Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 644
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
мама-кокомного се радвам, че ти харесали сирники..., аз напоследък ги правя с половин чаша повече захар - да са по-сладички... Ние вкъщи сме по сладко падаме....

Имаме едно чекмедже и с ядки Embarassed

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 19:22 от luss

# 586
  • София
Днес направих картофена "торта"(не е сладка, като гарнитура е). Много я харесваме, е малко игра, ама нали сме домакини... Peace

Рецепта на картофената торта:
4 картофа
1 морков
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.ч брашно
1/2 ч.ч. олио
2 яйца
бакпулвер
Картофите и морковите се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват до готовност в подсолена вода. Намачкват се.
Другите продукти се смесват, разбиват се и после се добавя пюрето. Пак се смесва всичко добре, да стане еднородно.
Изсипва се в формичката и се пече на 180 град около 30 минути, може и по-малко. Може и в форма за кекс.

# 587
  • UK
Привет
мен пък хич не ми е добре, така ми се върти всичко, събрах границите пак, не разбирам от какво се получава
отивам пак да си легна

# 588
  • София
Привет
мен пък хич не ми е добре, така ми се върти всичко, събрах границите пак, не разбирам от какво се получава
отивам пак да си легна

Пий много вода за да се раздалечат границите...

# 589
Коконче, бързичко се оправяй!  Hug

Люси, добре сте се заредили вие, да не ви мислим!  Mr. Green

# 590
  • София
Коконче, бързичко се оправяй!  Hug

Люси, добре сте се заредили вие, да не ви мислим!  Mr. Green

Да Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenКак да пазя диети? И никой не взима сам - мамо -дай! Crossing Arms

# 591
  • при късмета
Куини, като казвам втория ден имам предвид, че се радваш на бебето на бистра глава.Че боли операцията, боли.Даже, аз го видях моя, след 32 часА, че бях с пълна упойка от началото.
Уф, на мен спомените ми от анестезиоложката хич не са хубави и няма да ги забравя скоро #2gunfire
Лус и детето и мъжо ги харесаха  bouquet
Кокона, много течности, солен айран също, това ако се е качила долната граница.Ако е паднала горната с течностите, захар или нещо сладко за пиене, компот например.Оправай се

# 592
  • София

Лус и детето и мъжо ги харесаха  bouquet
newsm10

# 593
Да ви пиша и тук... Стана почти седмица от както майка ми е плътно при баща ми в болницата! Започна по-интензивно раздвижване, махнаха доста от кабелите, кактетри, дренажи и т.н. И се надявам да се прибират час по-скоро вкъщи! Аз съм доста натоварен, но вашата Мари ме подсеща да ви известявам.  Hug Поздрави имате всички - и от двамата!

# 594
Да ви пиша и тук... Стана почти седмица от както майка ми е плътно при баща ми в болницата! Започна по-интензивно раздвижване, махнаха доста от кабелите, кактетри, дренажи и т.н. И се надявам да се прибират час по-скоро вкъщи! Аз съм доста натоварен, но вашата Мари ме подсеща да ви известявам.  Hug Поздрави имате всички - и от двамата!

Поздрави и от нас!  Hug Радвам се, че татко ти е по - добре!

# 595
  • при късмета
Браво!Само такива хубави новини да носиш!
Знаех си, че ще успеете,заслужавате го и тримата newsm51

# 596
  • UK
Мерси момичета Hug
Горната граница пада, долната ако падне незнам какво ще се случва
Цветомир радвам се за хубавите новини около вас Hug  bouquet (теб и майка ти)! Поздрави!!!

# 597
Поздрави и от мен на Мари  Hug
Коконче, радвам се че си по - добре  Hug
Домашни торти да ви кажа честно не се наемам да правя. Особено пък за важен повод. Хич не съм сигурна, че ще стане, и има да се притеснявам цял ден. Затова отивам, купувам си някоя и всичко е ок.

# 598
  • UK
Вио   Hug
Аз пека една основа Mr. Green режа я, на 2 или 3 в зависимост от дебелината и мажа с пълнежа, отгоре украсявам, досега ми се е получавало всичкото забъркано сладичко Heart Eyes Само веднъж Rolling Eyes не можах да се справя с един фондан -домашен, малеййй  ooooh! такова бъркане и месене падна и това стои Thinking като захарен памук и не се точи и разстила ooooh! а се къса, голяма мъка беше hahaha не съм повтаряла оттогава Joy Лека нощ от мен  Hug

# 599
  • Бургас
Браво,много-се-радвам-за-Мари-и-мъжа-и!Дай-Боже!!! Praynig Praynig Praynig

Коконка,каквото-и-да-означава,а-ние-се-досещаме,да-знае,че-ще-успееш! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт