Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
панирани бон филета, картофена самата, пържоли с гарнитура ориз с соев сос и за десерт направих еклерова торта

# 346
Ох, сколасах да споделя какво се случи днес в моята кухня Simple Smile Един от най-добрите приятели на мен и моята половинка има рожден ден и му приготвих Много шоколадова торта и  Шоколадови Мъфини с крем, подредени като торта.

Извинете, ама скрих засега рецептите, че тортата и мъфинчетата са за изненада.. Simple Smile Утре ще са активни, ако искате да ги видите

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 17:53 от KaRoLa

# 347

Лабрекс, че то и киселото зеле си е работа да го сготвиш  Wink

И аз това все напомнях, цяло зеле, че и със свинско сготвих! Grinning  Ей, много вкусотии готвиш! Heart Eyes  bouquet  chef

Мари_ета, освен да си спретна такава тортичка, иначе има да чакам някой да я споделя! Grinning  bouquet

KaRoLa, късметлия е тоя ваш приятел, страхотни шокоизкушения си му спретнала!  bouquet  chef

Аз днес правих течен шоколад на принципа на млечната майонеза. Хич не е зле. И шоколадови къпкейкчета с крема сирене.

# 348
  • Балчик
labrex, дай подробности за течния шоколад, моля.

# 349
От мен дробчета с бекон, по рецепта на пеп-4о. Оригиналната рецепта е с гъби, но аз нямах ... Стана много вкусно   chef
Сега се връщам да гледам какви красоти и вкусотии сте споделили  Hug

# 350
И аз съм правила течен шоколад на принципа на майонезата, но хич не ми хареса. Много се усещаше олиото.

От мен доматена супа, пиле с моцарела и измислен сос, гарнитурата е задушено броколи и картофки на фурна:

# 351
  • от точка К до точка С и обратно
Еликсирче, чудно чийзкейкче, че и бързо! Simple Smile
Лабрекс, Каролла, много шоколадово и съблазнително при вас  chef!
MG18, ньоките са много апетитни! Peace
От мен
картофки с бяло винце и розмарин

пъстърва с бадеми

крем с тиква, сметана и кисело мляко

# 352
labrex, би ли споделила рецептата за шоколадовите къпкейкчета?  Praynig

# 353
# 354
Много шоколадова торта и  Шоколадови Мъфини с крем, подредени като торта.

Скрит текст:

Скрит текст:

Качих рецептите ако ви е интересно как стават Simple Smile Тортата беше оценена високо  и мъфините също, но бяха толкова шоколадови, че май 1 месец няма да погледнем шоколад Wink

# 355
Момичета,след шоколадовата феерия на KaRoLa и от мен една шоколадова торта "Прага".
Днес черпя за рождения ми ден!

# 356
Здравейте на всички   bouquet
Аз съм нова в бг мамма, но се надявам че нямате нищо напротив да се присъединя към вашата страхотна темичка. Искам да кажа че вие и вашите творения сте невероятни   chef

Аз ще се разпиша с Супа топчета от онази вечечер и от снощи Риба с трохи и зелено витаминозно пюре за гарнитура-по рецептата на Джейми Оливър. Съжалявам за качеството на снимките но са правени с телефо, но обещавам следващият път да се постарая повече  Joy

# 357
  • София
Момичета,след шоколадовата феерия на KaRoLa и от мен една шоколадова торта "Прага".
Днес черпя за рождения ми ден!
...
newsm59 Да си жива и здрава, бих хапнала от тортата с удоволствие!

# 358
ТЯ честит рожден ден   bouquetЛили добре дошла в темата  Hug.От мен пилешка пържола с картофено пюре/и много лоша снимка/и кюфтета с бял сос.

# 359
ditsan, megansg, Гуинет, labrex, Michel, Пепи, Роси, Дани, mimi0585, KaRoLa, Гисчо, момичета, като феи сте в кухнята!  Hug Hug Hug Големи вкусотии сте приготвили.

Аз се отчитам с един деликатес - Мус от сирене Рикота с пушена сьомга, върху препечени хлебчета Чиабата. Невероятно вкусно с чаша бяло винце!  Laughing

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_21.html

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт