Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
Леле, Карола, страхотни са тези кашкавалки Simple Smile Сега дъщеря ми няма да ме остави намира докато не ги направим Simple Smile

Genoveff, стига си коментирала ами давай ти какво сготви Simple Smile

От мен едни фусили "изчисти хладилника" Simple Smile

# 511
Genoveff, стига си коментирала ами давай ти какво сготви Simple Smile

Ани, какво готвене, на работа съм...

# 512
ИКСИ благодаря ти   bouquet

Genoveff за телешкото варено най важно е телешкото  Mr. Green. С джолан(с кокала) става най вкусно-аз нямах джолан и използвах някакво телешко месо от камерата но сложих и телешки бульон и стана екстра. Ето аз как го направих: сложих телешкото да се свари без сол (моето беше нарязано на кубчета но ако ползваш джолан сложи го цял и после го обезкости)обезпеняваш ако се налага .след като се свари добавих лук нарязан на ситно,моркови на по едро и целина дръжките (листата ги оставих за накрая)посолих,сложих бульона,черен пипер на зърна и няколко зърна бахар.След като зеленчуците поомекнаха малко сложих по наедро нарязаните картофи и накрая преди да махна от котлона сложих пресен магданоз и листата от целината. Поднесох с лимон който желае  Grinning. Това е лесно и мн вкусно има най различни рецепти но за мен тази си е класика.

# 513
Привет! Simple Smile

Снощи правих портокалово пиле по идея на Еликсирчето (но без сосовете), и пак ще го правя скоро, в малко по-различен вид Simple Smile

Сега да ви покажа нещо сладичко, миналата седмица имахме гости това беше десертът:

Бананови пънчета в шоколад:

И безглутеновото брауни, но с бадемово брашно и с бадеми - резултатът е страхотен!

# 514
Баница със сирене и баница с кайма.

# 515
  • Варна
GB и пиката и  кифличките са чудни
Ани прекрасна тортичка
Джема много ми хареса пилето с ориз с питчица...и ние така го харесваме/Джема тези филии редовно си ги правя и хапвам.../
Мат пак вкусно  а сладкишчето е много хубаво
Лабрех апетитна гореща леща със салатка и питки
Пепи направо си грабвам парчето и от воденичките ще си бодна
Люба хубави кроасанчета
Мими много хубави и вкусни баничките
Скрит текст:
Икси   newsm51направо ме разсмя...това готвене ли е...за разнообразие погледай и на другите майсторки какви вкусотии и красоти приготвят
От мен днес милинки,мекички,салатка,дробчета и тиква.Жалко,че и у нас се хапва по този начин[/i]

# 516
Леле, Карола, страхотни са тези кашкавалки Simple Smile Сега дъщеря ми няма да ме остави намира докато не ги направим Simple Smile

Запретвай ръкави Simple Smile Супер бързо стават, а от нашите няма и следа вече Simple Smile

# 517
Пеп, страхотна пица!
Люба, чудни кроасанчета! И аз ще ги пробвам!

Поздравявам всички, много вкусничко изглежда всичко!

От мен Фокача

Приятен уикенд, мили дами   bouquet  bouquet  bouquet!

# 518
Момичета, страхотни сте! Приядоха ми се от кашкавалките на Карола, от фусилите на Ани, от браунито и банановите пънчета на Катерина, от баничката на Мими, милинките, мекичките на Меган, ех, само дробчета не обичам, но няма да откажа и фокачата на Михаела -- изобщо ще ям, ям, ям, докато не изям темата. Grinning

Аз стартирах деня с палачинки -- откога чаках уикенда, за да си ги изпържа. И ги хапнах с банан и шоколад  Heart Eyes

И не съм ви показала две тортички, над които се упражнявах пред седмицата -- има мноооого накъде да се желае, но такова удоволствие ми доставя да се опитвам  Hug

Хубав уикенд на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 16:53 от Меичка

# 519
Страхотни неща сте сготвили всички! От мен един овчарски пай:

# 520
  • София
Портокалово реване!

# 521
Салатка....

Агнешко с дробсърма

# 522
Момичета,поздравления за всички,неуморни сте!
Най-накрая по нашите географски ширини заваля сняг Laughing,което веднага ме ориентира към най-мързеливото и вкусно зимно ястие и любимо у дома- Банската капама!
Скрит текст:

Ако някой е любопитен за рецептата и начина на приготвяне, да я търси в блога, че не мога да дам линк Sad

# 523
  • ГОре на черешата...
Ммм, Тайне, гости приемаш ли Mr. Green? Направо се окапах, обожавам портокаловия вкус...и днес ще ви покажа нещо точно такова - тортата, с която отпразнувахме /най-сетне  Crazy/ рождения ден на големия ни син - по рецепта на Ева Тонева

Тигрова торта

От цялата трапеза снимах само питката:

# 524
  • София
Привет кулинарки!
Напоследък нямам много време да готвя и още по-малко да снимам, но с удоволствие чета тази прекрасна тема.

Пица

Пиле яхния

Шоколадова торта за проба 1/2 доза - рецептата е от 24 kitchen

Общи условия

Активация на акаунт