Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 814
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам 2 - момиче - на почти 15 (23 февруари ще ги навърши) и момче - на 6 (лъвче)
Чудесно! Ама, ако дойде и трето...за МЕН това вече ще ми е проблем.

И за мен ще е проблем. То децата трябва да се възпитават, да им помогнеш в живота, а не те да гледат стари родители... Embarassed

# 106
  • в сърцата на децата <3
Момичета за колко време си върнахте формата след раждане на детето? Че вече съм на път да ходя да си лея куршум като мина пред огледалото и от там ме гледа близо 70 килограмов хипопотам  ooooh! Ще се уплаша сериозно ако се видя сънена  hahaha

# 107
  • Талант на 2012,2013 г.
Още си я връщам... Mr. Green

# 108
  • в сърцата на децата <3
Звучи окуражително  Mr. Green
Мойта майка само я е подобрила след мен и брат ми - от 50 кг преди да се появя аз, +25 с мен, още 12 с братчето... И още неясен брой след това. Ама тя си е мързелче де  Mr. Green

# 109
  • София
Момичета за колко време си върнахте формата след раждане на детето?
При мен до една година и бях във форма. Но това си е нормално. Чакааай сега , първо да родиш, а после ще го мислиш. Всичко с времето си.

# 110
  • София
Звучи окуражително  Mr. Green
Мойта майка само я е подобрила след мен и брат ми - от 50 кг преди да се появя аз, +25 с мен, още 12 с братчето... И още неясен брой след това. Ама тя си е мързелче де  Mr. Green

Ангелчето, много бързо ще ги върнеш, защото си младичка , само да имаш желание и малко воля.
Аз всяка бременност +30. Първото дете родих на 30. Година и месец кърмих и след още една година върнах формата. Дори и още -5. А сега с второто вече 6 година не мога да върна формата. Стоят ми тези 8-10 кила. А на диетката - смъквам 3-4 килца. Спирам - пак ги качам. Но все пак 20 кг съм си свалила...

Казваш 70 кг хипопотам, а..., а аз отивах да раждам 90.... - май бях кит... Mr. Green

# 111
Въртим, сучем - пак до килограми стигнахме  Simple Smile
Аз още не съм си върнала килограмите от преди бременността, като се има предвид, че и тогава не бях слаба. Затова гледам да забременея, че после да салям наведнъж  Laughing

# 112
  • в сърцата на децата <3
luss, въпроса не е само в числото на кантара - аз съм кинта и половина и тези 70 ми стоят като 170... Мъжа е 185 висок, близо 100 кг и никой не може да му ги даде. Та и височината си е от значение, при мен и това не е сила  Laughing

# 113
  • Sofia
 supermama   bouquet

# 114
Случайно влязох в темата и аз да споделя моя опит с кг.след раждане.Аз качих 22кг.от 58кг.Не искам да си кажа числото даже Shocked 8 месеца след раждането ми останаха да свалям 7кг.все още кърмя и се надявам скоро да влезна във форма.До сега бе лесно,защото незнам как ги свалям тези килограми.Но вече трябва и аз да се потрудя,за да има резултати Peace
Сега ще се върна малко назад да видя какво друго сте коментирали Wink

# 115
  • София
luss, въпроса не е само в числото на кантара - аз съм кинта и половина и тези 70 ми стоят като 170... Мъжа е 185 висок, близо 100 кг и никой не може да му ги даде. Та и височината си е от значение, при мен и това не е сила  Laughing

И аз съм 164... Така, че когато отивах да раждам бях като житената питка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 116
  • при късмета
Ооо и до зодиите стигнахмме,
май като мен овне няма никой,аз ли съм най-рогатото? Асцендента май ми е везни.Детето е козирог. И моя мъж е везни.Добре, че е той понякога с дребния като си заблъскаме рогата.
А за килограмите, добре, че не съм със структората на майка ми, забренеляла е с мен 56кг., а е отишла да ражда 100.
[bDoli][/b], добре дошла  bouquet

# 117
  • Пловдив
33 кг. качих.  Embarassed Много трудно свалях, ама си имах бебе мечта. Ангелче, пожелавам ти бебе, като моето. Спеше по цяла нощ, където го оставиш там заспиваше, стоеше си в кошарата, ядеше всичко, вечно беше ухилено, проспивахме храненето в 6.00, колко пъти с количката сме го влачили по кръчми лятно време, то си спинка няма събуждане. В интерес на истината имам 10 -12 безсънни нощи до сега.
Всичките ни приятели се бъзикат, че е достоен наследник на семейство Мечки. Joy
След това отслабнах, ама почнах терапиите и пак качих, сега с професия Домакиня, пак е зле положението. Cry

# 118
С първото си дете напълнях почти 18 килограма и за няма и два месеца влязох във форма , а с второто наддадох 28 и месец след това бях 60 килограма( бях 56 когато забременях и съм висока 170 см.) .Аз не съм имала проблем с теглото до преди три години когато ми направиха операция.След това тялото ми не ме ,, слуша '' както преди.Не само годините имат значение , но и  начинът на живот. Преди години никога не съм прекарвала толкова време седнала или легнала колкото сега пред компютъра. Имам голямо желание да променя начина си на живот ,но ще видим, дано успея.

# 119
  • при късмета
Тая нашата професия, верно е зле за килограмите.Особено зимата, за вас не знам, ама аз като съм в къщи непрекъснато ям.Ако съм цял ден навън няма и да се сетя понякога.
57 кг. съм, но понеже нормалното ми тегло винаги е било 44/45кг. с едно изключение за по-малко от година преди да забременея, си ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт