Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 836
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Мама-коко, много неприятно  Tired Дано всичко е наред с гърба ти.
Ох гледате ли филма по БТВ? То не бяха светли и тъмни, добри и лоши, вампири и не знам какви още  ooooh! Гледа ми се нещо хубаво, ама истински хубаво!

# 166
  • Пловдив
Мари, ще ти се карам....! Майната и на колата, на абсурбатора , и т.н. Имаш по-голяма грижа, пази си нервите и силите. Транспорт ще измислиш, имаш прекрасно семейство, мъж, който много обичаш и прекрасен син. Нали знаеш, колелото се върти, сега е долу, а във вторник се надявам вече да започне да се изкачва на горе.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лусс, ЧНГ. Много си готина, голяма свежарка!
Елхата вчера я прибрах, украсата свалих, само чашите, чиниите и покривките ще ползвам до края на месеца, защото много си харесвам.
Вечеряхме от  китайския ресторант, мазничко и паниранко, уффф после килцата са ни много.....
Моите мъже ме навиват за другата събота и неделя да ходим на Цигов чарк, ама пусто, като не обичам ни сняг ни студ...ще правя компромис няма как.
Мама-коко, за всеки случаи можеш да направиш една консултация  с лекар.

# 167
  • Талант на 2012,2013 г.
Приемам забележките.

Прави сте.

момчето ми уморено спи.

Аз съм каталясала.

Лека нощ. newsm46  sleepuu

# 168
  • в сърцата на децата <3
Ваничка, ако имаш нужда - ще те отменя за Цигов чарк  Mr. Green Обожавам и ски и най-вече кънки на лед, а тая година само гледам тъжно отстрани  Cry

Марѝ, ще се оправят нещата, няма да повтарям това, което вече са ти казали момичетата  Hug Лека нощ, с теб сме!

# 169
  • Пловдив
Ангелче, никакви грижи! Моите мъже са добри, кротки, но големи чревоугодници.  Simple Smile

# 170
  • София
ЧНГ, Лусс! cheers
Много добре изглеждаш. Grinning Сега е моментът да призная, първо ме впечатли с владеенето на българския.
Цяла седмица бях в къщи, хич не ми се тръгва на работа утре. Crazy
Embarassed Embarassed Embarassed

# 171
  • София
Добър вечер, домакини!  Hug
Много сте изписали, забравих какво трябва да кажа, но първо:
luss, що си толкова красива....ЧНГ на теб. Simple Smile Какъв български имаш, чудесен.
Мари, що за глупости са това което чета...един абсорбатор, една тъпа кола...та това да ти е проблема. Бях ти написала едни неща в едно ЛС, е хайде върни се и пак ги прочети...Какво да ти кажа повече...колелото се върти един път горе , един път долу. Бавно се върти скъпа, бавно, а всички чакаме бързо да отминат лошите неща, ама не става. Чакане му е майката.
vanichka, и аз не ставам за Цигов чарк. Дай, нещо морско, гръцко, топло, там съм.

мама-коко, как се преби бе жена. Що не те види лекар. Аз се притеснявам от падане, защото винаги нещо си чупя, я един крак , я друг. Нямам проблем с костите още, ама падам като чувал с картофи.
Предлагат ми работа. Не е по моята специалност, но пък е работа с която мога да се справя. По- скоро е административна. Аз обичам да организирам, да следя срокове, да има отговорности. Преди да си завърша образованието, бях протокол в една външнотърговска организация. Много ме бива по тази част. Да, ама не. Не мога да приема. Не ставам вече. Половин човек съм. Жалко, а много ми се искаше...Споделих.
Я, пуснете някоя и друга рецепта за сладкишче, нещо вкусно.
Пропуснах някого, но съм го прочела, тъй да знае. Цунки!  Heart Eyes Марче

# 172
Марче, що да не приемеш? Това, което ти харесва, те зарежда. От половин те прави цял. Grinning
Аз уж чета, пък не съм разбрала за падането на мама Коко. Embarassed Дано ти се размине болката до сутринта!

# 173
  • Пловдив
Марче, да те почвам и теб след Мари. Я стига половин човек! Аз си нямам нещо по мене си, ама даже не съм помислила, че съм половин човек... Ако ще ти доставя удоволствие и ти харесва почвай, макар че ще липсва твоето присъствие. И аз обичам слънце и пясък да се препичам, като змия  Simple Smile

# 174
Аз като обичам да префасонирам къщата, зна(ш ли как с петдесетте си кила местя трикрилен гардероб от воле. Mr. Green Joy Голям кеф ми е после и се чувствам с бицепси кат( Скалата. Flutter

# 175
  • София
Марче, що да не приемеш? Това, което ти харесва, те зарежда. От половин те прави цял. Grinning
Благодаря ти Луне...не мога да приема. Цял, няма как да стана. Имам си проблеми, сериозни. Може и за съм изплашена, но по- скоро ...не.
Сега чета една тема за пушачи и непушачи, е....няма такова нещо като непушача. Хиля се и им се чудя. Тук има ли непушачи...ама такива, изтрещели. Ей...да не обидя някой, аз само с добро. Stop

Ванче, сега те прочетох...няма да липсвам, тук ще си остана, щото и мъжът ми не е съгласен. Много е изплашен за мен. Не бих му го причинила пак на човека, пък той си ми е един и все още го обичам.  Mr. GreenКазвам го най-отговорно.
пп имам си болка, условности разни, абе..../1/2 м няма от това черво/

# 176
  • София
Сладкиш Зебра

Много вкусен сладкиш!!! Но не го правя често, защото с мноооого яйца(не ми се дават Mr. Green)   

ПРОДУКТИ
За белия блат:
4 яйца,
2 кафяни чаши захар
3 кафяни чаши брашно,
2 ванилии.
За кафявия блат:
4 яйца,
2 кафяни чаши захар,
1 кафяна чаша брашно,
3-4 супени лъжици какао,
1 и половина кафяни чаша
смлени орехи.
За сиропа:3 кафяни чаши вода,
1 кафяна захар.
За глазурата:
60грама масло,
2 супени лъжици какао,
2 супени лъжици ром(може и без него),
1 супена лъжица пудра захар.
СТЪПКИ    
 За бялата смес се разбиват яйцата със захарта до побеляване,прибавяме ванилията,и постепенно брашното,като бъркаме непрекъснато.
В друг съд по-същия начин правим и кафявата смес.
Яйцата се разбиват със захарта,прибавяме брашното и какаото.Разбиваме до хомогенна смес и накрая прибавяме и смлените орехи.В центъра на намаслена тава слагаме 1 супена лъжица от бялата смес и върху нея 1 супена лъжица от кафявата смес.Така сипваме докато двете смеси не свършат.Сладкиша се пече в загрята фурна на 180 градуса.Изваждаме,оставя ме го да се охлади и обръщаме в поднос.Заливаме с топлия сироп приготвен от водата и захарта.Когато попие добре си правим глазурата и с нея правим същото.За нея в малка тенджерка слагаме маслото,пудрата захар,какаото и рома.На водна баня кипваме и с готовата глазура поливаме сладкиша.Украсяваме по-желание.

# 177
  • Пловдив
Ванче, сега те прочетох...няма да липсвам, тук ще си остана, щото и мъжът ми не е съгласен. Много е изплашен за мен. Не бих му го причинила пак на човека, пък той си ми е един и все още го обичам.  Mr. GreenКазвам го най-отговорно.
пп имам си болка, условности разни, абе..../1/2 м няма от това черво/

Да не вземем да се окажем от една порода...

# 178
Марче, ти си знаеш най-добре.  Hug
П.П. Аз пушачка, изтрещяла, четейки обаче из форума, се успокоявам, че има висоти, които ми се виждат непостижими. В изтрещяването, де. Grinning
Лека нощ  от мен, девойки! И спокойни сънища!

# 179
  • София
А това ми е любим и често правен сладкиш (или може не баш сладкиш...)
Сладък салам
ПРОДУКТИ
2 пакетчета обикновени бисквити
1 пакетче краве масло
3 лъжички какао
200 гр пудра захар
2 прахчета ванилия
1/2 чаена чаша орехи ( може и без тях)

Маслото трябва да е стайна температура.        
СТЪПКИ    
 Бисквитите се натрошават на дребно и към тях се прибавят какаото, ванилията и накълцаните орехи. Всичко се разбърква добре. След това забъркваме маслото с пудрата захар и го прибавяме към останалите продукти. Смесваме добре. Правиме "салам". Поръсваме с пудра-захар и поставяме в хладилника минимум за 1 час.

Общи условия

Активация на акаунт