Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 095
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Днес си взех едно ароматче на Атмос Лаб да ги пробвам. Първо опитах тестер в магазина, стори ми се доста приятно. Другото което ми хареса като аромат беше едно Bebeca, но за съжаление няма овкусител, а само готова течност.
Вафлата започна да ме кефи  Grinning

В този ред на мисли имам за подаряване следните аромати на Флейвър Арт:

Вирджиния (тютюнев)
Тускан резерв (тютюнев)
Каубой Бленд (тютюнев)
Крем фреш
Череша
Йогурт
Айриш крем
Виенски крем

Който иска, да свирка на лични.
Всички шишета са пълни, само съм ги пробвала, ама не си допазаме.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:39 от mioki

# 646
  • Варна
Миоки сподели мнение за Атмос като ги пробваш. Аз базата им съм пробвала и няколко готови,но определено не ме грабнаха.

# 647
Здравейте.

Миоки, благодаря за ароматите.  Hug
Вече ги забърках и започвам да чакам.  Grinning

От предните, които сготвих вече си изпарявам ягода- ванилията на High Class Liquids- много ми харесва.
Другите още ги чакам, а и нямам свободен карт...

Не мога да си намеря глави за Vision V3, а имам няколко такива картомайзера. Чудя се дали главите от Smoktech Redux ще станат на Vision-а?
Другия вариант е да мина на друг модел. Някой пробвал ли е тези- много са ми симпатични.

Smok RBC 1.6ml

# 648
  • Варна
 Главите на Редукс не стават за V3-проверено. Уки технологията е доста стара . Имам някъде из архива C5 и мисля,че техните глави ставаха-ще проверя и ще пиша,ако не съм изхвърлила V3-ките междувременно де  Embarassed.

Относно карта,който си показала не съм го пробвала,но като ще е смоковски защо не направо Редукс? Или виви....или вижънско такова.

# 649
Май ще си взема Мини Виви Нова накрая, ама изобщо не ми е симпатично.
Аз съм си доволна от V3 на Вижън, ама от известно време няма глави , а моите вече съм ги бърнила по няколко пъти и скоро ще сдадат багажа тотално...

# 650
  • Варна
 Да предложа смел вариант.....отиваш в магазина на Гига и молиш момчето да ти покаже как се пренавиват/предупреждавам,че е трудно с маникюр,но не невъзможно/ или просто да ти ги пренавие срещу заплащане  Laughing. така си имаш чисто нови глави буквално за без пари и си ползваш щастливо V3-ките.

А вивито стои добре на ЕГО батерия с декоративния пръстен....но това си е въпрос на лично виждане все пак.

ПП. Главите на C5 стават за V3 проверих само махаш тяхната силиконова шапка и слагаш от стара глава,защото са плоски техните отгоре и не може да се центрова в монщука.

Ох обясних го точно като блондинка  Embarassed дано си ме разбрала.

Успех!

# 651
Здравейте,
ще купувам електронна цигара за първи път и ми се иска да попитам някои неща. Спряла съм се на тази http://www.gigadrinks.com/product/3690/elektronna-tsigara-510-280mah.html и тази: http://www.gigadrinks.com/product/3168/elektronna-tsigara-510-t.html. Просто по-класическите модели ми допадат повече. Доклкото разбирам втория вариант е по-добре от гледна точка на изтичане на течността заради силиконовия накрайник. Моля ви за коментар за избора ми?

# 652
  • Варна
 Предполагам,че коментарът ми няма да ти хареса,но това е технология меко казано от "каменната ера".

- Батерии 180 mAh - 2 бр.-превод на БГ- дърпаш 10 пъти и си без батерия.

- Изпарител-T - 2 бр.- това е така нареченият атомизатор и то от доста старите.

Предполагам,че си привлечена от визията,но ако с това мислиш да откажеш цигарите-няма да стане. Всяка мацка тук ще ме подкрепи предполагам.

За да успееш ти е нужна поне ЕГО батерия и един редукс.

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=135

Ето ти прилична стилна батерия с хубав картомайзер . Батерията е с 3 години гаранция от реномиран търговец,картомайзера е най-доброто от ширпотребните картове.

Успех ти желая!   bouquet

# 653
Предполагам,че коментарът ми няма да ти хареса,но това е технология меко казано от "каменната ера".

- Батерии 180 mAh - 2 бр.-превод на БГ- дърпаш 10 пъти и си без батерия.

- Изпарител-T - 2 бр.- това е така нареченият атомизатор и то от доста старите.

Предполагам,че си привлечена от визията,но ако с това мислиш да откажеш цигарите-няма да стане. Всяка мацка тук ще ме подкрепи предполагам.

За да успееш ти е нужна поне ЕГО батерия и един редукс.

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=135

Ето ти прилична стилна батерия с хубав картомайзер . Батерията е с 3 години гаранция от реномиран търговец,картомайзера е най-доброто от ширпотребните картове.

Успех ти желая!   bouquet

За съжаление очаквах подобен отговор, но тепърва започвам да проучвам как стоят нещата. МНого ти благодаря за отговора и препоръката на нещо по-свястно.

# 654
Ох обясних го точно като блондинка  Embarassed дано си ме разбрала.

Laughing Joy hahaha Hug

Разбрах те. И аз до преди няколко дни бях блондинка, още говоря езика...  Laughing

Благодаря за съветите, ще се изфукам, като има новина при мен. Аз все едно ще купувам самолет- така съм се замислила.   hahaha

# 655
Здравейте,
Искам да си купя цигара,гледам разни оферти и се чудя.
В Продавалника предлагат едни цигари Его с дисплей само за 34лв. две в комплект!?
Какво ще кажете? Нямат гаранция обаче Simple Smile
http://prodavalnik.com/promotsiya-komplekt-2br-ego-l-ce4-1300-ma … displey-i30384037

А в Грабо на промоция са пуснали този модел,със сменяем волтаж.Какво ще рече сменяем волтаж,и аз незнам  Grinning
http://grabo.bg/el-tzigara-077qfdv

Ще се радвам някой да ме насочи какво да си взема.
Цената е определяща,защото не ми се дават много пари.Но и все пак не искам след кратка употреба цигарата да даде дефекти и да бъде изхвърлена!  Laughing

# 656
  • Стара Загора
Здравей, две мнения по-нагоре от твоето, принцесата е дала линк към един достатъчно добър комплект от батерия и картомайзер за начинаещи. Батерията има доста солидна гаранция от 3 год.  Peace
Така както виждам си от София. Разгледай и този сайт http://www.gigadrinks.com/category/182/elektronni-tsigari.html. Момчетата имат и реален магазин в София, където ако отидеш, ще бъдеш консултирана и ще си вземеш нещо оригинално и качествено. Hug

# 657
  • Варна
SunshineMery

Първо добре дошла   bouquet

Много неща мога да ти кажа,но ще се въздържа. Ще кажа само,че купуването на електронна цигара,не е като да си вземеш кутия Боро сутринта от будката на спирката  Wink. Трябват си поне елементарни познания или в другия случай просто отиваш при търговец с име и му се доверяваш. Категорично НЕ препоръчвам закупуването на индивидуално устройство за изпаряване/електронна цигара/ с ваучер от Грабо,камо ли пък от продавалника.

http://www.gigadrinks.com/page/15/magazini.html

магазините на Гигадринкс в столицата...гарантирам ти компетентно обслужване от хора,които самите са вейпъри.

# 658
Здравейте дами!

Не ми стига времето да изчета темичките назад, но поздравления за знанията и съветите, които давате.

Ще ви следя докато се поориентирам  кой е най-добрият вариант за е-цигара за мен- не искам да правя компромис с качеството на цигарата, която ще си купя.

Отворена съм за предложения, тъй като разбирате много

Благодаря предваарително

# 659
  • Варна
  Добре дошла!

Чак пък много да разбираме-едва ли. Laughing Споделяме опит,пробвано и прочетено тук там. Професионалистите по темата определено са другъде.

Помагаме си. Темата на Миоки е отказала от цигарите доста Мами и аз не спирам да я благославям   bouquet

Прочети поне увидния и пост. Там систематизирано е обяснено най-важното за Е-цигарите.

Ако имаш някакви конкретни желания сподели ги. Иначе стартов комплект от реномиран търговец в БГ,читави течности с доказан произход и голяма доза блондински инат  Embarassed. Това се иска,ако твърдо си решила да се отървеш от смръдливките.

Общи условия

Активация на акаунт