Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
3xi, много вкусно при теб  Peace
За кафенцето...изключително вкусен Портокалов кейк с шоколад
наистина апетитен изглежда   bouquet
Lili8507 ,  чуден тутманик!

кратък отчет от мен. Половината снимки са колкото да се каже, че има нещо ново  Laughing

руска салата

и млечна салата

супа топчета

мезето, защото има частица домашно о т мен  Blush и глиганско със сметанов сос

пак пингвинчета

тарама-хайвер

отново мини-чийзкейк в микровълновата  по Роси-Веси   bouquet

едни много вкусни  гофрети с царевичен грис, бекон, пушено сирене.

и хубава и спорна седмица на всички неуморни дами   bouquet

# 571
  • ГОре на черешата...
Пепи, що не ме осиновиш Praynig...

# 572
# 573
Пепи, що не ме осиновиш Praynig...

Може  Peace ще си отям на торти и питки  Hug

# 574
  • Балчик
пеп-40, къде е рецептата за апетитните гофрети? Heart Eyes

# 575
Аааа,много станахте желаещите за осиновяване,но защо ли не съм изненадана след този удивителен отчет на Пепи!! Hug Дояде ми се руска салата! Crossing Arms

Пълнени земелки :

с млечен дип с кисели краставички :

Джемма,по-назад едни понички и козунак направо ме  #Crazy ,фантастични са! Peace

# 576
пеп-40, къде е рецептата за апетитните гофрети? Heart Eyes

няма, не съм си написала домашното  Blush. Когато сколасам, ще дам знам   Peace
Аааа,много станахте желаещите за осиновяване
и мен да има някой  Rolling Eyes за седмица поне.

# 577
Ланвинка, Еликсир, Пеп, чудесни сте   bouquet !

Поздрави за всички, много вкусно и красиво е всичко!

От мен Тиквеник с орехи, стафиди и сушени кайсии:

Хубава и вкусна вечер на всички   bouquet!

# 578
Много е вкусно при всички,чопвам си от всичко по малко.
Oт мен типов хляб

и пържени филийки

# 579
  • Варна
Пепи,Еликсир,Джема,Лабрех,Мари ета,Михаела,Дитсан...всичко е супер вкусно
Лили,Луча,Катерина,Ани,Иланг,Мими,3Х,Хулеганка,Цецето,Гост,Петя,Ланвинка,Бес,Сисето и при вас много е апетитно
От мен салатка,печено месо,риба с  млечно чесново сосче
Спорна и по топла седмица за всички

# 580
  • забравих си мисълта...
ani_d, възхитена съм от блога ти!
От снощи се ровичкам в него и си извадих няколко рецепти за торти.
За пръв път попадам на перфектно и грамотно написани и съвсем подробно обяснени рецепти за блатове и кремове.
Отделно имаш огромна фантазия за украса на тортите, аз до там няма да стигна, но по същество блатове и кремове много ми допаднаха повечето ти рецепти!

Alpha_beta, откровено казано шокирана съм, че имаш толкова дълъг стаж във форума, a си позволяваш да направиш подобно изказване.
Съгласна съм, че ani_d има чудесен сравнително нов блог, но не мисля, че обиждайки и обвинявайки останалите дами-кулинарки, че са неграмотни, и не могат да напишат една сносна рецепта за блат и крем, говори добре, както за рекламата на сравнително новия блог на ani_d, така и за теб. Откровено казано по този начин не и´ правиш услуга. Със сигурност аз лично не бих могла да уважавам някой като теб, който си позволява да генерализира нещата по този обиден начин. Само тук във форума, в тортената библиотека, има толкова много рецепти и всичко е обяснено така перфектно и добре, момичетата са положили огромен труд, отделили са от свободното си време и са обяснявали x-пъти, така че казаното от теб си е направо грубиянщина и твърде безочлива обида, както и безсрамна лъжа. Ще ти кажа, че по мое лично мнение ако ти не си успяла да схванеш обясненията, направени само тук във форума, където всичко е писано, дъвкано и предъвквано, а да не говорим за безбройните чудесни и наистина перфектни блогове,  то тогава пак ще подчертая, по мое мнение, ти имаш проблем със схващането и че не те притеснява да го покажеш публично, това вече си е твое право. Но държа да ти кажа, че много от Дамите се чувстват обидени и то с право, защото тук има безброй и то не само кулинарно грамотни, съфорумки.

И нещо от мен. Не знам дали е неграмотно, но гарантирам, че е много вкусно. Simple Smile

Тутманик "Venetta"

Шоколадово суфле, което извадих само една минута по-късно и в средата беше вече почти изпечено. Исках да е по-сочно, но нищо и така го хапнаха, и питаха за още даже. Отгоре сложих сладко от портокал и малини и това му придаде свеж, и много приятен вкус, и не се забеляза, че беше изпечен малко повече от желаното.

Сладкиш с ябълки, канела и портокали.

Млечна баница със сирене.

Сладкиш от стар козунак и крем

и "Пухкава, сладко-солена крем-баница със сирене", която напоследък доста често  се появява у нас на масата.

# 581
mimi0585 , lu4a няма да съжалявате за тортата.Моят мъж не обича бисквитена торта но за тази каза че е невероятна.  Joy
А за всички останали кулинарки   bouquet

# 582
  • София
ani_d, възхитена съм от блога ти!
От снощи се ровичкам в него и си извадих няколко рецепти за торти.
За пръв път попадам на перфектно и грамотно написани и съвсем подробно обяснени рецепти за блатове и кремове.
Отделно имаш огромна фантазия за украса на тортите, аз до там няма да стигна, но по същество блатове и кремове много ми допаднаха повечето ти рецепти!

Alpha_beta, откровено казано шокирана съм, че имаш толкова дълъг стаж във форума, a си позволяваш да направиш подобно изказване.
Съгласна съм, че ani_d има чудесен сравнително нов блог, но не мисля, че обиждайки и обвинявайки останалите дами-кулинарки, че са неграмотни, и не могат да напишат една сносна рецепта за блат и крем, говори добре, както за рекламата на сравнително новия блог на ani_d, така и за теб. Откровено казано по този начин не и´ правиш услуга. Със сигурност аз лично не бих могла да уважавам някой като теб, който си позволява да генерализира нещата по този обиден начин. Само тук във форума, в тортената библиотека, има толкова много рецепти и всичко е обяснено така перфектно и добре, момичетата са положили огромен труд, отделили са от свободното си време и са обяснявали x-пъти, така че казаното от теб си е направо грубиянщина и твърде безочлива обида, както и безсрамна лъжа. Ще ти кажа, че по мое лично мнение ако ти не си успяла да схванеш обясненията, направени само тук във форума, където всичко е писано, дъвкано и предъвквано, а да не говорим за безбройните чудесни и наистина перфектни блогове,  то тогава пак ще подчертая, по мое мнение, ти имаш проблем със схващането и че не те притеснява да го покажеш публично, това вече си е твое право. Но държа да ти кажа, че много от Дамите се чувстват обидени и то с право, защото тук има безброй и то не само кулинарно грамотни, съфорумки.

Нямам думи какво превратно тълкуване Венета ....
Къде точно написах обида и към кого?
Начела съм се на нескопосани блогове с правописни и фактически грешки и реших да похваля първия блог, който ме възхити, нещо лошо ли направих?

# 583
  • SHOOT ME 10 $
 Не се притеснявай "alpha_beja". Тук във форума (както и на всякъде в живота ) има някои ,които се мислят за нещо повече от другите  и не-дай-боже да ги подминеш с комплиментите-- ощипани моми !

# 584
Къде точно написах обида и към кого?
Грешката ти идва от началото на изречението  "за първи път попадам..." и макар Вени да е малко по-емоционална,е права,че като се има предвид колко отдавна следиш блоговете ни чак сега ли попадна на грамотно написан?

Общи условия

Активация на акаунт