Отговори
# 180
  • София

Точно щото и аз съм великия мързел и не вярвам да ме хване този инстинкт  Mr. Green
А няма страшно в пазаруването, само дето води до пристрастяване.. веднъж започнеш ли не можеш да се спреш  Crazy

# 181
  • София
аз пък не мога да го почна това пазаруване, всеки път харесвам различни неща и все си викам добре, че не го купих онова.
и всъщност си нямаме нищо, само поставка за корито ни дадоха, но корито още няма за поставката.
имаме и легло, ама то е на мъжа бебешкото  Crazy
и съм избрала количка, ще я вземем след раждането, да не се помотва да пречи.

# 182
  • София
аз понеже се треса от нерви, все отлага купуването на легло. А знам че колкото повече се страхувам, толкова вредя на бебето. Направила съм му вече място до спалнята. Изчислила съм размера и сега остава да се престраша да ида и да го купя.

Сиг,

Сори ако си се засегнала лично от поста с изказването на моя. Не съм искала така да прозвучи, но повярвай ми тогава и аз реагирах като теб и много гадно се изпокарахме.....почувствах се наистина супер, мега зле от изказването му.
А за леглото може да го поръчаш, а живот и здраве като си в болницата за раждането да ти го докарат вкъщи и да го сглобят....за да не го гледаш сега празно...една причтелка така направи и аз мисля да я последвам. Но ще видим кога ще изберем легло и ще го поръчаме..че сега пада едно чудене, маене, мислене.

# 183
За леглото е по-хубаво да се сглоби предварително за да се измирише.
пони аз с желязото се родих, почнах да ходя нормално до тоалетна

# 184
  • Варна
Сигме,
мен синдрома на гнезденето ме хвана 2 седмици преди да родя Laughing И аз съм мързел, моят се изразяваше в желание постоянно да преподреждам багажа за болницата и да се шашкам колко много неща не сме купили още hahaha

# 185
  • Варна
аз понеже се треса от нерви, все отлага купуването на легло. А знам че колкото повече се страхувам, толкова вредя на бебето. Направила съм му вече място до спалнята. Изчислила съм размера и сега остава да се престраша да ида и да го купя.

Сигма , мисля че се досещам какви мисли ти идват на ума породени от това което преживяхте с бебка , пропъждай ги надалеч защото след има няма два месеца ще гушаш розАво вързопче...........относно леглото и аз като теб не се решавах , че и количката само я капарирахме и два дни след раждането мъжо и мама отидоха да я вземат и после муцуни спа месец и половина в бебешкият кош барабар с количката в спалнята , много помага за по лесно заспиване , люшкаш напред назад и готово  Mr. Green, та не се притеснявай има варианти  Peace

# 186
  • Sydney
аз леглото си го бях харесала и когато вече не можех да мина само с няколкочасово висене в болницата и док. ми каза вече идваш за постоянно, я помолих само да се прибера до нас, като минахме и платихме леглото... после са го сглобявали... а, освен леглото имах и дрехи - нищо друго... но планът беше друг  Rolling Eyes

# 187
  • shumen
Пони наистина Дени е голям мъж вече.Ама и аз и ММ не сме малки,а сме високи и пълни.Няма да се е метнал на комшиите я.
Споко момичета и мен гнезденето така и не ме хвана.А за леглото го платихме,но дойде след месец и Дени спа при мен на спалнята,а тати го бяхме пратили в другата стая.Иначе сега и ние си поспиваме в количката като не иска в леглото.
За дрехите-имаме доста нови,но и доста ползвани.Има и някой,който сме ги обличали по 1-2 пъти и така съм ги прибрала сега.

# 188
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета Стели не е писала вчера, тука става нещо ...  newsm78

Тия гнезда ги забравете, аааа, за какво са тия мъже и баби.Пригответе си само багажа за "плажа"  Mr. Green и кошарката за бебчо си гледайте кефа.Аз в 7-ми реших да пренаредя гардероба, едно чувалче с дрехи се оказа по-тежичко, прокървих и .... 5 дни в болницата за задържане, от тогава нищо не пипнах, а и не ми разрешиха моите хора.Прозорци ми избърса зълвата, а ММ така го хвана инерцията на прахосмукачката, че и досега той чисти  Laughing

# 189
Ой, дано и мм го хване тая инерция  Joy Аз само го чакам сега, но другият месец ще го строя най-накрая. И аз имам малкаа мания за чистене  Mr. Green Но прозорците и пренареждането просто мм ще ги свърши  Laughing
Вчера сте се сдъвкали малко  Mr. Green Нормално е все пак.
Стелито, не е писала, да стиснем палчуните за нея и малчо  Praynig

# 190
Петеска аз на моя винаги съм му набивала в главата, че прахосмукачката и прозорците са мъжка работа Grinning

А за Стели и аз да кажа, че вчера не се появи никъде, така че чакаме

Момичета как да различа контракциите от опъването на бебси ?

# 191
  • Варна
Ренденце,
за мен бяха много различни Confused При контракция целият ми корем ставаше на камък, замръзваше в някаква форма, освен това бе и болеше, аз неболезнени контракции почти не съм имала. А разтягането от бебето беше съвсем различно, като побутна мястото и бебо се преместваше.

# 192
  • София
при местенето на бебето корема си е мек, при контракциите става твърд, аз поне така ги различавам  Rolling Eyes
само два пъти досега ми са се случвали контракции, мисля че няма как да се сбъркат, много неприятно е усещането, все едно ти е стиснал някой корема и неще да пуска, каквото и да правиш.

# 193
Ами аз не съм имала контракции май. Иначе коремът ми си е постоянно твърд, а бебо като се опъне си седи така известно време и си има лека болка, обаче все ми се струва, че може и контракция да е  Crazy Егати шматката съм, не знам какво е контракция  Rolling Eyes

# 194
  • София

Оп оп  Hug
Бамба, от приятели чух, че след раждането е сложно да вземате. Най-малкото ви трябва кошче за бебе, за да го завозите с колата от болницата до вкъщи. Но ако сте избрали модела и всичко то и мъж ти може да вземе количката.

Алекс, аз пък не знам защо си се скарала с мъжа ти.. всеки се чувства така както се, той просто е споделил... ММ не ме увика като му го казах същото, само мирно си гледаше и казваше, ще направя всичко, което поискаш...Не трябва да се засягаме, защото сме различни, с различни мнения и т.н. Важното е да не натрапваме нашето на други хора. АЗ съм много толерантна, който каквото реши- негова си работа. За това са децата и всички са различни, защото са гледани различно...

Данаека, а така поне една да каже, че не е имало гнездене...

Петеска, аз и сега не чистя.. не се навеждам и тежко не вдигам (като изключим играта ми боулинг). Голяма съм глезла, ма са ми е паднало

А контракциите моята доки ги описа като схвашане на крака например... стяга се рязко. Момичета от отчетната по същия начин, но Ренди не се притеснявай напълно нормално е да нямаш  Peace На мен ми спряха Магнезия, защото не се очаква да имам поне не и скоро (това е според ехографа, аз си нося винаги магнезии с мен  Whistling)
Моята бебе ме ритка в черния дроб... няма да се разберем така с нея  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт