Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 820
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • планетата Земя
Аз имам един приятел, дето се заглежда само по по-закръглени и не дава на жена си да отслабва.

E,па,добре че има и такива мъже.Че иначе ко ши прайм ние. Joy

# 136
  • София
Laughing Това надявам се не бе насочено към мен Joy

О не, в никакъв случай!  Embarassed Извинявам се, ако така изглежда, не съм искала да засегна никой!
Пък и аз не съм от най - слабите, че да имам право да говоря за другите, просто се сетих понякога колко глупави може да сме жените. Вместо любимият ѝ да се грижи за здравето ѝ, я кара да дебелее и да се обездвижва отгоре на всичкото ...
И аз се пошегувах Wink, ама така като се замисля, моя наистина все по дебеланки си е падал, а той е дребен и слаб. Чувала съм, че точно такива мъже харесват едри жени. Crazy Може верно да е психично отклонение- дебелолюбци Joy

# 137
Здравейте!
Ех тези килца...забременях 68,влязох да раждам 81,излязох 76,паднах за 1 месец до 72 и след това щитовидната се повреди и стигнах пак до 80 кг.Е,в момента съм 77 кг на 170 см  Mr. Green По принцип и аз съм била по-едричка,но винаги добре сложена,сега ми е малко тежичко.Моя е имал все слаби/да не кажа кльощави приятелки/ и все ме избива на комплексиране още и още. Embarassed
Аз Скорпион,моя е Рак,малкото е Водолей.

# 138
  • София
Ха, здрастиииииии  Hug
Е, стига с тези килограми де... Валенце, много се смях. Сега чета "24 часа", та пише как да си влезнеш в старите дрехи. Ядеш всичко, но наполовина. Ама като съм алчна за сладко, как да изям тортичката само половината, а другата да хвърля....ааааааа шА ме заболи сърцето.
luss, хубаво ме почерпи, всичко си изядох и изпих.
Славче, може да намажеш гърлото с нишадър. На една дълга пила правиш тампонче от памук, навлажняваш леко, топваш в нишадъра и мажеш бързо гърлото. Гадно, ама помага. Аз по този начин лекувах детето. Търпеше милото, но и забрави какво са болни сливици.
Имаме си нови попълнения. Добре дошли са ни.
Някой ми се губи, горчивата луничка ще да е.
 HugМарчето

# 139
  • София
Марче, то аз отдавна си влязох в старите дрехи....ма лошото е, че и те са големшки Laughing.
Ама отразете ме, поФалете ме- за пет дена кило и малко смъкнах, айде деее, дайте кураж!

# 140
  • София
Марче, то аз отдавна си влязох в старите дрехи....ма лошото е, че и те са големшки Laughing.
Ама отразете ме, поФалете ме- за пет дена кило и малко смъкнах, айде деее, дайте кураж!
hahaha hahaha ША та поФаля и отразявам, красотна си, тъй да знаИш. Да не мърдаш повеКи, шА се загрозиш.  Hug Laughing Heart Eyes
Отивам на кревата с книга в ръка. Ай, ... ЧАО До после.

# 141
  • София
Благодарско! Flutter
Чакам мили следобедни гости! Направила съм две торти- Медовик и шоколадова една, както и току що изпечени саламки...а съм на ден за варива ooooh!. Кой каже , че кака Валя нЕма воля----

# 142
  • в сърцата на децата <3
Валенце, БРАВО!!! На "чист" български - ЕВАЛА Simple Smile)) С 90ДД и аз свалям, ама...
Кой беше писал за дънсите 27 размер? Пазя си и аз една такава реликва и се самосъжалявам как едва ли някога пак ще ми станат. Лош ген и това си е! Бях пускала преди време снимка с нашите - то си личи, че само аз не съм се предала още. Дори малкото ми братче е две глави над мен и е 110 кг. Но пък на него си му отива, той тренира и не е само сланинки като мен...

Ние се прибрахме от село, изпрах за малката нещата (в момента цялата квартира е окичена с бебешки дрешки) и... Релакс! Ужасно много ме боли кръста, чак започвам да се притеснявам дали няма да се появи изненадата... Хайде опвам малко копитцата и после ще намина пак Simple Smile

# 143
  • София
Благодарско! Flutter
Чакам мили следобедни гости! Направила съм две торти- Медовик и шоколадова една, както и току що изпечени саламки...а съм на ден за варива ooooh!. Кой каже , че кака Валя нЕма воля----

Валенцето, дай рецептичката за медовика Praynig

# 144
  • UK
Привет!
Днес цял ден съм в разход Mr. Green ама утре ще съм на линия по-редовно обещавам Flutter
Валенце бързо сложи тука тези рецепти ммммм и аз в момента съм на готварска вълна Blush Готвя едни карофки соте, ама не пържени, а печени на фурна и бяло пилешко месо /от бройлер/ запекан с тях, а и една скумрия сега пека за тази вечер с картофена салата Heart Eyes Смятам утре една баница със сирене да направя и един кекс за да има какво да яде моето мече за закуска Joy Айде, фурната свири Mr. Green изключвам и подреждам масата, после пак ще ви нагледам :mrgreen
:

# 145
  • Fort Worth, TX
На коя диета си, че не съм чела назад?

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.
Ей тука сега идвам да се не нарева, а да вия...

Имали ли сте мигове в живота когато все надолу върви, ама надолу и няма спиране... Мъжът ми лежи вързан за системите  болницата.
Междувременно освен, че абсорбатора изпуши още миналата седмица,снощи замина и още нещо...
Днес цял ден бях в болницата, напрежение, ужас, прибирам се да приготвя нещо за вечеря, защото синът ни е дневна днес и утре...
Той ми звъни. Мамо, колата не пали. Не може да се прибере. Да, ама колата е на такава зона, че утре трябваше да платим луди пари ако я остави.
И тръгвам аз по комшиите.
Единият пил, вторият пил... губя надежда, направо ще припадна. Третият разгеле не беше пил, отзова се веднага човека и тръгна.
Ето сега, когато най-много ще ми трябва колата тя умря. А кажете ми дали пък да не сляза с една факла и да я довърша?!?
И кое ще е следващото нещо, което ще се скапе?
Не стигнахме ли дъното, мамка му...
Искам да свърши тоя зор и да видя небе. Омръзна ми цял живот да съм в шахта и да драпам...
Стигна до някъде и падам пак долу...
Стига толкова. Дали ми олекна? smile3528 smile3527  33uu

# 147
Мари, преди зазоряване е най-тъмно. Майната й на колата! Приготви нещо вкусно за детето! И се разтуши, доколкото е възможно да ти се отпусне сърчицето...  spoko

# 148
  • София
Момичта, ами ние сега хапнахме глезотийки, пием шампанско, аз продължавам, а мъжът отиде да гледа мач.... Нали стара Нова година... Mr. Green

Мари, всичко ще свърши добре!!! Peace

# 149
  • Талант на 2012,2013 г.
Мари, преди зазоряване е най-тъмно. Майната й на колата! Приготви нещо вкусно за детето! И се разтуши, доколкото е възможно да ти се отпусне сърчицето...  spoko

Много тъмно у нас бе Луне...И де е тая зора? В момента в който я видя ще трябва теб да почерпя най-напред... Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт