Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 707
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
viliko на голям лист съм ги взималла и с изрязан контур  Peace
От Домко Peace

# 586
Мида03, бих сложила бял латекс и бели завеси от естествена материя Peace.
Вилико, детски стикери ли търсиш? Не съм особено голям фен по принцип, и може би нищо ново няма да ти предложа, но съм запомнила това място, като предлагащо по-различни неща. Може нещо да ти допадне.

Споделям детска стая, която харесвам много. Влюбих се в старите чекмеджета за принтер Heart Eyes.
Което ме подсеща, че подобен разделител също е възможен и практичен, защото лесно може да се премести, когато е необходимо. Разбира се, ако детето има интерес да събира колички.

Споделям и нашата детска стая 1, 2, 3, 4, и се настанявам удобно в темата.

# 587
  • Пловдив

Страхотна!
Ние утре почваме да се вихрим и да обновяваме нашата детска да видим какво ще стане

# 588

Много ми харесва! Далече по-интересна е от тази, която си казала, че на теб ти харесва.  Laughing

# 589
Сигурно има предвид това: http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---kalar-trend-3306.html
Този материал толкова изморява очите . Изобщо не ми се вижда подходящ за детска стая, но всеки сам си решава  Peace
Точно това имах впредвид GrinningМного сте бързи,бе LaughingОще е в проект детската стая,но това съм си харесала.И аз исках да е само акцент,като втатички например,но то е толкова шарено,че с никакъв дървен цвят не се връзва(исках основен бреза).Затова реших този да е основен и да госъчетая с такова зелено.Вие имате ли някакви предложения newsm78

# 590
Според мен само с бяло няма да е толкова натрапчиво. И и аз го гледах това преди няколко дни. А стените може да са зелени. Тях поне по всяко време можеш да пребоядисаш.

# 591
Аз да кажа, че Визи има и по- хубави снимки на стаята  Laughing Не за друго, ама е още по- хубава, от колкото на тези.

Аз харесах този 'стикер' ли се води това?
http://www.bubub-shop.com/c_1/p_1071/#

# 592
Пина, Пинааа, Laughing! Голяма си скица! Благодаря ти! Heart Eyes
Октопод, благодаря! Laughing Hug
Змейче, помня вашата детска стая отпреди... ехе, знаеш кога Blush Crazy. Много я харесвах! Сега съм любопитна да видя какво ново ще сътвориш Heart Eyes

Мида03, направи корпусите бели; така е най-лесно за подмяна след време - просто ще смениш шарените вратички, когато ти омръзнат.
Между другото, стаята на Ивчи има подобни наситени цветове и е много весела. При нея тапетите и текстила са шарени, което е доста по-различно, но все пак би могла да я погледнеш за ориентир. И да си помислиш дали, ако мебелите са такива няма бързо да те уморят. Пиша това, защото разбирам, че още не си поръчала мебелите. Peace

Реадактирам се леко.
Пина, стикер е Grinning. И сега ме подсети за една карта, за която сърце и душа давах, докато не пресметнах, че ми идва доста скъпа Rolling Eyes. Интерактивна, детска, с разни лепенки... Много сладка. Сега ще потърся, за да ти я покажа Hug

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:38 от Visible

# 593
Цветка, мерси  Peace

Visible - показваш стила на повечето стари къщи от време оно с подобни масивни мебели и излъчване, на мен ми харесва, но за дете ми идва малко старовремско, знам ли...
В сегашното ви състояние детската е прекрасна, просторна и без много боклуци, ама след няколко години като се добави секция, гардероб и още тон играчки - става мазало обикновено, затова семплите цветове и линии за мен са най-добри.
Относно сайта - мерси, малко са ми детски, но пък катоидиея е много добро. Засега съм се спряла на вариант тип фриз - тръгва от пода, минава през тавата и достига срещуположната стена.  Thinking

mida03 - без да се обиждаш, ама страшна шарения си измислила и от сега си представям как ще те напряга това съвокупление на цветове. Направи секцията на бяла основа - и добави това шареното за вратички тук там, като ако държиш стените да са цветни - направи ги в жълто или оранжево - като тон от ивиците.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:43 от viliko

# 594
Купихме тапети и ламинат направо, да не се мотаем едно по едно.

Ще покажа резултат, като ги налепим, но като цяло тапетите са 3 вида: неутрални бели, и два вида шарки- ето едната.Ще бъде само акцент на няколко места.

http://www.e-domko.bg/product/3525-6348-18-promo-tapet-vinil.html

Другата не я намирам в каталога, за да я покажа.
Като цяло не  срещнахме разбиране сред приятели и познати относно черепите, но ние си ги харесваме, особено Иво  Laughing

# 595
Синът ми също е влюбен в тази тема  Wink
Череп съм планирала да залепя на гърба на детското му легло, ама ще видим.
Тази шарка как се повтаря - тоест ролката как точно е?

# 596
Един под друг разположени черепи, утре като ги залепят, ще снимам и ще покажа. Simple Smile

# 597
На мен ми хареса черепа.

# 598
Радвам се, че не съм единствена. Hug
Щяла съм да депресирам детето Mr. Green Пък тоз череп е толкова нахилен и позитивен!

Между другото- промоцията на тапети в Домко е уникална. Направо ме шашнаха, и моделите са много хубави. Харесах си и за спалнята, едвам се сдържах да не взема, но не ми е приоритет в момента, та устоях.

# 599
Пина, ето я картата http://www.1worldglobes.com/GeoSafari/geosafari-wonder-world.htm Grinning
Има и други... Ех, мечти Heart Eyes
Тези дни пък се ровех в нета за съвсем друго и видях подобна тук

Вилико, благодаря за милите думи, относно настоящия вид на детската ни! Grinning
Съгласна съм с теб, че за малка и претрупана детска стая изчистени линии и семпли цветове са по-добрият избор. Дори бих добавила, че това важи не само за детска стая.
Но всичко останало е въпрос на вкус, а смятам, че като родители ние възпитаваме такъв в децата си. В тази връзка - живеем сякаш скромно откъм вещи, секция никога не сме имали и няма и да имаме; нито в детската стая, нито другаде. Дрешките на сина ни и сега са в неговата стая, просто на предишните снимки не се вижда къде стоят - ето една снимка, макар ремонтна и недовършена (в момента на рафтовете има още картинки и карта над леглото, която се виждаше на предишните).

Общи условия

Активация на акаунт