Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
а за мен  е различно да се отиде в друг аспект -  да се пошматкам, да разгледам, да усетия духа, атмосферата, да ми замирише на грим ..... Blush

# 391
aH, ето тук са суочнати всички червила от шайн серията. Може да си избереш цветове и да рочетеш ревюта на различни места, после на място в магазина да ги сравниш как ти седят на теб. Аз лично предпочитам по-покривни червила от тези.

Да споделя малко впечтления за новите си придобивки:

Златната пудра на Шанел е страхотна! Много ме радва и съм супер щастлива, че се сдобих с нея. А кутийката е огромна, представях си я по-малка!  Flutter

Моят Porcelain Pink изглежда така. (Не е от София.) Мен ми прилича на снимките в нета (цък). Бяхте писали, че не приличал...  newsm78 Вашите по-различни ли са?

А пък пролетната палитра на Диор е едно истинско бижу! Толкова е красива!

Тъкмо сега с нея ще започна да експериментирам малко и с розовото. Много ми се иска да започна да го ползвам, а така с комбинацията в сиво, предполагам ще ми е супер. Само не знам с очната линия как ще се оправям. Досега не съм ползвала очна линия, ако щете вярвайте! Но тъкмо да опитам още нещо ново. Скоро ще покажа гримче с нея. Направо ми е жал да я ползвам, толкова е красива за гледане...

# 392
Изобщо , това бебешко розово ще е тотален хит пролетта!  Heart Eyes Покажете гримчета с него (може и от нета), да се подготвяме от сега  Flutter

# 393
  • в 1001-та нощ
аз без да зная - напоследък често нося такъв цвят  Heart Eyes

# 394
А мен откакто един таксиметров шофьор почти ме наби и ме изхвърли от таксито под един мост при това беше и тъмно, не смея да се кача на такси  Rolling Eyes
Причината да се вбеси и да ме изхвърли от таксито беше, че му направих забележка и го помолих да престана на манипулира апарата, а той ми каза - на ква ми се правиш ма, ти за един лев ли си!  Twisted Evil

Аз не обичам да се шматкам в молове, тълпите не ми се отразяват добре, но много обичам да пазарувам  Mr. Green

# 395
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, каква отвратителна случка Hug. Адски грубияни са таксиджиите, аз вечер сама никъде не тръгвам.

И да се присъединя към похвалите за здрачната пудра на Есенс- и аз си я купих наскоро и много ми допадна. Слагам и върху клепача, като завършек на грима, стои страхотно Heart Eyes

# 396
  • София
Към самия магазин на МАК нямам забележки, нито към персонала му. Проблемът е нагоре по веригата накъде. Ако МАК имаха онлайн магазин щях да имам поне още 5-6 техни четки, поне една палитра сенки и сигурно 10ина червила...
и мен мързела ме пребори и няма шанс да се замъкна до другия край на софия(живея в люлин до околовръсното), въпреки , че много исках 2 скинфиниша - ама здраве да е Wink

B & C ужас

# 397
  • София
Ужас Shocked Пак изпуснах половината тема Crazy

За гримиране използвам четки основно, много рядко пръсти и апликатори от много време не ползвам , даже май ги изхвърлих повечето, имам 2-3 седящи си в палитрите.

Колко горе-долу струват миглите на Ардел?

# 398
Аз не веднъж съм си слагала върху клепачите вместо сенки, ружвое и скинфиниши, но ми е направило впечатление, че са доста нетрайни, дори и при използването на Paint Pot. Тези продукти избледняват и почти изчезват от клепачите ми.  Rolling Eyes
Много харесвам Lightscapade нанесен под веждите, но за съжаление се налага да се подновява и доста трябва да се напластява.

Много пъти съм се качвала на такси във Виена и съм пътувала сама, но такова нещо, каквото преживях в  София, не ми се е случвало. Там колите са нови, чисти, шофьорите са всякакви - турци, негри, българи, цигани, но всички са добре облечени, чисти и учтиви. Никога не са се държали грубо или агресивно и никога не са ме лъгали и не са манипулирали апарата.
Моя мъж е идвал 2 пъти в България и категорично отказва да дойде отново.  Confused

# 399
Хубаво, но не става дума за тебе или още няколко, като тебе. Освен ако МАС не са решили, че ще заемат на българския пазар позиция, като на онези магазини в Москва, които работят за една шепа клиенти. Макар че тях ги ужахват, не ги карат да ходят в ранни зори и да се борят за продуктите им, а и са много далеч от класата на МАС.  Crazy  
О абсолютно прави сте и ви подкрепям, Мас си вкарават автоголове на българския пазар още от първия ден на отварането на двата си магазина. Те затова и останаха с един и никога не се знае докога точно ще просъществува той. Непрекъснато ги напускат и хората работещи там. Не се работи така и както се вижда губят много клиенти и пари само оттук, но явно не ги интересува. Не знам обаче защо?! newsm78 В другите държави нещата с тяхната търговска мрежа са много добри. Защо така в България всичко е по български?

Напипах някакъв квартален магазин Драка и влязох да търся за съфорумки Чадъри. Нямаше, но видях щендер с някакви неща вк. и намалени на 50 % сенки за очи 4-ки и тройки на Флормар.  Тройките бяха едни в зелено и доста блестящи, но 4-ката беше матова и в зелено също. Взех я за проба за 2.75 лв. Crazy

# 400
# 401
Когато отвориха магазин на MAC в мол Сердика, побързах да го посетя - спомням си, че малко ме стъписа тъмнината. Търсех сянка в син цвят, която да се доближава до една моя стара такава, но на друга марка. Не държах да е точно същия цвят, а само нещо подобно. Консултантката обаче някак не ми обърна много внимание, каза ми "това не е синьо, а по-скоро сиво", после, че нямали такова и пр. Ако аз бях консултантка със сигурност щях да опитам да посоча алтернативи, да накарам клиента да хареса нещо, да предложа заместители... Обаче не. Затова и повече не стъпих в този магазин.

После форумът събуди интереса ми към този бранд. Много взеха да ми харесват показаните неща. Ако в магазина ми бяха обяснили и показали нещата така, както тук, със сигурност щях да си купя много продукти. Та, запалих се пак по MAC, но те пък взеха, че затвориха магазина, а другият мол не ми е така удобен.

Но това се замислих: би следвало въздействието върху мен от даден продукт да е не само от форума, а и от дадения магазин, консултантите там и пр.

Напоследък съм недоволна и от едно момиче в магазина на Инглот в Сердика - веднъж ми продаде някакъв гланц вместо избраното от мен червило, объркала опаковката. А следващите пъти, дали защото ме помни и се притеснява (хем аз съвсем не съм я порицала), дали защото си е такава, някак се държи дистанцирано...

С две думи, в българските магазини трябва още доста да поработят, за да спечелят доволни клиенти.

# 402
B & C - коя четка на МАC използваш за преливане (вероятно задавам въпрос, на който е отговаряно хиляди пъти, извинявам се  Blush)?
217 и 219, като 217 ми е любимата  Heart Eyes

Благодаря  Hug

Благодаря и за отговорите и за Радиант  Hug

В МАC и Инглот - винаги са били много любезни. Но за Дъглас и Прити шоп имам доста забележки спрямо накои консултантки. Особено неприятно ми е, когато чуя да обсъждат клиенти зад гърба.

# 403
  • София
вечерно гримче
Скрит текст:

# 404
  • в 1001-та нощ
...
Колко горе-долу струват миглите на Ардел?

по няколко долара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт