Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Мари, преди зазоряване е най-тъмно. Майната й на колата! Приготви нещо вкусно за детето! И се разтуши, доколкото е възможно да ти се отпусне сърчицето...  spoko

Много тъмно у нас бе Луне...И де е тая зора? В момента в който я видя ще трябва теб да почерпя най-напред... Rolling Eyes Hug
Забила си се в тъмотата и не виждаш каква зора ти грее, Мари! Naughty Я, погледни само, какъв син имаш! Малка зора ли е? Има на какво да се радваш, има за какво да благодариш и да се усмихваш!Да не споменавам, че докато дишаш, шаваш и приритваш, все има за какво да си щастлива! Naughty Naughty Веднага да се вземеш в ръчички и да отсееш плявата/колата и каквото друго има  там развалено/ от зърното! Heart Eyes Майната им! Може да се пътува и с автобус, с някакъв друг транспорт, някой може да помогне с кола, когато е необходимо... Не се товари допълнително с ненужности! Heart Eyes
Ако не ти е достатъчно това конско, обещавам да намина пак, но сега трябва да уважа боб и зелето на свекърва ми. Grinning

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:22 от luna

# 151
  • София
Ще я видиш, Мари.Ще мине успешно операцията, после ще поправиш и колата.  Всичко ще бъде прекрасно...

# 152
Марѝ  Hug

И аз съм забелязала, че гадостите накуп се струпват обикновено, за по - готино.
 И все пак колелото се върти, нали така?  Hug

# 153
  • София
Мари, преди зазоряване е най-тъмно. Майната й на колата! Приготви нещо вкусно за детето! И се разтуши, доколкото е възможно да ти се отпусне сърчицето...  spoko

Много тъмно у нас бе Луне...И де е тая зора? В момента в който я видя ще трябва теб да почерпя най-напред... Rolling Eyes Hug
Забила си се в тъмотата и не виждаш, каква зора ти грее, Мари! Naughty Я, погледни само ,какъв син имаш! Малка зора ли е? Има на какво да се радваш, има за какво да благодариш и да се усмихваш!Да не споменавам, че докато дишаш, шаваш и приритваш, все има за какво да си щастлива! Naughty Naughty Веднага да се вземеш в ръчички и да отсееш плявата/колата и каквото друго има  там развалено/ от зърното! Heart Eyes Майната им! Може да се пътува и с автобус, с някакъв друг транспорт, някой може да помогне с кола, когато е необходимо... Не се товари допълнително с ненужности! Heart Eyes
Ако не ти е достатъчно това конско, обещавам да намина пак, но сега трябва да уважа боб и зелето на свекърва ми. Grinning

Права си, Луничке...., само знаеш колко си права. Не само за Мари, за всички нас се отнася това...

# 154
  • UK
 Joy ох, Абе Лус "убиме"  hahaha и ние като ромите май ще започнем да празнуваме по няколко пъти и по няколко дни ама не беше ли старата НГ на 14-ти?
 hahaha
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мари Hug всеки от нас е попадал в подобни периоди, не върви не само ooooh! ами и всичко до което се докоснеш се разпада ... Дано колата е последната пречка пред вас! Дано оттук насетне всичко изведнъж се отпуши итръгне нагоре! Не се отчайвай Peace аз ти казах, има хора, все още, сред човеците!!! Hug Hug Hug

# 155
  • София
Joy ох, Абе Лус "убиме"  hahaha и ние като ромите май ще започнем да празнуваме по няколко пъти и по няколко дни ама не беше ли старата НГ на 14-ти?
 hahaha
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мари Hug всеки от нас е попадал в подобни периоди, не върви не само ooooh! ами и всичко до което се докоснеш се разпада ... Дано колата е последната пречка пред вас! Дано оттук насетне всичко изведнъж се отпуши итръгне нагоре! Не се отчайвай Peace аз ти казах, има хора, все още, сред човеците!!! Hug Hug Hug

Е днес през ноща!
Това е стара руска традиция.... Mr. Green
Понеже няма днес да пия в 12...., та го отметнахме от по-рано Joy

# 156
  • UK
 hahaha

Е днес през ноща!
Това е стара руска традиция.... Mr. Green
Понеже няма днес да пия в 12...., та го отметнахме от по-рано Joy
Joy
Абе аз правилно чак утре ще махам украсата, сега кат се замисля, какво ме чакаааа ooooh! утре hahaha смъкване на играчки, лампички фигурки и още сто неща Mr. Green опаковане на всяко едно и прибиране в кашона ooooh! Ама така е като всяка година купуваме нещо ново Crazy според традицията и то вместо едно, ние по 101 Flutter сега ще прибирамеееее hahaha Сипах си по един Бейлис за Ч.Н.Г и един шоколад си начупих и ще празнувам и аз, тази година на два пъти Mr. Green тааа повече да ми провърви Joy

# 157
  • София
И аз утре ще махам елхичката...

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:46 от luss

# 158
  • Талант на 2012,2013 г.

Забила си се в тъмотата и не виждаш каква зора ти грее, Мари! Naughty Я, погледни само, какъв син имаш! Малка зора ли е? Има на какво да се радваш, има за какво да благодариш и да се усмихваш!Да не споменавам, че докато дишаш, шаваш и приритваш, все има за какво да си щастлива! Naughty Naughty Веднага да се вземеш в ръчички и да отсееш плявата/колата и каквото друго има  там развалено/ от зърното! Heart Eyes Майната им! Може да се пътува и с автобус, с някакъв друг транспорт, някой може да помогне с кола, когато е необходимо... Не се товари допълнително с ненужности! Heart Eyes

Hug Hug И коконата и Лус... ох едва гледам... Hug Hug

# 159
  • Fort Worth, TX
ЛУс, много си чаровна.Страхотна трапеза си спретнала.

# 160
  • София
ЛУс, много си чаровна.Страхотна трапеза си спретнала.

Благодаря... Лекичка и вкусничка... калоричничка....

# 161
Ми хайде наздраве тогава...за старата Нова година  Wink Аз съм на чаша червено винце (домашно, на мъжа ми).
Мари, кураж и пак кураж! Момичетата са ти казали, ще ти кажа и аз - и след най - тъмната нощ винаги идва ден, дръж се! Прегръщам те Hug
Luss, страхотна дама си, а трапезата изглежда великолепно.
Аз елхата я махнах на Ивановден. Малко рано, но ми беше омръзнало малкия да събаря всички топки и гирлянди, а аз след него да подреждам пак. И така по сто пъти на ден.

# 162
  • при късмета
luss Честита ти нова година cheers
Марѝ Hug
Аз днес май ще лягам преди детето, че не мога да се движа.Като е тръгнало на карък #Cussing out
пребих се като последния идиот.Пускахме детето с шейната на едно нанадолнище и се метнах на гръб като талпа.Паднах леко на една страна, изтрещя ми целия гръбначен стълб до последния прешлен.Схванах се моментално, мъжа ми тръгна да ме вдига, аз викам "не ме пипай", детето си изкара акъла горкото, абе ужас.Намазана съм цялата с Фастум гел, чакам детето да излезе от банята и ще гледам нещо в леглото.

# 163
  • София
Свкър ми дигнал кръвното 200, и мъжът ми отиде да му кипи лекарства ... добре, че живеем наблизо...

# 164
ЧНГ, Лусс! cheers
Много добре изглеждаш. Grinning Сега е моментът да призная, първо ме впечатли с владеенето на българския.
Цяла седмица бях в къщи, хич не ми се тръгва на работа утре. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт