Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 072
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Лабрекс, жива и здрава да си! Идеално ми идва тази рецепта за сгущенка, че много скъпа в руския магазин, значиии! Simple Smile

ani_d, само да уточня, че не знам ще става или не за друга употреба, нямах време да прегледам цялата руска тема, по снимките видях, че са поляли с нея разни оладушки, както и аз бухтите. Направих я, защото е от почти нищо, както се казва, и за проба, много ми хареса, на пък съм на път да я унищожа до довечера, ако продължавам с тия темпове на уж опитване. Embarassed Така че, ако се справяш с руски, прехвърли темата, аз също ще го направя, но може би утре или късно по нощите, ако не ми се приспи много. Peace Grinning

Аз си я приготвям с варене. В крема на тортата с пчелите има сгущьонка. Варя затворени консерви с подсладено кондензирано мляко 4-5 часа. Става невероятен тъмен карамел. Колкото повече се вари, толкова цветът е по-наситен. Мога да си го ям и така това Дулсе Де Лече... Обожавам карамел! Heart Eyes

(Съжалявам за спама!!!)

# 631
  • Benelux / Varna
Момичета завръщам се в редиците ви,,,,не съм готвила от преди празниците, бях на гости на мама, та тя ме отменяше. Откакто съм си у дома, за пръв път намирам мерак да снимам сготвеното , а то е:
кюфтенца с доматен сос и по желание на половинката - гарнитура лингуини
имах и едни круши и се чуден къде да ги употребя и реших да пробвам да ги сложа в сладкиша на сладка хапка с майонезата, ето го и него - цял и в разрез.
Няма да хваля, защото още не съм разгледала какво сте приготвяли, то се знае, че е апетитно,,,,отивам да се облизвам Simple Smile

# 632
Може ли рецепта  Praynig

# 633
  • от точка К до точка С и обратно
Истинско пиршество на сетивата е тук! Peace
Еликсирче, страхотни банички видях при теб, менюто на Джема и Меганс по традиция е радост за окото, чудесно меню и от zornitа!
Лабрекс отново е полезна и оригинална!  bouquet
от мен супичка, джоланче, палачинки и шоколадовия сладкиш на Сладка хапка

# 634
  • Варна
От всички си вземам по мъничко,че е много вкусно и апетитно
За днес пилешко,зелеви сарми и мляко с ориз

# 635
Гуинет, сподели как направи джоланчето.
  bouquet

# 636
  • София
 Само  хляб, пържените чушки с яйца и пилешки филенца не успях да снимам, моите хора бяха много изгладнели.

# 637
Тайна, би ли споделила рецептата за това апетитно хлебче?. :Благодаря предварително.

# 638
  • София
Тайна, би ли споделила рецептата за това апетитно хлебче?. :Благодаря предварително.

non4eto0, нямам точна рецепта, но това е обикновено тесто за хляб, с мая - топла водичка,пакетче суха мая, лъжичка захар, лъжичка сол, брашно, две-три лъжици олио.Меся и втасвам в машината.После го оформям както ми дойде на ум.Това специално го разстлах на правоъгълник, навих на руло,после усуках рулото и завих в тавата.Сложих го да си удвои обема във фурната на 50 градуса и после включих на 170.Пробвам с дървено шишче в средата, кога се е изпекло.

# 639

Тайна, тоя "само хляб" как го извъртя такъв разкошен? Какви филенца, и само шарена сол му стига, чуден е!  Heart Eyes  bouquet  chef
megansg хич няма да я коментирам, добре че не ми се налага да говоря, че само преглъщам! Heart Eyes  bouquet  chef
Гуинет, и ти си същата, ще се задави човек!  Heart Eyes  bouquet  chef

Да си покажа и рулото с домашната сгущенка от днес, не ми се вярваше, че ще стане (с купената е чудесно), но и с тая стана! Много се радвам! Grinning Ще се постарая нощес-утре да напиша рецептата, хубаво е рулото! Peace

# 640
  • София
  labrex,сам се е извъртял в тавата, накъдето си е решил. Peace

# 641
  • Бургас/Пз
Лабрекс, страхотно се е получило, ще чакам рецептата с нетърпение!  Hug Peace

# 642
Добра вечер  Hug
Гуинет, страхотни снимки и ястия. Взимам си от шоколадовия десерт и пиленцето Simple Smile
zornitza, много апетитни лингуини и красив сладкиш. Никога не съм правила с майонеза честно казано. Същият ли е като на Гуинет?
ani_d, баницата с хляб изглежда много вкусно!
megansg, как успяваш винаги да правиш толкова апетитни неща не знам. Как да не му се прияде на човек  мляко с ориз Simple Smile
Тайна, добре, че не е тайна рецептата на мекичкия хляб, който си показала.  Peace Направо е прекрасен.
labrex, рулото изглежда много сочно. Сгущенката ми е много любим продукт. Купувам я от Берьозка и аз.

От мен още топла баничка за утрешната закуска със спанак и сирене Рикота с дърпани кори на сач:

Първият път, когато я правих се излапа толкова бързо, че дори не успях да я снимам. Затова днес имаше бис  Heart Eyes

Ето рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_30.html

Лека и спокойна вечер кулинарни феи   chef  bouquet

# 643
Малеее, Лабрексче, как не те беше срам толкова отблизо да го снимаш това ужасно изкушаващо руло?? Аз сега как да спя спокойно, докато го опитам ????  Hug Hug Hug

# 644
  • SHOOT ME 10 $
Момичета да ви се похваля, какъв тутманик ми се получи тая вечер,благодарение на вашите идеи. До колко съм успял , не знам... newsm78 много е вкусен. Ще се опитам да кача снимки.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:41 от midkoo

Общи условия

Активация на акаунт