Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 709
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток
Че ние да не би да си имаме Икеа, малко по-на юг от вас Laughing Просто като посетих един път магазина, нямаше сила, която да ме спре да отида пак. Страхотни са чаршафите, меки, приятни от естествени материали Peace Ако е само за тях, може да помолиш някой познат от София да ти ги купи и изпрати. А ако нямате такива познати, може да помолиш в Икейската тема момичетата.

Здравейте може ли да ви попитам,виждали ли сте такъв фото тапет..побърках се да търся а страшно ми харесва.  http://wallpapers-diq.net/wallpapers/11/Happy_Summer_Smile_For_Desktop.jpg
АЗ бих те посъветвала да извикаш например някоя студентка по изобразително изкуство да ти я направи. Никак не е сложна картинката.

Да, добра идея! Даже ще я направи по-добре, ще смекчи малко грубата усмивка и празния поглед на емотикончето. Извинявам се, не искам да звучи грубо, просто такова е моето усещане точно за тази снимка.

# 631
  • Русе
Да, да, права си, има варианти. На мен дървен влак от Икея ми купиха и пратиха, така че може да му измисля вариант. Много ми харесват тези с цифри и май към тях клоня. Само ме притеснява размера на плика, тъй като спим на по-малки легла, но ще видя. И нямат долен чаршаф, нали?

# 632

djordjiq-viki отиди в някоя рекламна агенция и им покажи тази снимка, те ще ти я направят в голям размер за фототапет.

може ли да попитам как точно ще я направят по голяма,че изобщо ми е голяма мъгла Simple Smile)))

# 633
  • на североизток
Е, и аз не знам точно как, но не ми и трябва да знам. Те си имат програми, предполагам, увеличават пикселите, ако се налага и разпечатват в размер какъвто ти трябва. Мисля, че дори в темата имаше майки, които си правиха така фототапет или поне са по-наясно точно в тази част, нека да се включат и да кажат каквото знаят. И до колкото знам, не всяка рекламна агенция предлага тази услуга да направи фототапет, така че по-добре разпитай първо или потърси в интернет.

Meggysan, нямат долен чаршаф и размера на плика  е 150/200, като повечето стандартни завивки. Ама аз за малката още ползвам от малките завивки, които идват точно на половината на този плик и просто сгъвам другата част Simple Smile Чаршафи съм взела от тези зелен и червен, размер 90/200. И те са много хубави, плътно тъкани и меки едновременно. Но може със всякакъв друг разбира се.

# 634
  • Русе
Много много ти благодаря. Ще видя как евентуално мога да взема нещо.
Твоята стая ми е една от любимите, въпреки че по принцип не харесвам много шарените, но твоята е супер премерена.

# 635
И ние си нямаме Икеа, но си имаме гардероб от там  Simple Smile На Еконт се поръчва, те взимат някакви много дребни пари за купуването и после стандартната такса за транспорт. За гардероба беше около 10лв за купуването, но е процент от стойността на продукта, забравих 2,5% ли бяха...  Thinking 
В софийската Икеа не съм стъпвала, само в Истанбул съм била и даже не огледахме кой знае колко подробно, но много ми хареса.

# 636
Може ли за една молбичка,да сте виждали стикер за стена на дърво...В предните теми видях една картинка бяхте сложили свалих я но не знам как се казва да ви покажа какво точно търся.(беше дръвче и направени къщички на птички)

# 637
djordjiq-viki в ebay има изобилие от стикери : например тези , но ти можеш да отидеш във всяка рекламна агенция да ти изрежат стикери от фолио с какъвто дизайн решиш.

# 638
много ви благодаря,намерих подобно нещо...малко съм разочарована че си бях харесала картинка за фото тапет и легло нооооо уви.

# 639
  • при моите любими
Момичета и аз се включвам с въпрос. С какви лампиони сте в детските стаи? Сега сме с един от тези хартиените на цветя, но ще сменяме изцяло концепцията и от стая за момиче (както беше до сега) ще я правим смесена и искам да е нещо универсално, а и да свети добре. Дори и сега светлината не е достатъчна и в някой ъгъл на стаята, като клекнем да редим лего и не се виджа достатъчно. Дайте ми предложения.

# 640
Може ли за една молбичка,да сте виждали стикер за стена на дърво...В предните теми видях една картинка бяхте сложили свалих я но не знам как се казва да ви покажа какво точно търся.(беше дръвче и направени къщички на птички)

В Бубуб има подобни стикери.  Simple Smile

# 641
Най-практично ми се струва за детска стая окачен таван с лунички. В детската стая и в спалнята е така, и съм много доволна, че не бърша прах постоянно както е в кухнята ни. И в двете стай сме с ключ който намалява светлината и става като нощна лампа. Моята концепция е доколкото мога да елиминирам мебели(полички или модули по стените), нощни лампи и т.н. които събират прах  Peace
Не намирам снимка на спалнята ни с луничките които ползваме за нощно осветление. От двете страни на прозореца сме направили колонки(скрили сме тръбите за парното)и на тях сложихме по дължината лунички едни много мънички, и светлината им се регулира. Ключа за тях е точно до леглото.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 12:20 от koketka1

# 642
  • на североизток
Като че ли в БГ сме свикнали да ползваме само един централен лампион и много рядко се сещаме, че може в тъмните ъгли да сложим допълнително осветление Simple Smile Или може би тази практика е вследствие на дългогодишната ни немотия Thinking Понякога колкото и да харесваме и искаме нещо, като не достигат средствата, гледаме да минем по-тънко. Аз например преди години, когато имах възможността да попадна в няколко скандинавски жилища, бях учудена защо нямат полилеи Mr. Green Във всяко ъгълче по един лампион, на стените, покрай диваните, зад ТВто, под ТВто...абе навсякъде, само не и на тавана централно Laughing и голямо обикаляне пада, за да си светнеш всички лампи и пак не става така светло, както ние сме свикнали Laughing С две думи в нашата детска се опитах да постигна златната среда и мисля, че се получи - имаме си голям полилей на тавана, две нощни лампи на стените до леглата и една настолна лампа на бюрото. Ааа, и още една нощна лампа, която не беше предвидена, но така или иначе си я имахме отпреди и я наместих и нея там м/у леглата Grinning По този начин съм обхванала всички тъмни ъгли и когато не ми достига някъде светлина имам допълнителен вариант. Но луничките не са ми много по вкуса, особено за детска стая Thinking Дори и да се използват, според мен не трябва да се разчита само на тях, те по-скоро трябва да дават една обща и равномерна светлина, а другите лампи и лампиони да са акцентите. И по повечето дизайнерски тв предавания и сайтове така правят, между другото Wink

Meggysan, много благодаря за комплимента bowuu  Hug

# 643
  • при моите любими
Аз попитах за лампион, конкретен модел, а не колко лампи да си сложа. Имаме 2 нощни и на бюрото, но това за мен не е достатъчна светлина в една стая, а за четене на тъмно или за заспиване. Просто искам нещо, което наистина осветява стаята за игра, седнал на килима. А може би луничките са интересен вариант, но да правя конструкция за окачен таван с лунички, след ремон, не ми е удачен вариант.   bouquet

# 644
Момичета и аз се включвам с въпрос. С какви лампиони сте в детските стаи? Сега сме с един от тези хартиените на цветя, но ще сменяме изцяло концепцията и от стая за момиче (както беше до сега) ще я правим смесена и искам да е нещо универсално, а и да свети добре. Дори и сега светлината не е достатъчна и в някой ъгъл на стаята, като клекнем да редим лего и не се виджа достатъчно. Дайте ми предложения.

Чашките трябва да гледат надолу и да не обхващат цялата крушка, за да може светлината да се разпределя. Не зная какъв проблем имате със светлината, аз във всяка стая имам полилеи и никога не ми е било тъмно, че дори напротив - често изключвам едната крушка. Нощна лампа за четене на книга е най-безумното нещо, еле пък за очите на дете.

Общи условия

Активация на акаунт