Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
lanvinka и аз го обожавам този човек Джейми. Имам му книгата "моето 30 минутно меню" и там има страхотни неща. Довечера ще сме на доматена салата с крутони пак на Джейми и ще покажа по късно Mr. Green

mimi0585 невероятни козунаци. Бих поискала рецептата но хич немога да меся и знам че няма смисъл да пробвам  Cry  но запечените картофи мога да ги пробвам. Може ли рецептата  bouquet

# 391
Здравей момичета! Simple SmileЧерпя много идейки от вашите вкусотийки и сте ми много често в помощ  Включвам се и аз с някой нещица при вас  Party
Портокалов кекс

Солена палачинкова торта

Агнеса

Сърми със св. месо

Маслен сладкиш с кайсии- който другият път ще направя с праскови или някой п сладък плод,че ми киселееше малко:)

Тайна мерси за хлепа  Embarassed Аз пробвах първият път така,ама съм пропуснала,че трябва да завършва снимката с jpg ...слд 100 опит ... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:14 от *ЦЕЦ*

# 392
  • София
 Не слагай url,а img,за да се виждат снимките.

# 393
Лили благодаря.Пеп-чо скоро беше дала такава рецепта.Почти сварени картофи нарязани на кубчета.Обърках с шунка краве масло и бульон.Запекох и след това настъргах кашкавал.Пак запекох съвсем леко.

# 394
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Страхотни неща сте показали, не мога да изброя всички - то не са кексове, рулца, сладки, козунаци, торти, питки и какво ли не! Уникални вкусотии и си записвам показаните рецепти, за да ги направя скоро време!  bouquet От мен много наведнъж, но изброявам: школадово-малинова торта разрез /по Йоли/, торта с дулсе де лече/Йоли/, тиквена крем-супа, черупки и склобени първи опит за макарони - шоколадови с лимонов крем /черупките по Ирина/. Много съм доволна от макароните си като за първи път, всички имаха поличка, но доста се напукаха, явно температурата на фурната не беше както трябва. Не знам обаче дали ще правя пак, тъй като мъжа ми каза, че в Европа е ял такива сладки и не ги обичал /а много обича целувки/, та поправителния сигурно ще почака. И показвам едни уникално вкусни яйца по бенедктински, рецепта по Ири Купенска. Доста са трудоемки, тъй като пекох и английските мъфини, но наистина си заслужават. Веднъж на 2-3 месеца може да ги прави човек  hahaha Лек ден на всички и ви благодаря, че ви има ...

# 395
  • ВАРНА
 Витаминозна салата с мариновано цвекло,синьо сирене,два вида гъби,ядки и меден дресинг

# 396
  • На небето
Благодаря verabel.   bouquet Aз не съм снимала трапезата от рождения ден. Но, много вкусни неща видях.

# 397
  • гр.София
Момичета имам въпрос... мисля да правя днес ето това : http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html
но не можах да намеря в магазина картофени люспи...  newsm78 Ако ги направя само с галетата ще станат ли хубави?  newsm78 newsm78 newsm78
 А Ето и днешните ми курабийки..отново съм ги видяла от labrex

# 398
  • София
 Кашкавалки със сирене и сусам.

Пилешко на грил.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 18:37 от Тайна

# 399
Момичета имам въпрос... мисля да правя днес ето това : http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html
но не можах да намеря в магазина картофени люспи...  newsm78 Ако ги направя само с галетата ще станат ли хубави?  newsm78 newsm78 newsm78

Според мен ще станат и без картофени люспи.
Картофеното пюре на Бела не беше ли на люспи? Thinking

# 400
  • DE
pipilota6, Румяна Лефтерова.
Сладкиша е пълно импровизе
2 яйца
100мл. прясно мляко
50мл.олио
2с.л мед
Сложих 80гр захар, но беше доста сладко, значи и 50 гр са достатъчни
1чаша смлени орехи
около 200гр брашно
4 ябълки нарязани на кубчета
1ч.л канела
1 бакпулвер

Разбих яйцата и захарта на пяна. В млякото разтворих меда и добавих с олиото към яйцата.
След това орехите, брашното с бакпулвера и наразаните ябълки.
Получава се една пухкава смес.
Поръсих с орехови ядки и пекох в тавичка от 28см в началото на 200* и към края намалих на 160*
Получи се един пухкав и сочен сладкиш.
***Румяна, мисля че няма пречки са се направят мъфини със сместа

# 401

Според мен ще станат и без картофени люспи.
Картофеното пюре на Бела не беше ли на люспи? Thinking

А не могат ли да се заменят с начупен корнфлейкс?

# 402
  • Варна
И днес вкусно,апетитно и красиво от всички  newsm51
За вечеря набързо печено пилешко,салатки и едни курабии

# 403
  • Варна
записвам се ,че савсем ви изтървах Embarassed

# 404
  • Балчик
megansg, след всяка твоя снимка възниква желание да съм у вас в този момент. Hug
Тайна, обожавам кашкавалки, чудни са, а за пилешкото- нямам думи, както от 22 дена не съм ялаааа нормална храна Heart Eyes.
 val80, *ЦЕЦ* и у вас е супер вкусно. Агнеси откога се каня да пробвам, никога не съм правила.

Oт меn днес само едно пълнозърнесто хлебче със закваска.

Общи условия

Активация на акаунт