Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
joy_r, за кой цвят става въпрос? Как се казва?

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В каталог някакъв видях из нета, много наситено беше, но на Инглот Peace. Ще взема да потърся пак, да ви го покажа.

Ето ги http://inglotcosmetics.com/eye.shadow/products/146/165 , 473 и 372. Макар че не по-скоро правилно да се нарече малахит цвета сякаш

# 377
Joi_r, виждала ли си изумрудено на АртДеко, напоследък купувам техните сенки, но не съм срещала изумрудено?

Те нямат такива ярки цветове. Минералните им сенки (в бурканчетата) имат няколко хубави зелени цвята, но не и изумрудено.

Обожавам магазина на Мас и всичко вътре. Не ми пука за маркетинга им, за цени, доставки, местоположение и за абсолютно нищо. Хората вътре също ми допадат и търся контакта с тях чисто приятелски. Никога не пропускам този магазин при ходене в The Mall.
 Винаги давам всичко от себе си за да си купя това което желая, обаждам се, отивам вк. и в 21 и 50 вечерта или сутрин с отварянето, интересувам се за цени, доставки и т.н. Не пазарувам отдавна от нета и си следя нещата в магазините.

Хубаво, но не става дума за тебе или още няколко, като тебе. Освен ако МАС не са решили, че ще заемат на българския пазар позиция, като на онези магазини в Москва, които работят за една шепа клиенти. Макар че тях ги ужахват, не ги карат да ходят в ранни зори и да се борят за продуктите им, а и са много далеч от класата на МАС.  Crazy 

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 13:38 от Анонимен

# 378
Мерси, Check Please!
Търся си изумрудено от по-масовите марки, че ни ми се ходи до София само за това, а и не съм сигурна как ще ми стои.

# 379
  • Бургас
Здравейте! Да дам малко информация за хайлатърите на флормар, днес ги видях в едно магазинче в Бургас. Много са хубави и бяха в черна опаковка на цена 7.20, имаше и единичните сенки 14 номер за 4 лв.пак в новата опаковка. Та ако някой иска ще купя и изпратя.

# 380
B & C - коя четка на МАC използваш за преливане (вероятно задавам въпрос, на който е отговаряно хиляди пъти, извинявам се  Blush)?

Аз вчера в ДМ си харесах червило, но с хидратация и четворка палитра на Римел.
Радиант обаче не видях, те не бяха ли в ДМ?

# 381
B & C - коя четка на МАC използваш за преливане (вероятно задавам въпрос, на който е отговаряно хиляди пъти, извинявам се  Blush)?

217 и 219, като 217 ми е любимата  Heart Eyes

# 382
  • София

Радиант няма в ДМ. Можеш да намериш в Морая или в едно магазинче в метростанцията Бели Дунав (Надежда) - вчера го открих има Гош, Флормар и пр.

# 383
  • София
Hope, този ефект МАК имат специален продукт, който се нанася върху обикновени сенки. Лиса Елдридж го използва в един от клиповете си, сега ще потърся. Мисля обаче, че е про продукт и няма как да се купи в БГ.

Към самия магазин на МАК нямам забележки, нито към персонала му. Проблемът е нагоре по веригата накъде. Ако МАК имаха онлайн магазин щях да имам поне още 5-6 техни четки, поне една палитра сенки и сигурно 10ина червила... вместо това си давам парите за Сигма, Urban Decay, Too Faced и всичко друго, което мога да си купя онлайн.
Мъжът ми ми подари кола миналата Коледа, но след една тежка катастрофа преди време за мен шофирането е стрес и предпочитам да го избягвам максимално, а 20+лв за таксита само заради МАК... не, мерси Crossing Arms

# 384
  • София

Радиант няма в ДМ. Можеш да намериш в Морая или в едно магазинче в метростанцията Бели Дунав (Надежда) - вчера го открих има Гош, Флормар и пр.

Радиант има и на пазара Красно село в един магазин.

# 385
  • в 1001-та нощ
Може би е добре да питаме Мис Нели, ако ще се затрудни в момента - някой друг, който няма да участва да направи поста, може би densi  newsm78
Кой пост за Мас ли?

... Я да споделя тъпнята с любимия, да видим как ще реагира. Mr. Green
сподели реакцията  Blush
О моя мъж е златен и обожава моловете и шопинга и ми каза, ако съм сигурна, че искам още нещо да отиваме днес, ама аз още не съм. Има време.

имах предвид поста за предизвикатекството - където една от нас публикува какво сме направили с линкове към албумите и описание на продуктите;

с мисълта, че Мис Нели - може би има по-важни неща в този момент само  Peace

аз изпратих 3 вариант, а имам още идеи, различни  Shocked не знам какво ми стана, нещо се заинатих този път  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 15:34 от a.l.e.n.a

# 386

Очната ми линия става все по-дебела, а миглите ми все по-малки  Rolling Eyes  ooooh! Laughing

# 387

Мъжът ми ми подари кола миналата Коледа, но след една тежка катастрофа преди време за мен шофирането е стрес и предпочитам да го избягвам максимално, а 20+лв за таксита само заради МАК... не, мерси Crossing Arms
За това пък винаги можеш да ми се обадиш и да те "извозя" по съседски  Mr. Green

# 388

За това пък винаги можеш да ми се обадиш и да те "извозя" по съседски  Mr. Green

Или да ми кажеш, ако искаш нещо и да отскокна да ти го купя от махленския мол  Mr. Green

# 389
  • София
 Laughing Сладурки  Hug
Аз имам и друг проблем (психически  Mr. Green ) - хич не обичам да харча много пари накуп. Независимо, че ще си купя същите неща в течение на месеца и ще похарча пак толкова... някак по-комфортно ми е като го правя поетапно - днес червилце, утре четка... така хем ми тежи по-малко на съвестта, хем ми носи по-голяма наслада.
То ако е за 1-2 отивания до мола ще прежаля таксита (и го правя), ама те реално трябва да са поне 5-6 разходки за пълноценен месечен пазар  Laughing

Утре ще ходя, де. Хванах мъжа за шофьор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт