Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мерси, Борянче! Значи нямам Ъмбрела.  Whistling

# 16
Споко де Grinning Адри нали ще дойде с кашона

# 17
MissNellie   bouquet  за темата.

С четки ... с пръсти ... с апликатор ... всеки път различно  Peace  

# 18
Има. Той има 200 опции за какво ли не. Още нищо не съм тествала като хората.
Мерси,значи е по-нов модел от моя  : Wink
В магазина казаха, че сега са го получили. Обаче Лумикса ми също имаше нещо подобно. А както споменах е купуван 2010-та. И надали е бил нов модел.
Ами за Панасоника не знам счупи се на втория месец,дори не можах да му се нарадвам.иначе Сонито е  DSC-W550

# 19
Aз на Лумикс съм страшен фен. Прави уникално добри снимки, обаче както видяхме не и на грим. Обаче като снимам нормални неща е просто фантастичен.
Твоят метален или пластмасов корпус имаше? Защото сега гледах, че имаха с пластмасови. Ужасно....почнаха и те да пестят.

# 20
  • София
Откакто ви чета ползвам четки и се гримирам всеки ден  Flutter

# 21
Aз на Лумикс съм страшен фен. Прави уникално добри снимки, обаче както видяхме не и на грим. Обаче като снимам нормални неща е просто фантастичен.
Твоят метален или пластмасов корпус имаше? Защото сега гледах, че имаха с пластмасови. Ужасно....почнаха и те да пестят.
Мисля,че беше метален,този имах,даже същия цвят F3 се води  Cry
Скрит текст:

# 22
Аз купувам Флормар от голямата Аптека на Стамболийски. Но 14 май няма вече. Имаше една бройка, но преди няколко седмици, а доста хора ме питаха откъде е купена тази сянка. Там щендера обаче не се зарежда никак. Магазинчето на Дондуков е много по-добре заредено. Утре може да го посетя за Моди. Mr. Green

# 23
И моят е същият. Точно розов Heart Eyes Новият пак е розов Blush
Не знам дали са имали разни различни модели. Но опцията се казва софт скин или нещо от тоя сорт.

# 24
Много сме бързи с изписването на темите напоследък  Flutter Мис Нели, благодарности за бързата реакция и прекрасно оформената темичка  Hug

По анкетата - ползвам предимно четки, но за някои специфични продукти като основа за сенки, по-течен ФДТ, както и преливане на коректор под очите - ползвам пръсти  Embarassed

И да добавя, че Аленка е просто зашеметяваща!  Heart Eyes И как е успял този апарат да покаже което трябва неразмазано, а кожата така красиво и фино blur-ната... Браво!

# 25
  • София
Споко де Grinning Адри нали ще дойде с кашона

То нащо стана малко като рибата в морето, а сме сложили тигана  Laughing
Като нищо може да ми каже човекът, че вече не го произвеждат това нещо. Просто онази вечер като си го счупих пощурях и обърнах нета да ги търся. Намерих някакъв контакт и им писах и накрая получих малко нечленоразделен отговор от типа "A ko mojesh se obadete" и телефон  Laughing
Като се обадя ще видя какъв е случая.

# 26
  • В къЩи.
Използвам четки,нямам спомен да съм ползвала апликатори . newsm78  Но не съм редовна в гримирането- 2-3 пъти седмично.

# 27
  • Велико Търново
Благодаря,мис Нели за новата тема  bouquet
Аз ползвам четки отскоро Blush,благодарение на тази тема,дотогава само апликатори съм използвала за грим/и сега ги ползвам,но много по-рядко/.
Алена,прекрасно Heart Eyes

# 28
Ако има голям зор за Umbrella обаждайте се. На едно място я има за около 4 лева.  Mr. Green Поне 10 бройки видях днес, но всички бяха с различни багри - по-бели, по-розови.

Аз покрай темата се сдобих с 20+ четки, но наскоро преоткрих апликаторите и пръстите си. В общи линии ми трябват не повече от 3 четки - за вежди, за блендиране и евентуално smudge. Това за очите, за лицето използвам цял арсенал и то от много години.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 22:55 от Анонимен

# 29
  • София
MissNellie   bouquet
Гримирам се предимно с четки, допреди година- само с апликатори.

Общи условия

Активация на акаунт