Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Перник
Алена прекрасно,като кукла си  Heart Eyes
За umbrella-та ,ако остане и за мен от кашона,ок  Laughing но тези 202 на ГР още утре отивам да ги търся  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И още нещо се сещам да попитам...от тези корейските бб кремчета....нещо по-тъмничко?Не ми трябва супер тъмно,но просто от това,което съм гледала ,останах с впечатление,че са все доста светли,а аз искам нещо поне като медиума на Гарние  Rolling Eyes

# 46
  • София/Горна Оряховица
Голяма съм сврака  Mr. Green . Заедно с Жаки  Laughing .

Като видя блестящо и ме засърбяват ръчичките  Blush .

# 47
  • София
Бубс, аз намерих на Габрини новите цветове и новата опаковка, която е доста готина - масивна, черно със злато. Почти като някой много луксозен продукт са ги докарали. Имат един, който е почти идентичен с Ъмбрелата и на тестера беше божествен. Мажеше се като масло. Е, познай продуктът дали е същия - твърд като паве и трябва да се стърже с нокти, за да изкараш нещо  Tired

# 48
Зарибихте и мен с този хайлайтър, без това си търся като луда в момента, този от снимки много ми хвана окото Crazy

Алена, страхотни снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малви, кремчетата им са хем светли, хем и доста сивеят. В такива тонове като на Гарние има само едни на Etude house, W24 и W15 са им тъмните цветове (15 е най-тъмен).

По темата - за очите използвам главно четки, само основата нанасям с пръсти и понякога размазвам молива на долния клепач с клечка за уши, сякаш най-добре ми се получава така. За лицето - ФДТ с пръсти и влажна латексова гъбичка, руж и пудра с четки.

# 49
Ама опаковката щом е черна със златничко заслужава да се види Mr. Green

# 50
Жаки, спокойно, на Габрини не са добри - поне за мен
не харесвам отчетливи частички, а те имат
за това харесах Ъмбрелата - тя няма
този път мисля да дойда на срещата и ще донеса двете на габрини, които имам - 101 и 105 /те са от теракотените им ружове, не от теракотените пудри/; и кутийките им са по-дървени от тези на Ъмбрела, която е запечатана и няма как някой да бърка в нея преди теб

Адри, не съм виждала черна опаковка Габрини - всичко, което видях по магазините беше с лайняния цвят  Laughing

# 51
снимката на Адри:

Скрит текст:

Кажете ми кое от тези да си купя?  Shocked Crossing Arms

# 52
Check Please,кажи моля те,къде видя Ъмбрела във Варна?

В Елитис на гарата. Има един стелаж точно до касата, на който има различни продукти на незнайни марки, там е.  Peace

# 53
Ама да не падна по гръб ще кажа, че прилича на Караджа smile3534

По-хубав е и струва, като едно кафе на центъра.  Grinning

# 54
  • София
Този с черната няма видими частички. Ще го донеса. Ако успееш да изчегърташ нещо, за да го видиш  Laughing

# 55
  • Варна
Check Please,кажи моля те,къде видя Ъмбрела във Варна?

В Елитис на гарата. Има един стелаж точно до касата, на който има различни продукти на незнайни марки, там е.  Peace

Много ти благодаря.Златна си   Hug    bouquet

# 56
  • Перник
Пух ,благодаря ти  Hug Ще го потърся  Flutter

# 57
Ей, ма много пишете, човек на едно кино да не отиде  Crazy

по анкетата - вече ползвам само четки. Хич не обичам да си омазвам ръцете. Пръсти ползвам само за мацване на коректор тук-там по лицето  Peace

Адри, тези сенки на ГР изглеждат сууупер  Heart Eyes Аз само ги заобикалям от далече  Laughing Ще те видя на срещата и ще ги сравня с минералните на Караджа  Flutter

Отивам да видя дали имам някакви остатъци от грима за снимане  Crazy

# 58
А в ДМ тези "'чадъри"  Grinning имат ли ги?  и как е точното и на продукта  Embarassed

# 59
не знам какво му е точното и на продукта, но не  Laughing
търси ги в кварталните магазини

Общи условия

Активация на акаунт