Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 832
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Повечето търсения тук са свързани със стандартни предложения за декорация, но за по-шантавите майки (като мен  Mr. Green ) мисля, че този линк ще е от полза - http://www.freevintageposters.com/

Аз лично много харесах хипопотама:
Скрит текст:

# 361

Знаете ли къде мога да намеря подобен разтегателен фотьойл за детската - този в сайта на Мебели Банко пише, че не може в друг цвят, а аз искам да си избера дамаската  Rolling Eyes

Ние си взехме такова:
http://www.nikorabg.com/article.php?language=1&id=1074&catId=1
Производство на Ирим Русе е. Ширина 140 см, височина около 20 см разтегнато състояние. разтегнат си е чист персон и половина. Освен за спане, децата го ползват да скачат по него Simple Smile

# 362
  • Пловдив
Буми, и аз попаднах на нещо подобно - ето това

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%931443734/% … D1%81%D0%BA%D0%B0

А удобно ли е да се спи - притеснява ме, че е почти на земята  Thinking Лошото е, че на него ще спи майка ми или аз, пък на майка ще й е трудно от него да става  Thinking
http://www.mura.bg/bg/products/details/id/931 - това ми хареса като модел, но пак ограничения в цветовете има, а такова розАво  Sick пък и е доста скъпо... В Пловдив пък нищо не откривам и това значи още 50-ина лв за транспорт  Rolling Eyes

# 363

Змейковица, ние имаме точно такъв /даже от същата фирма/. Много е удобно за спане, но за възрастен човек не знам дали е подходящо. Все пак е ниско, дебелината е 20 см. и е директно на пода. Но ние сме свикнали, защото открай време спим на матрак директно на пода, а и у нас е топло /в смисъл, че под нас има апартамент, който се отоплява, а и сме с ТЕЦ/. Не знам примерно дали ако бяхме на партер, нямаше да вее от пода.
Фотьойлът е удобен за седене, а се разгъва буквално за 2 секунди и става на легло. Пише, че дамаската е сваляща се, но досега не съм рискувала да я свалям, защото изобщо не съм сигурна, че ще мога да я нахлузя отново.

# 364
Имаме два такива разтегателни фотьоила, но за спане не стават за мен. Инцидентно, за гости, при нужда – ок, ама за всеки ден абсурд. Хем моите са с огромни и меки възглавници, които стават на двоен дюшек все едно...

# 365
Здравейте,
това спокойно може да се направи.
Трябват ви три парчета донапрен дебел и дамаска в цвят, който си харесате.

Аз ще правя за гостенчета, макар, че моето дете иска одеала на земята и всички да са там.

За именния си ден, от сега е заявила пижамено парти. Laughing

# 366
  • ГОре на черешата...
На мен пак ми бръмна муха в главата, та пак събирам мнения - да шпакловам и мина с латекс или отново тапети? Вашите стаи с какво са? Досега винаги сме били с тапети и се чудя дали с латекс няма да ми седи някак голо...пък и май и той се цапа - покрай ключове, врати...

П.П. МъжО мърмори, че него съм го избрала по-бързо, отколкото сега нещата за детската Mr. Green...

# 367
Аз оставих детето само да си хареса.

Тя си хареса тапети на Камбанка, сложихме ги на едната стена, а другото с латекс.

# 368
Тапети. Има дори едноцветни, които като се налепят - стои като мазилка или латекс. По-лесни са за поддръжка.

# 369
  • ГОре на черешата...
  bouquet

А защо по-лесна поддръжка?

# 370
Защото няколко парчета, останали от лепенето – вършат чудеса в последствие – за малки козметични поправки, защото латекса се зацапва много повече, и при досокване, и от времето. И за детска стая пък съвсем си мисля, че по-топличко и приятно е с тапети.
Но това е моето усещане, вкъщи и4маме и тапети, и латекс и си сравнявам...
Пък ти ако си имала тапети – ще видиш зор като ги махнеш – за да стане готово за латекс...

# 371
За цапането да кажа - ние сме боядисали не с латекс, а с фасаген и се мие с вода и веро. Латекса се замазва, но се продавали някакви специални мокри кърпички за латекс и те също успешно изчиствали всичко.

# 372
За цапането да кажа - ние сме боядисали не с латекс, а с фасаген и се мие с вода и веро. Латекса се замазва, но се продавали някакви специални мокри кърпички за латекс и те също успешно изчиствали всичко.

Мие се, защото е предвиден за външно - да носи на вода Simple Smile

Фасаген или латекс  

# 373
  • На брега на реката
Потвърждавам за гъбичките, трият чудесно изцапания латекс. В коридора се захабява често от обувки, велосипеда, триввам леко и не си личи, дори не избледнява боята.
За стаята на малката сме решили да комбинираме латекс и тапети в една гама. За мен боята е лесния вариант за идеално гладки стени, тапетите скриват неравностите. Нашите стени са напукани външно и ако трябваше да шпакловаме всичко, направо не ми се мисли. За това само стените, които ще санираме ще боядисаме, те и без това ще си минат рутинната шпакловка.
Ние поръчвахме спалнята на Стефани стил, много ни хареса и на живо. Увеличихме само размера на леглото и поръчахме едно нощно шкафче. Измислихме и орнамента за окачения таван. Сега остава само да започнем. И така, както не исках чертежи и скици, да видите моя мъж какво сътвори  Joy Няма търпение да се захване  #Crazy

# 374
Самия цвят на латекса се променя с времето, а за миене, гъби и веро и препарати – въобще не ми се занимава, затова казвам, че за детска стая по-добро от тапет няма за мен.

Общи условия

Активация на акаунт