Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 704
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
И на мен вариантът,луни4ки в детската стая, не ми е хи4 уда4ен.Хеле пък ока4ените тавани,в някакви безумни форми са направо върхът на сладоледа,ама който си ги харесва,да си ги слага! Много бързо ще им мине модата и после не знам,как това 4удо се сменя Confused
В нашата стая сложихме тази икейска лампа http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/00037980/. Отделно в два от ъглите имаме нощни исветлината  е пове4е от достатъ4но.

# 646
  • Под сянката на разлистените кактуси
Здравейте, мами! Гледам тук интереса е предимно към стаи за малки дечица, но искам да ви покажа стаята на моята 13-годишна госпожица, може да ви е интересно.

Скрит текст:

Най-важното според собственичката е тоалетката

Скрит текст:

На нея много й харесва, каза, че е стаята-мечта  Grinning

# 647
  • на североизток
Ами страхотна е стаята, как няма да и харесва Simple Smile Много стилна, изчистена и не е розова Peace Със здраве да си я ползва собственичката и да не набляга само на гримовете, ами и на учебниците Wink

# 648
Наистина е хубава и стилна!
Ив4е,то оставаше и на 13 години пак да иска розово Laughing Сакън,недей!
Туната,това ли са пердетата http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/20239010/ ? Дори и да не,цветът е страшен!Много ин,в момента!Браво на малката госпожица за добрия вкус и със здраве да си я ползва!

# 649
  • на североизток
Е, що бе, историята познава всякакви случаи Laughing Аз лично познавам майки, които умишлено избягват розовото в дрехите на госпожиците си още от малки бебета. Ми я си представете едно такова бебе след 13 години какъв глад за розови неща може да има hahaha

# 650
Ах,  tunata, не само ми беше интересно, ами направо ме набоде в сърцето! Много стилна, много обрана и артистична стая. Аз също съм на вълна тийн /за почти 13 годишна мома и почти 12 годишен момък/. Предстои ми довършване - боядисване на две стени и закачане на постери. С боядисването е лесно - аз ще го правя и до края на седмицата ще е готово. Но с постерите е по-сложно. Нямам бормашина, не умея да работя с този уред, а мъжът ми хич го няма. Ще трябва да крънкам някой приятел да свърши работата, а не е ясно нито кой, нито кога.
За осветеността на помещенията: първо зависи колко е голямо. Ако е по-дълго от 3-4 м., то задължително е да има две осветителни тела на тавана /ако изобщо концепцията е такава - с тавнни полилеи/. И поне с по две разклонения. И да са насочени надолу. Разни лунички, вградено осветление има варианти и да е стилно и дискретно. Онези тавани с разните фигури не ми допадат. Ако се окаже недостатъчно, все може да се добави някое стоящо осветително тяло, което хем не е фиксирано и може да се мести, хем може и да се смота някъде, ако не се налага да се ползва.

# 651
Мара Подробната, точно това са пердетата! Страхотно качество са, дебел плюш и си има към тях възглавнички  Heart Eyes Изобщо много неща са от ИКЕА...
baibibi, хич не са лесни тийновете в никое отношение! Ние така решихме проблема с постери, снимки и т.н.

Скрит текст:

Това е ...абе не корниз, закачалка за перде от ИКЕА и е опъната от стена до стена. Така може да се сменят лесно и често като мненията и настроенията й  Joy

# 652
  • Русе
Страхотна, стилна, прекрасна стая, много си падам по такива изчистени нерозови линии. Поздравления

# 653
Благодаря много на всички за милите думи!  smile3525

# 654
Туната, и тук да кажа - чудесна е стаята! Grinning И одеялото на точки, точки... Heart Eyes

За осветителните тела - в нашата детска има три хартиени топки, ето такива. Осветяват чудесно стаята, въпреки че е голяма. В случай на бъдещ недостиг на светлина сме предвидили контакти в ъглите за допълнително осветление.

# 655
  • ВАРНА
tunata много ми е странна стаята като избор на тийнеджърка на 13год,аз съм още с 5год госпожица и незнам какво ме очаква де  Mr. Green Моле не го приемай като негатив,много е стилна стаята,просто по си я представям за 20г жена явно не я свързвам с тази възраст  newsm78

# 656
  • ГОре на черешата...
Етап от нашата стая - с нова дограма и тапети и един прекрасен под, доскоро скрит под пластове боя ooooh!...днес се развихрям с осмото по него и после пак ще показвам:

Скрит текст:

# 657
Ето и нареденият ламинат. Цвета не си личи много добре от снимките, но много добре се върза с бяло-черното на тапетите, от сивата гама е.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543846_10151550229 … 9_906447995_n.jpg
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/17218_101515502296 … 9_346789161_n.jpg

mari_eta  - това е дюшеме, нали? Голям фен съм, исках във всички стаи да наредя, но така се стекоха обстоятелствата, че прибегнах до ламината. Абе...всичко е по-добре от балатума, който беше на пода от построяването на блока през 73та  Crazy Laughing

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 09:30 от Мечо Пух

# 658
Мечо Пух паркетът изглежда много хубав,
на мен лично ми се иска да го лепим, не знам клик клак дали може и да се лепи  newsm78
предвидила съм около 20лв за квадрат с подложки, лайсни и т.н.,

# 659
  • София
marieta, супер изглежда. Очаквам с нетърпение следващия етап Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт