Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Lanvinka, чак пролетно ми стана като ти гледам вкусотията  Hug

# 361
Тя, би ли ми обяснила как си направила шоколадовите декорации на тортата?
Момичета, ако някой от вас е правил торта"Василия" би ли ми споделил дали какаовите бисквити не ви се ронят в тортата?! При мен се получи разкошна на вкус, но много се ронят тези бисквити и стоят доста сухи?

# 362
Момичета, ако някой от вас е правил торта"Василия" би ли ми споделил дали какаовите бисквити не ви се ронят в тортата?! При мен се получи разкошна на вкус, но много се ронят тези бисквити и стоят доста сухи?

Не съм ТЯ, но тези декорации се правят със стопен шоколад  Peace Върху лист хартия за печене можеш да нарисуваш фигури по желание, оставяш да се охлади и стегне и после внимателно отделяш фигурата от хартията и поставяш върху тортата ..дано ме разбираш  Wink Аз наскоро така бях украсила борда на една торта тирамису  Simple Smile
Скрит текст:

Тя, честит рожден ден и поздравления за шоколадовата ти феерия   bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 13:33 от huliganka

# 363
  • Географският център на България-Габрово

Какаовите бисквити в тората "Василия"трябва да са смлени или счукани и смесени с 2 лъжици какао.Те просто се наръсват върху крема и тогава се поливат с течен шоколад Нутела.Явно ти по някакъв друг начин си правила тортата за да ти се ронят бисквитите.

# 364
Танче,честит да ти е рождения ден и от мен,бъди все така творчески богата на идеи!Тортата е невероятна!   bouquet
И на Лабрекс мъфините изобщо няма да подмина,мнооого са сочни! Peace

от мен виенски шницел :

# 365
  • Варна
labrex, дай подробности за течния шоколад, моля.

И аз се нареждам на опашка за него   Peace

# 366
Тя,Честит Рожден Ден!Да си жива ,здрава и много щастлива!  bouquet
Моята племенница днес има рожден ден,прави 6г.ето какво и приготви леля.

# 367
Момичета, страхотни торти! ТЯ, честит рожден ден!   bouquet

lanvinka, размечта ме този мус, ще трябва да го направя Simple Smile

Лабрекс, къде се губиш и не казваш за майонезения шоколад? Simple Smile

От мен любимата ми мързелива баница

Също така палачинки без брашно с не помня вече какъв пълнеж от месо, сметана и сирена, покрити с кашкавал и запечени на фурна

и едни орехови меденки дето май им обърках рецептата, та ще има втори опит някой ден:

# 368
  • На небето
Днес правих това за рождения ден на сина ми и 2 крема от остатъците  Twisted Evil :

# 369
От мен днес:

Миш Маш без снимка, че още го бъркам

Царевични мъфини

Качамак

царевични соленки

Царевичен ден Simple Smile

# 370
  • София
  ТЯ,честит рожден ден!Тортата е разкошна! Всички сте се представили много вкусно!

Някаква манджичка.

# 371
  • Балчик
У нас днес има спагети, ролца с шоколадов крем и бомбички "Любимка"- те са всъщност като ролцата, но по друг начин оформени, а много ги обичат децата затова "Любимка". Simple Smile

# 372
Момичетаааа, какви вкусотии сте приготвили, думи нямам! И както още не съм вечеряла, нали се сещате какво слюнкоотделяне падна докато ви разглеждам,м?! Поздравления за всички ви   bouquet
Наминавам и да ви почерпя с бисквитки "Обич" които правих вчера по повод "онова" в подписа ми.

Снимката е линк към рецептата.

# 373
Здравейте, кулинарки!
ТЯ, честит рожден ден! smile3525
Роси, шницела го вземам веднага с малко сладко от боровинки, както и от баничката на Катето Simple Smile

Аз приготвих браунис къпкейкове с малинова бира, която открих в Lidl Simple Smile

# 374
  • Варна
Еликсир чудни шницелите
Дитсан разкошна тортичка и сладки и ЧРД на племеничката ти
Катерина много хубави палачинките,ще се пробват
Естел и твоята тортичка и кремчетата са чудни
Фики,Мариета,Лили,Мими,Ланвинка,Карола,Тайна,Джема,Геновеф,Павлина,Луча,Зорница все  вкусни неща сте приготвили
Лабрех и при теб много шоколадово
Гуинет много апетитно меню
Тя ЧРД     newsm51хубава тортичка и вкусен празник
За вечеря набързо печени пилешки бутчета със салатка и млечен грис

Общи условия

Активация на акаунт