Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 702
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
А аз все страдам от липса на място за дреболии, въпреки, че имаме бол шкафове и секции и гардероби, ама и аз съм малко плюшкин  Embarassed

Вашия стил ми е малко скандинавски някак - страхотно, може ли и другите стаи да покажеш...

# 601
Много ми хареса тъмният под в комбинация с жълтите стени  thumbsup

# 602
Mного ви благодаря за отговорите,определено ми помогнахте с идеи,наистина като се замисля голяма шарения Laughing

# 603
Вилико, благодаря ти!  bouquet
Ето няколко снимки от спалнята ни.
1, 2, 3, 4, 5, 6
Наскоро си уших още две възглавнички, но има още една, която чака да запретна ръкави. И още едно-две неща, пак дребни.
В общи линии у дома няма друго завършено по план помещение Rolling Eyes. Когато нещо стане, ще покажа...

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 16:23 от Visible

# 604
Не знам защо, ама като я чуя тая дума "секция" и ме втриса.
У нас няма секции - навсякъде имаме гардероби, шкафове, скринове, някои са по-големи, други са по-малки, но са си отделни мебели с ясна форма.
Стаите на децата ми са малки, мястото е ограничено, затова има само: гардероб, скрин, бюро, легло и нощно шкафче.
Най-хубавото на"порастването" им беше това, че се разделиха със стотиците играчки, които заемаха основна част от обема на мебелите в стаите им и така новите мебели са вече доста по-дребни и приятни от старите. Едрите неща като кънки, ролери, колелета, пого, тротинетки, шейни, топки и прочие са складирани в мазето на достъпни места - излизайки навън си взимат каквото им трябва и после пак се прибира там. С една дума - на тринадесетата година взе да се очовечава обстановката.

# 605
Visible чудесни стени с картини и в двете стаи.
Допадна ми и рафчето с количките, но как се чисти това нещо от прах  newsm78 

# 606
Не знам защо, ама като я чуя тая дума "секция" и ме втриса.

А мен "гардероб с надстройка". Особено като видя едни малки спални с четирикрилни чудовища и само тънки пътечки около леглото, по които се влиза с рамо напред. 

# 607
И аз не знам защо се втрисате, като под думата секция - разбирай място за прибиране на вещи, различно от гардероба. Всички знаем колко видове и различни модели има.

Visible - това и очаквах, следваш стила си, който е много отличителен, евала. Аз съм по-комерсиална като че ли и често сама се дразня на себе си  Wink Ако днес можех както преди 7 години да срина всичко до тухла и да правя основен ремонт - ехеее, колко неща  щях да сътворя  Sunglasses

# 608
Виликоbouquet!

За да не сея само спам, споделям вариация на секция, която сякаш ми е симпатична.
цък

И няколко детски стаи, които със сигурност ми харесват Grinning
1, 2, една за игра, 4

Скрита фуста, благодаря! Grinning
Чистенето на прах... Стаята нали е на детето, то да му мисли Mr. Green. Шегата настрана, сигурно е досадно, но аз съм склонна да се жертвам, за неща, които харесвам много.

# 609
Това не е комплимент бе, казвам си мнението само  Joy  Peace

Аз пък обратното - харесва ми за детска стая всичко що е покрито - точно с идеята да не се виждат отгоре панаири, боклуци и шарении  Embarassed
Искаше ми се да сложа някаква преграда пред леглото и другата част на стаята - но се отказах, защото само като си представя какви боклуци ще са наредени на отворените рафтове и  Sick

# 610
А мен "гардероб с надстройка". Особено като видя едни малки спални с четирикрилни чудовища и само тънки пътечки около леглото, по които се влиза с рамо напред. 
hahaha задължително ще ти снимам новата спалня на майка. Тя нарочно си прегради едната стая ряза, кова, съедини два двойни матрака и направи леглото от стена до стена. Каза, че иска там само да спи и освен легло друго не й трябва. Та тънката пътечка е само по единият край на т.н легло-спалня. Но пък ела да видиш какво търкаляне и кеф настава като дойдат децата  hahaha

# 611
Това не е комплимент бе, казвам си мнението само  Joy  Peace
Ахахахахаха, тъкмо забравих, че ти си писала Joy

# 612
Познаваме ли се  Mr. Green

# 613
Визибъл,такава карта,която си показала,я има в детската градина на дъщеря ми и ден не минава без да се спре и да пренареди животните и фугурите-уникална е просто!

Много ми харесва вашата детска!
Аз също съм фен на из4истените линии,светли мебели и заиграване с текстила. Децата толкова бързо си сменят мнението,4е ако трябваше само тях да слушаме...
И изобщо шаренията и препълнените стаи много ми бодат о4ите,ама нали не живея аз там,та не се обаждам Wink

П.П.Рафт4ета,лавици,етажерки и всякакви тем подобни,аз също не харесвам,то4но заради праха и гледам да ги избягвам!
Експедитът в стаята на щерката ми бърка в здравето,ама пусто е перфектен за игра4ките и не само Wink

# 614
  • Някъде на път....
.............
Споделям и нашата детска стая 1, 2, 3, 4, и се настанявам удобно в темата.
Много стилно! Поздравления!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт