.

Alex L,

Ти си за пример, поздравления!

Има ли други луди, плодуваши по тези угоителни празници?

Спокойна вечер  Flutter

# 736
so_positive,
изкарах 8 дни, свалих 2 кг, но в събота скоропостижно захраних, защото ми се наложи да започна антибиотици, а не ми се изкаше да ги вземам на гладно. Никога не мога да захраня като хората. Sick

# 737
  • Sofia
Алекс,а защо трябва да ги качваш пак тези 4-5кг.  newsm78

# 738
Запис и от мен . Дано и  този път изкарам поне 10 дена . Мисля евентуално и в събота да лунувам , но до тогава има много време . Стискай те палци , че толкова да ен обичам плодове, но пък само с тях свалям Simple Smile

# 739
Здравейте  Grinning
днес реших да се претегля,макар че не трябваше исках да видя колко съм качила след Събота...ииии се оказа,че съм -1кг..  Laughing
Много се зарадвах. Sunglasses

# 740
Цитат
Алекс,а защо трябва да ги качваш пак тези 4-5кг. newsm78

Тъй като диетата трябва да се прави периодично за прочистване( 2-3 пъти в годината според мен), загубените килограми или част от тях трябва да се възстановят, защото практикуването на режима освен прочистване означава и автоматично сваляне на повече или по-малко килограми.
Това е още един сериозен плюс на диетата. Grinning

# 741
Здравейте!
Миналата седмица реших да опитам и аз, имах нужда от детоксикация, а и трябваше да сваля 2-3 излишни кг.  Направих си труда да изчета малко информация относно какво се случва с организма по време на гладуването. Самата д-р Емилова беше споменавала в предавания,че след 2-3 ден вече спирало да ти се яде, сетивата се изостряли, енергията се повишавала, депресията изчезлава и т.н. Проблемът при мен е,че днес вече ми е 8-ми ден, а като помириша храна и ми се прияжда, отделно настроението ми варира ужасно, точно на празниците изпитвах меланхолия, незнайно защо. Не спазвам часове за хранене, но не пия и достатъчно вода, което доколкото видях от мненията е голяма грешка и смятам да я поправя. Свалила съм 2кг за тези 8 дни.
Някакви идеи да споделите защо се случва така с настроенията и глада?  newsm78

# 742
И аз от утре се почвам на плодове,имам едни 8 килограма за сваляне Sad в следствие на противозачатъчни и с нищо не мърдат надолу,дори с нвд. Само да попитам,тъй като ще ми е за първи път само на плодове,да не се изсилвам с по 10 дни,а да направя 5 и 5 захранване,после седмица почивка и пак същото,дали така е по-добре за начинаещ? newsm78
 Heart Eyes

# 743
  • Русе, у дома
Само да попитам,тъй като ще ми е за първи път само на плодове,да не се изсилвам с по 10 дни,а да направя 5 и 5 захранване,после седмица почивка и пак същото,дали така е по-добре за начинаещ?
Според мен паузата между плодуванията да е поне месец. Пък като започнеш ще видиш как се чувстваш.

# 744
Здравейте момиченца! Simple Smile И аз се записвам при вас... днес ми е втори ден, надявам се да направя 2 седмици на плодове и 10 дни захранване. Прегледах книжката на Л. Ковачева и много се мотивирах, а и като чета какви резултати постигате - съвсем!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз съм 165, 62 кг, не си поставям цели, колкото сваля толкова...все е добре дошло.
Пожелавам ви слънчев, спокоен и отслабваш ден!   bouquet

# 745
Здравейте!
Искам да направя някакви си 20 плододни с 10 - захранване и в момента се самомотивирам, така че да ме държи един месец здраво, докато не довърша започнатото. Направо ги виждам тези 30 дни как се изнизват неусетно пред очите ми и аз си свършвам прекрасно работата по поддръжката на тялото ми, така да се каже Simple Smile.

# 746
на мен днес ми се брои ден Първи,предните нещо не се удържах и се наядох Grinning така че за момента успешен ден 1 мина,само на банани и ягоди  Embarassed ,няма ги още плодовете които обичам по пазара #Cussing out

# 747
На мен днеска ми е 12-ти ден само на плодове, вода и чай, но вече имам чувството, че започна да сънувам храна. Изпитвам голям глад, опитвам се да компенсирам с плодовете, но започва да става доста трудно. Дори сутринта като се погледнах в огледалото видях,че съм с еобринала в някакви пъпки, при това болезнени  ooooh!

# 748
Обриваш се,защото тялото ти се чисти от токсини,това е много добре! След няколко дни ще ти изчезнат и кожата трябеа да ти стане още по-хубава Wink Мен пък ме боли главата,ама съм чела,че първите 3 дни е нормално да боли.

# 749
Май не е от това, защото на мен ми е 12-ти ден :/ Очаквах, че първите няколко дена ще избие някъде, но уви.  Не виждам някаква фрапираща разлика, дори очаквах да ми се подобри кожата, но за сега всичко си е същото. Не знам защо така ..

Общи условия

Активация на акаунт