Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Вчера хапнахме спаначен браунис.
Снимка не успях да направя.

# 526
# 527
Бисквитено руло със сладко от кайсии и питки със сирене

# 528
  • ВАРНА
 Дяволски гнезда

Напречен разрез

и салата с топло пушена скумрия

# 529
иланг-иланг може ли рецептата за дяволските гнезда Praynig

# 530
От мен днес салатка, запеканка и палачинки Simple Smile
И аз искам рецептата за гнездата Simple Smile Страхотни са!

# 531
  • Балчик
В този почивен ден голямо готвене падна, при все че нищичко от това не съм кусала. За закуска кус-кус със захарен сироп. От останалия кус-кус салатка, таратор, наденички, пържени картофки по руски с лук, и една доза козуначено тесто, разделена на две- 1 козунак и понички със сладко от череши.

# 532
Джемма, как се правят картофките по руски?

# 533
  • София
  Хлябът ми.

# 534
  • ВАРНА
 Заповядайте:
                                    Дяволски гнезда
 Мляно месо,пикантно овкусено(аз ползвам гарам масала).Оформят се малки месни гнезда с бордюрче,за да не може да изпада плънката.Плънката е от настърган морков,задушени гъби,царевица,кисели краставички,кашкавал.зелен лук.Увива се всяко с пилешка кожичкА и се пече.

# 535
  • Русе
Джема, козунакът и поничките изглеждат много много апетитно  Peace
Иланг-инланг, а каква е рецептата за салатата с пушена риба?
mari_eta, тортата и питката ти са невероятни! Поздравления  bouquet
megans, милинките ти са много хубави, имаш ли някъде рецептата публикувана?
Меичка, разкошни палачинки, тортата я гледах и в другата тема - на мен много, много ми хареса. Искам и аз да се науча .... но все не се престрашавам  Embarassed

От мен днес - баница, пържени кюфтета, винен кебап и тези шоколадови кексчета /само те са удостоени със снимка  Simple Smile/

# 536

Eee, не, прехласнах се! Crazy Heart Eyes Все е било, било, но днес тук се е изсипал рогът на изобилието!То не са торти невероятни, неустоими сладкиши, мъфинки, апетитни питки, козунаци, портокалови изкушения..........със сигурност изпускам много, но наистина съм впечатлена, респект, страхотни сте майсторици със златни ръце и сърце!   bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Аз много мързеливо  Embarassed, принцеси и пиле с ориз, заразих се от вчерашните подобни предложения. Даже и десерт нямам, но душата и очите ми се напълниха! Grinning  bouquet

# 537
мъфини с ябълки и мед, ориз със спанак и  питка

# 538
  • Балчик
KaRoLa, в загрята мазнина се слага ситно нарязан лук леко се запържва и се слагат картофите, бъркат се периодично докато станат златисти. Много са вкусни. Такива картофки, плюс кюфтета на пара баба ни правеше като деца, когато се прибирахме късно вечер от игра,гладни, направо си облизвахме пръстите. Heart Eyes

# 539
Гледах, гледах...с идеята да ви спомена поименно, но пак няма да го направя, защото при всички е еднакво вкусно и интересно! Peace
Аз се позагубих тези дни, та съм насъбрала неща не само от днес...

една салатка от червени чушки (печени) с чесън, кисело мляко и магданоз, вдъхновена от Меги71

шкембе-чорба

наложена баница със спанак, праз и сирене

пиле фрикасе

и накрая, но не на последно място - хрупкавия хляб на Илианка - много любим в къщи! Heart Eyes

Хубава неделя на всички! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт