Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Ах, момичета, много благодаря, тотално се обърках, чудя се - дали в лили съм виждала тези не компактни глитъри или ги има само на щендерите в моловете?

От къде сте ги взимали  Rolling Eyes Очевидно няколко човека са ми ги показвали, но какво съм гледала  ooooh! ooooh! ooooh!

Освен утре да проверя в лилито и ако няма да тичам в някой мол  newsm78

# 421
В ДМ не се прeдлага Golden Rose.

# 422
  • в 1001-та нощ
Ох, лили имах предвид  Peace ще коригирам горния пост  Peace

# 423
  • София/Горна Оряховица
В дм няма ГР, обаче и в Лили не съм ги виждала. Гледах онзи ден в Сердика някакви такива блестящи работи, обърках се и си тръгнах  Blush .

# 424
В Лили има Голден роуз.

# 425
Аз ги взех от щанда на ГР в мол Сердика. В Лили не съм виждала да има тези глитъри.

# 426
Някой пазарувал ли е от тук - http://www.feelunique.com/premium-beauty?

# 427
  • София, Лагера
Аз не помня откъде съм взимала моите, но ГР има срещу Центъра по хигиена и на Красно село . относително наблизо са ти  Peace Утре най-вероятно ще ходя до МОЛа на Стамболийски и ще погледна специално  Peace

Очна линия за паднал клепач:
Скрит текст:

# 428
  • в 1001-та нощ
ах, ще съм благодарна да провериш  Praynig

# 429
В мола на Стамболийски като съм гледала GR преди месец, нямаше нищо заредено /освен от новите лакове/...и много стари лакове за нокти, а също и консултантки, които все едно ще ми подаряват нещо.

# 430
# 431
  • в 1001-та нощ
В мола на Стамболийски като съм гледала GR преди месец, нямаше нищо заредено /освен от новите лакове/...и много стари лакове за нокти, а също и консултантки, които все едно ще ми подаряват нещо.
аз точно там - тези квадратните шишенца съм ги виждала, но не съм ги разглеждала изобщо, имаш предвид, че са свършили ли? Те са срещу лаковете  newsm78 Винаги съм гледала компактнит еи по мои наблюдения - не свалят тестера, ако продуктът е изчерпан, така, че ако ги няма, то - няма тестврите и явно ще зареждат нещо друго  newsm78

# 432
 a.l.e.n.a,
Да не те подведа за тези кутийки, може и да е имало......не разгледах всичко....само от едната страна многото лакове и от другата страна много беден избор на червила......взех си един лак и бях до там с разглеждането.

# 433

Peace

В "на пазар" има тема за сайта. Ок е.   Wink

# 434

Очна линия за паднал клепач:
Скрит текст:

При паднал клепач, като е отворено окото на подвижната част ще се вижда само очната линия, ако е такава и съвсем ще го захлупи. Да не говорим какво ще стане с опашката.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт