Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 737
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Аз казах по-напред, че съм взела такива одеала за 20 лв и съм доволна. Поларените стават на топчета, но тези - не. Понякога ги пускам и надолу, добре стоят. Така подгънати обаче издържат много търкаляне преди да е необходимо отново да оправя леглото. За обяд постилам чаршаф отгоре и след като стане синът ми изглежда опънато точно като на снимката.

Скрит текст:

От къде ги купи? Аз имам едно и е най-любимото ми одеало.Никога,с нищо по-топло не съм се завивала и съм направо влюбена в него.Моите мъже в къщи и те напоследък взеха да го търсят,а е мога да се сетя от къде съм го купувала.За сега само в Айко го откривам,но цената му е  Stop.

# 526
Поне 3 пъти жената каза от къде го е купила, след това поне още няколко места се казаха, че ги има.  Всъщност тия одеала се предлагат в почти всички магазини, предлагащи текстил.

# 527
  • София
похвалете някоя фирма за поръчка на детска стая от която сте доволни

# 528
  • Някъде на път....
Sash, много добре се е получило. Поздравления!  Peace

..........
Единственото, което искам да предупредя тези, които имат намерение да правят високи легла, ако имате място в стаята гледайте да го избегнете, много трудно се оправя това легло. Непрекъснато се катеря аз да се гъзя да го оправям, мързеливецът все се оправдава, че не умеел...

Това е едната от причините и аз да не харесвам много-много тези легла....
Но пък напоследък на много клиенти ги правим поради липса на място главно.  Peace

# 529
  • София
похвалете някоя фирма за поръчка на детска стая от която сте доволни
Фирмата на  t_ilieva  Wink
В момента са на монтаж и ще покажа скоро.  Hug

# 530
Момичета, аз пак с въпрос пристигам: Кои тапети( от какъв материал) са най-лесни за лепене? Благодаря предварително   bouquet

# 531
Момичета, аз пак с въпрос пристигам: Кои тапети( от какъв материал) са най-лесни за лепене? Благодаря предварително   bouquet

Тези, които като ги обърнеш са равни и хартиени. Ако и от вътре са релефни, ще ти трябва повече лепило и по-трудно се задържат.

# 532
  • ГОре на черешата...
При нас колелото се завъртя, старите мебели са интернирани на село  Laughing, децата се изживяха една вечер като художници и на другата както бяха обещали ни помогнаха да свалим старите тапети. А тази сутрин свалихме след омокряне и всички малки остатъци, почистихме и вече чакаме да сменят дограмата. И да дам надежда на мамите с по-малки дечица - още малко да порастнат и нямате идея каква сила са - не знам как щях да се справя без тях, сериозно, особено големият работи наравно с нас, а малкият е наземеним за подаване и донасяне на разни неща...сега нямам търпение да превърна това грозилище в тази бяла красота.

# 533
  • на североизток
ООооо, това вашия паркет изциклен ли е? Направо чудесен ще стане Heart Eyes И аз нямам търпение да го покажеш завършен Mr. Green

# 534
  • София
Мариета, това Осмото ли е? Ще стане жестоко. Действайте смело и безотговорно, но пестеливо и ако трябва на две ръце. По-добре така отколкото на веднъж и по много  Peace

# 535
  • ГОре на черешата...
Ивчи, не, пода ще циклим след смяната на дограмата и лепенето на новите тапети, това е вътрешната страна на вградения гардероб, който ще преобразя също с осмото, миУто ми обеща да махне лака отпред с виброшлайф Sunglasses.
Маминко, да осмото е. Мисля само една ръка да мина, за да не стане прекалено бяло и да скрия жилките на дървото...

# 536
  • на североизток
Спорна работа ви пожелаваме, послушни помагачи и добри, бързи и евтини майстори!!!

# 537
  • София
Ако е 3111 наистина би станало доста плътно на две ръце, но зависи каква обработка би направила. Просто пробвай като изсъхне това, което си сложила и на половината положи още една ръка да видиш как ще се получи. Ще чакаме резултати дори да са поетапни Simple Smile Успех, на линия сме да помагаме, ако не наложи Wink

# 538
  • Варна
Нашата е в синьо и жълто!

# 539
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Ивчи, Маминко  bouquet!

Иначе не се стърпях - преди малко махнахме первазите и се показа малко небоядисана дъска - ето резултатът:

Общи условия

Активация на акаунт