Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 821
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм стрелец,мъжа ми е близнаци,а малкия дева.
Аз сега съм 64кг.На 160см.Преди да забременея бях 50.Отидох да раждам 70.Понеделник съм на вега тест.Да видим какво ще ми кажат.
luss:И аз съм 164... Така, че когато отивах да раждам бях като житената питка   Laughing Laughing Laughing
и аз бях така.Имам клип на раждането.Казвам на скоро леле каква съм била дебела,а мъжа ми не беше . Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes
Лягам,че път ме чака.
Пак ще пиша като мога.Понеделник се мятам по-задачи рано рано.На изпит съм.
Дори няма да имам време да свикна с разликата в часа.

# 121
  • Пловдив
Една моя позната ми казваше, че съм била като Страна огромная! Joy ( само 98 кг. бях) Simple Smile
Тити, успех на изпита! Какво учиш, ако не е тайна.

# 122
  • в сърцата на децата <3
Добро утрооо Simple Smile
Днес съм ранобудна - събудих се в 5 и като не заспах следващия един час, реших да стана и да посвърша нещо. Мъжа официално ме обяви за психо  Mr. Green И има право до някъде.. Измих от снощи нещата, направих палачинки и кафе, приготвих част от багажа за село... Сега като се наспи благоверния ще го зарадвам с новината, че трябва да ходим и до село. Той все отлага, но нещата за бебето са там, трябва да ги изпера и приготвя, защото имам едно такова вътрешно усещане, че за следващата седмица ще ми е късно.

Хубав ден, милички, отивам да опаковам летните чепици, да ги носим и тях. Ще наминавам да ви прочета от телефона  Hug

# 123
  • София
Ангелче, далече ли ви е селото, недей да се навиваш на пътувания дълги! Hug
Килограми, килограми....айде да напиша някоя и друга цифра и аз. Винаги съм била дебела, но с много усили я и воля успях да стигна до  107 кг Mr. Green, мдааа, правилно четете. Верно, че само бюста ми тежи сигурно 7-8. Laughing Преди три години направих 90 ДД и успях да стигна до 92 кг. За тези три години от края на диетата съм качила само два килограма. Миналата седмица я започнах пак и дотук съм минус кило и малко bowuu. Не зная този път дали ще я докарам до края на трите месеца, целта ми е 85 кг. Може и да ви се струват много, но като ученичка толкова бях, на толкова се омъжих, никакви претенции нямам да ставам по-слаба. Мъжа ми само ходи и ме оглежда сакън да не се осакатя, тоест да не взема да заслабна повечко Laughing- искал си ме пухкава, такава си ме бил харесал навремето. Успокоявам го, че няма опасност да бара кокали вместо сланинка, ама той сериозно се е притеснил.

# 124
  • в сърцата на децата <3
Вале, блазе ти за мъжа Simple Smile
Моя само по кокали се заглежда... Откакто съм бременна само оглежда чужди, чудя се кога ли ще му излезе късмета да го сритам в топките по този повод... Като се запознахме с него бях 46, но това беше резултат от тежка работа с дълги смени и букет болести, в резултат от работата. По принцип си поддържам около 49-53. 90ДД е хубава, но нямам воля да ям млечни толкова рядко. Много време бях вегетарианка и без месо се справям, но влякото ми е слабост! Зоната не е лош вариант, обаче сега докато качвам се обезсърчавам и я спирам... Но като родя я хващам веднага Simple Smile Дори в сряда като ходихме на разходка оптшмистично си купих 3 чифта дънки - 34 и 32 (2броя) размер (сега нося 40, но е основно заради коремчето).
Селото ни не е далече 35 км са (то е всъщност град, но аз не мога да възприема за град населено място без канализация за отходните води!) Хайде да си будя мъжа и да бягаме, че не искам да се прибираме по тъмно. Гушкам ви!

# 125
  • в сърцата на децата <3
.

# 126
  • UK
Добро утро момичета-кокичета Hug Аз снощи рано-рано се позиционирах хоризонтално hahaha и съм изтървала сладката ви раздумка Blush
Ангелче  Hug хубав ден и лек път, при нас е приказно бяло Heart Eyes Предполагам, че при Нощни е още по-хубаво и приказно Crazy Гледам, че след зодиите сте направили разбор и на "любимата" ни тема кг hahaha Аз също имам преразход в посока (+) Rolling Eyes Качих ги от вече 3-те инвитро процедури и упорито се опитвам да смъквам някой и др грам  Joy Надявам се до старта на 4-тата да успея hahaha Титето учи Право Hug значи, ще ми става колежка FlutterСамо незнам в Лондон, как ще го практикува newsm78 Да обясни, кат се появи, а в понеделника, успех на изпита, стискаме палци Hug

# 127
За килограми си говорите ... Аз съм добре. Вторият път отидох да раждам 82 кила, а съм висока 157 см., правете сметка.  Flutter Последните пъти като мериха Бебето им викат: Малка си за това бебе!, аз така:  newsm78 Къде по - точно съм малка??? Не че имаше някакво значение и без товя си бях за секцио, но ми беше много чудно да викаш на слон, че бебето е голямо за него.  Mr. Green
Понеже спрях цигарите и не съм ги почвал отново и свалих само 10 кила с раждането. Една година се търкалях буквално и си виках, че има време да се възстановя, но като проходи малкия и тичайки сле днего започнаха да ми излизат сланините наляво и надясно и реших, че трябва да се взема в ръце.
Спрях сладкото, хляба и соковете и за пет - шест месеца свалих 10 кг. Задържх си ги, само 2 кг. от празниците ми се лепнаха пак. Имам още десетина да свалям, ама ще ги боря като се затопли, сега нямам много финанси за диета.
Но пък явно оптимизма ми по повода е огромен, след като си пазя дънките 27 - ми номер.  Joy bowuu

# 128
  • Бургас
Много сте писали,бе калпазанки! Grinning

Днес малкият се събуди с 39,5 Т.Боли го гърлото,а в понеделник има класна по математика.Явно няма да ходи и се притеснява,че този 7 клас направо ги побъркаха.

Добре дошла на Тити!  bouquet

Мари,едно хубаво ми става,когато чуя,че мъж и жена се обичат.Ще остареете заедно,няма начин при такава любов.Дръж се,миличка! Hug

Вчера беше Танин ден,а аз до преди месец имах приятелка Таня.Вече не!Преболедувах я даже.Оказа се голям боклук.

Аз съм Риба,но да добавя като КуинБий от смотаните ,ама най-смотаните риби. Grinning

Ангелче,започнала си да гнездиш.Да се роди здравичко и да не е на 23,че да не ти напомня за тази ужасна трагедия. Hug

За килограми не говорете,плийс! Praynig
Моят мъж също харесва кокали и все съм дебела за него.Аз по принцип много спортувах,но сега няма на кой да оставя дребната.Иначе съм бивша плувкиня.Плуването ми липсва. Sad

Лусс,дано нещата се развият благоприятно за теб!

Чао за сега!Дребната нещо реве,а Ванко се съдира да кашля.

# 129
  • София
Много сте писали,бе калпазанки! Grinning

Днес малкият се събуди с 39,5 Т.Боли го гърлото,а в понеделник има класна по математика.Явно няма да ходи и се притеснява,че този 7 клас направо ги побъркаха.

Лусс,дано нещата се развият благоприятно за теб!

Чао за сега!Дребната нещо реве,а Ванко се съдира да кашля.

Здравейте, момичета.

Искам да ти предложа да изпробваш една рецепта за гърлото. На голямата ми помага...

Сваряваш яйце, обелваш го режеш на 2 по дължината, махаш жълтъците и слагаш по една лъжица захар във всяка половинка. После редиш така: плат- целофан - вестник - яйца. Трябва така да сложиш яйцата, че да застанат точно на сливиците. Може да сложиш после отгоре и едно шалче. Яйцата трябва да са топли - колкото може да търпи, ама да не са горещи. Стои се минимум 1 час.

Относно МЦ, сигурно не съм бременна, че днес всичко ме боли, значи ще дойде. Може и да почвам да навлизам в критическа. Имам приятелка - наборче, която от 2 години има проблем с МЦ...

За всички  - приятен неделен ден!!!

# 130
  • при късмета
Славче, за гърло сладко от дюли.Леля ми прави от дюли едно, дето не му знам името(мисля петмез му казват), но е много ефикасно, и вкусно.Като си изчистиш дюлите за компот или сладко, се варят костилките и това по средата дето изхвърляш от дюлите, като го прецедиш от костилките го преваряваш със захар, като сладкото.Това се прави специално за гърло.И обикновенн сладко от дюли помага.
Аз имам един приятел, дето се заглежда само по по-закръглени и не дава на жена си да отслабва.Аз, като качих някой и друг килограм той все се бъзикаше, че сега започнал изобщо да ме вижда.Като бях 44кг. буквално не ме забелязваше, изчезвала съм му.
luss, спомена яйца та се сетих една диета:
Сутрин вариш едно яйце, на обяд го белиш, вечер го изхвърляш, че вече е развалено.За 10 дена сваляш 5 кг., ако искаш да свалиш 10кг. по две яйца Laughing

# 131
Сега се сетих, че по ТЛС гледах преди време някакъв документален филм за мъже, които харесват дебели жени. Даваха за един психо, който по интернет се беше запознал с една девойка, която тежеше към 250 кила примерно. Искаше да стане 300, че и отгоре заради него, щото така щяла повече да му харесва, а също обмисляли варианта да се обездвижи, понеже това била еротичната му мечта!!!  ooooh!

# 132
  • София
 Laughing Това надявам се не бе насочено към мен Joy

# 133
Laughing Това надявам се не бе насочено към мен Joy

О не, в никакъв случай!  Embarassed Извинявам се, ако така изглежда, не съм искала да засегна никой!
Пък и аз не съм от най - слабите, че да имам право да говоря за другите, просто се сетих понякога колко глупави може да сме жените. Вместо любимият ѝ да се грижи за здравето ѝ, я кара да дебелее и да се обездвижва отгоре на всичкото ...

# 134
Както казваха хората едно време  ,,За всеки влак си има пътници''  newsm44   Лично за мен продлемът е ,
че ми тежи и мразя когато не мога да си влеза в дрехите.Аз имам хубави рокли които обичам smile3503 ,нищо, че са от няколко години и искам да си ги нося отново.Не е въпросът да си купя нови ,  а да изглеждам добре  в това което имам. Ако започна да купувам по-голям размер съвсем ще се оплеска работата Twisted Evil . Съпругът ми качи доста килограми последната година и сега му е много трудно да се навежда и да бяга и други подобни дейности  Wink. Та не искам и аз да имам таква проблеми.
  Била на 90 ДД и ми хареса (това когато след операцията започнах да качвам килограми) отслабва се и доброто е , че се създава навик за разделено хранене.
Аз съм рак, той е риба и е малка лудница ( а и сме от различни държави)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт