Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Споко де Grinning Адри нали ще дойде с кашона

То нащо стана малко като рибата в морето, а сме сложили тигана  Laughing
Като нищо може да ми каже човекът, че вече не го произвеждат това нещо. Просто онази вечер като си го счупих пощурях и обърнах нета да ги търся. Намерих някакъв контакт и им писах и накрая получих малко нечленоразделен отговор от типа "A ko mojesh se obadete" и телефон  Laughing
Като се обадя ще видя какъв е случая.

Ако се получи едва ли ще се видим на среща но ще се радвам ако се съгласиш да ми изпратиш едничко  Embarassed 

# 31
  • В центъра на Вселената...
Aз на Лумикс съм страшен фен. Прави уникално добри снимки, обаче както видяхме не и на грим. Обаче като снимам нормални неща е просто фантастичен.
Твоят метален или пластмасов корпус имаше? Защото сега гледах, че имаха с пластмасови. Ужасно....почнаха и те да пестят.

Жаки, аз си снимам гримовете с Лумикс...не знам аз съм доволна

# 32
  • София/Горна Оряховица
Мен сега ме гложди утре пак да ида да видя другите 3-4 цвята. Малко странни ми бяха, не ги огледах добре.

Офф:
Скрит текст:
след като си взех всякакви видове ъмбрели и сенки се срещнах с приятеля си и ходихме на кафе. Там се снимахме, ама не сме гледали снимките.
Той преди малко ги сваля и идва ядосан при мене. И ме почва - "Абе ти какво само се гавриш с мене, да не съм ти тестер на гримове!?"

Поглеждам аз снимкиет и се усещам какво е станало - аз го видях точно след като излязох от магазина с Модите, целунах го, и като съм го хванала за лицето, то Модите много хубавичко са се отбелязали на бузата му и са светнали на снимката  hahaha . Много хубаво стоят на двудневна брада  Joy .

# 33
слагам сенки най-лесно с пръсти  Simple Smile

# 34
To и аз от време на време имах много хубави снимки с него. Почти всичките ми гримове са правени с Лумикс и не са чак за изхвърляне Grinning
Но сайбър шот-а е поне една класа над него.

Опитвам се да намеря снимка на тази Ъмбрела. Моля помогнете, че не намирам Praynig искам да видя какво толкова се запалите по нея

# 35
  • На острова
От както чета темата, слагам грим с четки. Онзи ден мазах и с пръсти. Апликатори вече нямам иначе и тях бих си ги ползвала. Искам и аз снимка на Чадъра  Joy Сега ще ме карате да идвам на срещата. И без това сте под носа ми  Flutter

Последния грим, който Жаки е показала много ми хареса. Черно-белия  Heart Eyes Дали ще ми отива?

# 36
To и аз от време на време имах много хубави снимки с него. Почти всичките ми гримове са правени с Лумикс и не са чак за изхвърляне Grinning
Но сайбър шот-а е поне една класа над него.

Опитвам се да намеря снимка на тази Ъмбрела. Моля помогнете, че не намирам Praynig искам да видя какво толкова се запалите по нея

Няма да намериш в нета, но Адри сложи снимки в предишната тема. Ако не беше тя нямаше да я извадя от дълбоките шкафове. Много хубав хайлайтер. Тези дни редовно я ползвам за сенки. Моята е доста шарена.

# 37
  • София/Горна Оряховица
Адри някъде напред беше дала подробни снимки.

Ако искате, утре и аз ще му направя фотосесия, на каквито си искате видове светлина. Сега ми излиза безкрайно ярък  Shocked . Направо вади очи, а не е така ...

# 38
Вие както го описвате все едно е по-добър от MAC. A нали знаете, че в това не може никой да ме убеди  Mr. Green Mr. Green

Продължавам да търся smile3539

добре, видях го Blush Blush Blush Blush ще си трая. Ама да не падна по гръб ще кажа, че прилича на Караджа smile3534

# 39
  • Варна
Check Please,кажи моля те,къде видя Ъмбрела във Варна?

# 40
  • София
Жаки, няма никакви снимки абсолютно никъде. Това нещо сякаш не съществува.

Това е на ГР прахообразната сянка, която всъщност се оказа, че когато е нанесена самостоятелно си е чисто злато. Преди това я пробвах върху сиви сенки и седеше като платина  Crazy Heart Eyes И всъщност не  е глитър, а много ситни златни люспички, които залепват идеално за клепача. На живо блести мноооооого по-силно. Страхотно пречупва светлината.
На срещата ще съм с тях  Mr. Green

# 41
Почти всияко слагам с четки.
Видях снимките на Адри във ФБ и са уникално готини тези сенки на ГР  Heart Eyes
едит:докато съм писала,и тук е качена  Mr. Green

# 42
Няма ли го в Тити? Те там имат всичко Simple Smile
Ясно ми е за какъв продукт става на въпрос. Венички, ала бала...
Мене лично не може да ме впечатли особено. Хубав е, но аз имам един тон такива. Ако опаковката беше стилна щях да се хвана като шаран.

# 43
снимката на Адри:

Скрит текст:

Адри, писала си, че на Габрини тестерът и продуктът са различни - аз много харесах #2, но се оказа, че тестерите са стари, а продуктите - променени; в търг. мрежа имало стари тестери, които не са актуални от година и повече /така ми каза една дама в магазин/; не успях да си намеря продукт, който да отговаря на тестера, който харесах въпреки, че обикалях много и видях много от продуктите

старите продукти, на които се предлагат тестери:

новите продукти на пазара:

дори във фирмения им сайт продуките са със старите цветове  Laughing

# 44
Трябва да има забрана в тази тема да се публикуват бляскави и светкащи неща.  smile3506
зави ми се свят вече

Общи условия

Активация на акаунт