Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцата на децата <3
Здравейте и от мен!
Много се радвам за Мари и фамилия, дано по-скоро се приберат и всичко да е наред!!!
При мен днес няма кой знае какви новини - раздвижиха ме хубаво сутринта, после ми донесоха бебка и цял ден си беше при мен. Вечерта оставих да я вземат, защото имам нужда от сън, операцията ме боли и за капак - кашлям! Ама съм голямо мрънкало, само се оплаквам Simple Smile))
Да си похваля анестезиолога - д-р Кючуков. Тук (а и в темата за Селена) му казват д-р Хаус Simple Smile)) Наистина има такова излъчване, но е перфектен в упойките! Това е за сега от мен! Прегръщам ви всички!!!

# 601
Хубави новини около Мари. Нека стават още по-добри новините.
Ангелче, спи сега, че после все нещо ще си намираш за вършене.

Днес имам толкова работа, че чак не ми се захваща  Confused Поне гледам, че слънцето ще грейне, че да ми е стимул слънчевото време  Wink
Хайде, ще ви нагледам по-късно, ако мога.

# 602

Вирус ли е, някакво друго неразположение ли, не знам, но дребният снощи повръща , повръща..., Сега не смея да го събудя, да не отпочне наново. Ще си стоим в къщи пак. Вчера госпожата го "похвалила" на баба му, че е бил наказан, защото се разсейвал и впрегнал всички свои сили да поразсее и останалите, та баба му на прибиране към къщи го питала: "Ти защо не каза, че си бил наказан?
- Бабо, не обичам да споделям неприятни новини.  Joy
- А какво толкова те разсейва?
- Преуморен съм. Имам нужда от голяма почивка. Два дни не са ми достатъчни.
Та, снощи след повръщането веднага му прищрака мозъчето и отсече:
- Сега, ако не ми бият инжекции, може да отидем на лекар и да ми даде почивка.  Joy

Слънчев ден от мен!  Grinning

# 603
Здравейте след дълго прекъсване от моя страна,милички!!! Hug
Отново сте спукали от писане клавиатурите,а аз нямам кой знае колко време за четене,но ми е драго дори само от факта,че има живот в тази прекрасна компания Heart Eyes
Видях,че синът на Мари е пратил хабер,както се казва.Дано всичко се подреди по възможно най-добрия начин за това семейство PraynigСтискам палци на тримата и изпращам много прегръдки на Мари!!!
Сноу,честито на теб и семейството ти!  bouquetНека добрите феи да са винаги до малкото ти божество и да го къпете в море от любов цял живот! Heart Eyes
Коконке,стискам ти палци и на теб,да знаеш!
Ще се опитам да ви попрочета,макар и малко по диагонал... Embarassed
Прегръщам ви всички и не съм ви забравила,ейййййй Hug

# 604
  • София
Здравейте, момичета.

Ангелче, много се радвам за вас - най-голямото щастие да гушкаш бебчето Hug

Мари и семейството - най-голями прегръдки. Много се радвам, че стъпка по-стъпка вървите напред!!! Hug

Коконче, стискам ти палци на теб!!!

luna, нека да спи детенцето , и моите деца много спят когато боледуват... Може и друго да е... Не искам и да мисля, но може би на нервна основа, ако са го наказвали много(защото никой не знае как са го наказвали)... затова се разболя...

Моят преди 2 години не можа да издържи в градината... Знам, че доста майки, ще кажат глезан или друго..., но мое си е. И голямата не ми ходеше на градината, само 3 месеца. Когато виждаше едната госпожа - малко си плачкаше когато я оставях, обаче при другата - правеше такива истерии, не мога да ви опиша. И един ден оставих я, госпожата я взе на ръцете и внесе в стаята. И аз уж тръгнах, ама реших да погледна колко бързо спира да плачка. И какво да виждам - тя такива неспиращи шамари удряшв на детето ми... Ама като влетях, мисля, че ще я пребия. И ако не бяха малките, вперели изплашен поглед във мен... Ами.. отърва се жената. Отидох и при директорката да се оплача.... Спрях детето от градината... Аз не си позволявам да удрям децата си през лицето... Само дупето яде бой.. Mr. Green

# 605
  • UK
Здравейте момиченца-кокиченца  Hug
Тука е такова слънце, че не мога да се спра цял ден , ма съчетавам разходката Crazy  с търчане по инстанциите ни Joy
Луна Hug да оздравее детенце, голям хитрушко, не му стигали два дена Mr. Green така се смях hahaha
Лусс  Hugкак така ще шамари детето Shocked аз бих и отвъртяла един Joy и чак впоследствие щях да се усетя Mr. Green че има и деца Joy
Ангелче Hug много мами хвалят Селената  Hug Бебка сигурно е прекрасна, като се приберете, ни качи някоя снимчица /за малко Wink/та, да я видим и ние Heart Eyes
Bitter(^_^)Moon   bouquet  Hug и ти ни липсваш Hug
На всички ви по много  Hug Hug Hug Hug Довечера ще съм на линия аз чак  Mr. Green

# 606
Коконче, и аз се смея с него, когато не ми опъва нервите като струни, де.  Joy Манипулатор. Днес, докато обяснявах на лекарката ни какво точно се е случило, бърза да ме поправи, че съм се объркала и освен челото, го болят и краката... Mr. Green , пък аз пропускам този факт.

luss, не вярвам да го тероризират на градината, въпреки че от лятото има нова госпожа в групата, към която имам резерви след няколко споделени от него нейни реакции. Възможно е да ми е глезанчо, но преценката му, че в къщи е по-добре, си е реалистична. Grinning  Много, много не обича да ходи на градина.

Момичета, имате поздрави от Мари. Като се върне в къщи, ще пише. Grinning

# 607
  • Бургас
Луничка,детето-си-знае-най-добре. Laughing
Трябва-му-почивка!Да-минава-бързичко! Praynig

Луси,тази-съм-я-пребила. Sick

Днес-имам-доста-работа,но-пак-ще-пиша.

# 608
  • Fort Worth, TX
Явно има някъв вирус с повръщане.Ние се разходихме с малкия.Купих си нов душ гел.Като се наспи пак ще ходя до магазина, че мамето ме провокира с нейната лазаня. Laughing Laughing
Минах да видя Ангелчето.Добре е.Гледат се с бебка. Grinning Grinning

# 609
  • София
Момичета, направихме една поредна пломба на малкия с упойка и го заведох на училище.
Вече втори ден ме мързи да ходя на фитнес. Утре ще отида...

Чакам да стане 4 за да изчистя вкъщи с прахосмукачка...

Креми, честито душ-гелче Wink

Много се радвам за Ангелче, толкова щастливи тези моменти, незабравими са... Heart Eyes

Луничке, виж колко самостоятелен и отговорен малък мъж имаш... Всичко знае той Heart Eyes

Аз искам детето да посещава бойни изкуства, защото доктора ми препоръчал. Петьо има скъсено сухожилие и ходи на пръстите. Ортопеда каза, че или непрекъсната гимнастика или най-добре е бойно изкуство, защото много ги разтягат. Записах го на карате, но не видях голямо разтягане, а само се бият без да научили добре движенията. А и почна да казва, то коремчето го боли, то друго... И най-накрая призна, че не му се ходи. Заведох го на кунг фу в училище - пак една тумба народ, беше на тренировка и пак не му хареса. Този път не хареса и на мен. Защото треньора, иранеца пердаши ги всичките с пендела по дупета и коремите, ама яко... Съшия треньор и учител по физическо в нашето 144 соу newsm78. Казвам му - ще отидем на друго място - само да видиш...

Малкия казва - не искам бойни спортове, но ако искаш да тренирам каквото не ми харесва, ще тренирам... ДАНО ДА СИ ЩАСТЛИВА!!!! #Crazy  Откъде брей тези изрази. Това си е на  6 години... Какво ли ще следва newsm78 Laughing

# 610
  • Fort Worth, TX
След някоя друга годинка ще видиш кво следва. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
  • София
След някоя друга годинка ще видиш кво следва. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3506 smile3521  love001

# 612
  • UK
Добър вечер Hug
Лусс бойните спортове за момче са много хубав спорт, че и за момиче Mr. Green да пердаши здраво нахалитетите Joy
Аз се находих днеска, няма да готвя, мойта мама е сготвила и за мен мусака, утре ще направя една турска леща да има за уикенда какво да се хапва  chef Тука взе да вали ooooh! ей значи Crossing Arms познаха, че ще се разваля времето Sick Хич не искам сняг Crossing Arms искам си слънцето Crazy какво хубаво беше с пролетните температури Laughing А пък лятото, най-го обичам, само да не надвишават градусите над 35 hahaha че не се трае, ма то много претенции станаха нещо :35
:

# 613
  • София
В понеделник си купих ликьорче... И всяка вечер попийвам така грам по 70....
И вас ви черпя...

Сядам да гледам Лабиринт... - не знам дали е хубав...

# 614
  • UK
Луси   Hug Абе, къде се изгубиха Нощни, Ма14, мама Цоцоланка newsm78 имаше и други мами  Rolling Eyes  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт