Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Нанесох ги лилавите 315 отгоре върху златното на Инглот от новите сенки, като акцент в сгъвката на клепача. Имам от сутринта освен златото и по-дебела, черна очна линия и сега само допълних грима  и го усложних за вечерно излизане. Супер стана, харесвам се. Heart Eyes
Благодаря ви още веднъж! Hug  bouquet
Четката за коректор влезе в употреба и това също ме радва.

# 706
  • София
С това твърдение от блога изобщо не мога да се съглася. Нанасям ги съвсем плътно и изобщо не става дума за сияние.
Ето го синьото -
Скрит текст:
Ето го черното -
Скрит текст:
Ето го светлото злато (има и тъмно) -
Скрит текст:
Ето го и зеленото на долния клепач -
Скрит текст:

Лилавото вече го показах. Всичко зависи от това с какво се нанасят  Wink

# 707
  • Стара Загора
Тези сенки на Мода на мен ми се събираха ужасно, сега може и да са променили качеството.
Не знам как преди 4-5 години се подлъгах да си ги купя по външния вид и наситен цвят. Спомням си, че бях взела ментово зелено, сини - тъмни и светли и другите не ги помня. Светлите скоро ги намерих в нас, но бяха натрошени и ги оставих, за да почистя кутийката и използвам за нещо в бъдеще.  Mr. Green

# 708
Аз не знам моите дали са стари или някакви нови, но ми се събират и от това, което видях, съм напълно съгласна с твърдението от блога
Ще ги пробвам с 219, но не очаквам чудеса.

# 709
Това последното зелено на Мода, което Адри е пуснала е страхотно.

Аз търся новите палитрички на Манхатън, но засега не ги откривам никъде.

Кой беше сайта за семпълите на MAC?

# 710
  • Перник
elhi4ka ,ще им настоявам и дано има резултат един ден  Hug
tamar ,благодаря ти  Hug
Сенките на Мода аз нанасям с апликатор,без база,получавам се много наситен цвят и не ми се събират  Peace

# 711
  • в 1001-та нощ
Всички сенки в зимния грим са на Инглот. След малко ще напиша номерата. Много ме е яд, че не се хванаха блестящите частички в бялото. То изглежда точно като сняг, проблясващ на слънце. Една от най-красивите инглотски сенки е.

сещам се коя е, защото и аз я имам  Blush Heart Eyes ...но... наистина снимките не улавят много детайли в прелестта  Peace

# 712
  • в 1001-та нощ
Самсара   Peace аз ползвам http://www.thebodyneeds2.com/

Малви   Peace до сега веждите ти не са ми правили лошо впечатление, може би, защото си много фина и всичко ти се получава впечатляващо  Peace

пробвай с нещо противокосопадно - да ги мажеш; и евентуално да приемаш добавки  Peace

# 713
  • Перник
Аленка,добаки уж пия,но специалноно самите вежди ето така растат,а на всичкото отгоре и всеки ден трябва да ги почиствам  ooooh! - не там където трябва,че да се удебелят...но ти ми даде страхотна идея  Heart Eyes ще почна локално да ги мажа с противокосопадни  Hug

# 714
Малвинка,прочетох в блога на Адри за стимуланта на Икаров,тя го е ползвала върху веждите си и макар да не съм много редовна веждите ми се сгъстиха и започнаха да излизат нови косъмчета на места където преди нямах.Благодаря,Адри  bouquet

# 715
  • София
Малвинка, моите вежди бяха доста по-изтънени от твоите и също растяха така безразборно и безобразно  ooooh! Аз ги мазах със стимуланта за коса на Икаров и за няма два месеца поникнаха до вида, в който са сега  Peace

Писали сме едновременно с Тамар   bouquet

# 716
Гримовете от предизвикателството са страхотни! Браво, момичета!
Вчера докато се гримирах и държах една палитра от 4 цвята в едната си ръка реших, че трябва да видя какво пише отдолу. Обърнах я, но бях забравила, че два цвята се бяха отлепили. Паднаха върху палитрата ми със 120 цвята. Единият оцеля, но другият много се натроши. Успях да събера една част и го преместих в друга палитра. Разказах си. Олекна ми  Whistling

# 717
  • в 1001-та нощ
Малви  Peace няма проблеми да прилагаш и двете средства - и противокосопадна ампула и стимуланта, но не едновременно  Peace а с интервал  Peace

# 718
  • Перник
Момичета,златни сте   bouquet Благодаря ви за съветите-утре взимам и стимуланта и започвам веждотерапия  Flutter

# 719
Малви, дано останеш доволна  Hug - само много внимавай с мазнините, да не отиват надолу, не е полезно (аз съм много против стимулиращите методи с вазелин на мигли, за който тук масово се писа преди време - мисля, че е опасно дори за очите, но на вежди може)!

Попаднах на много интересни клипчета на Лореал с един много добър гримьор  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=6cRoJ1ply6E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=RGZDDI7uygY

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 22:50 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт