Отговори
# 165
Много ви моля темата да не се превръща във война и обиди.
Който смята за добро, това да купува на детето си  Peace

# 166
 Ренди - ами на мен док ми каза да си го разтварям в една чаша с вода . Днес изпих първата ампула, наистина ако бях пробвала с лъжица щях да се омажа, а и много бавно се изкапва. Но с вода си е добре на вкус . В упътването пише , че може и в сок да се разтваря , ама аз реших първо да пробвам натюрел  Grinning. Как върви при вас ремонта, сменихте ли матрака на вашето легло ?Аз така разскърцах нашето , че мъжът ми знае по кое време ставам до тоалетна  Joy, понякога се стряска милият.
Така , че и нов матрак съм включила в списъка  Blush.
 Алекс - а моят ме убеди да вземем на първо време количката , ама нали и сестра му ни я предлага  Mr. Green. Аз се бях наточила , нова да търся .

# 167
  • Северозапада
.

# 168
  • София

Явно съм на едни хормони и с мъжа на Алекс   hahaha

Пони, хммммммммммм не го вярвам, ма ще видим.. ако се събудя с такова желание ще гледам да полежа и да ми мине  Mr. Green

Сигме, що война и обиди бе, жена  Shocked Ние споделяме кой какво мисли....

Тотемата се разтваря в сокче- демек ампулката с 20-30 грама натурално сокче или каквото имаш под ръка  Peace

# 169
Сори, но не приемам някой да казва за дете че е втора употреба.
Никой не знае през какъв хал съм минала да го запазя това дете  и колко пари ми е струвало, че да ми прави такива  генерални изказвания.
Хормоните на мъжа на Алекс едва ли са повече от моите.

# 170
  • Варна
Сигма,
спокойно, душа, не се товари заради нечии необмислени думи. Желязка и с дрехи 15-та употреба ще е най-желаното, чакано и обичано детенце Heart Eyes Между другото почти всички дрехи до 3-я месец са ми втора употреба от сестра ми. После се наложи да купувам, защото розово нямаше да ни ходи Crazy В противен случай Бобо щеше да износва перманентно гардероба на братовчедка си и грам нямаше да ми пука.

# 171
  • Варна
Сигме, не се натоварвай излишно  Hug  Heart Eyes Естествено, че има хора с различно мнение. И за мен едно от изказванията беше доста крайно, но си го пуснах покрай ушаците  Mr. Green

Рейни, и аз преди месец й се чудех на Ренди за гнезденето и не й вярвах, като ми каза че и мен ще ме хване, ама на  hahaha Така че спокойно, има време и теб няма да те подмине  Mr. Green

# 172
Пони ти и от двете страни ли чупиш ампулата? Ако е само от едната сигурно за това ти се изтича бавно.

# 173
а това гнездене кога требва да хваща, че аз освен страх вече нищо не чувствам  newsm78

# 174
  • Северозапада
Ох, аз подозирам, че гнезденето няма да ме пропусне  Laughing Веднъж ми се наложи да стоя без работа 1 месец, на втората седмица чистех всеки ден, защото нямаше какво друго да правя  ooooh! а аз не съм чистница. Да чистя след работа за мен е страшно наказание и го правя в крайно извънредни случаи. А да чистя и събота и неделя май не ми се е случвало  Rolling Eyes Основно почистване правя по един месец, защото не ми се чисти и двата почивни дни, като ММ мие прозорците  Mr. Green

# 175
  • София

Сигме, никой не е казал, че твоето дете ще е 2ра употреба, аз така се чувствам спрямо моето. Да не говорим, че аз от малка изпадам в истерия като ми дадат нещо и после ми натякват- ми ние ти помагаме и т.н. и искат услуги, макар че аз съм "приела" подаръка просто. Просто съм такава...а сега чувството ми е изключително изострено и не знам защо.
Всеки е различен, както казах покрай мен всички приемат и искат... а аз се чудя как да откажа, като приятели старателно заделят за беба  ooooh!

Ще видим за гнезденето... не съм такъв човек, ма знае ли се... а съм сигруна, че ще ми се трсат коленцата от шубе...

# 176
ама то в честене ли се състои.

Оооо ако е така, със сигурност ще ме пропусне. Като се знам какъв мързел съм  newsm78

# 177
  • Северозапада
ми аз знам, че е инстинкт за чистене и подреждане, ма може и да бъркам  Blush
Ето какво пише http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4068

# 178
 Ренди -  Blush ами само едната страна счупих. Видях , че и от другата страна има линийка , ама нали я пих на гладно , та не можах да я отчупя  hahaha. Утре чакам да видя дали ще има страничен ефект - запек , или разстройство , надявам се не . Благодаря  за уточнението за зимния кош , значи и той ще се ползва  Hug.
 Сигме -  предполагам , че е индивидуално . Аз покрай нова година , сънувах , че сме тръгнали към болницата да раждам , а аз нямам нищо приготвено . Оттогава ме гложди , че трябва да почвам подготовката , ама докато ходех на работа нямаше как . А мъжът ми ме успокоява , че дори бебето да ни хване неподготвени , за какво били бабите  Mr. Green. Ама аз не искам друг да ми приготви къщата . Затова като се чувствам добре мисля да започна полека с предпролетно почистване . При теб е друго - не трябва да се претоварваш , прави само неща , които ти позволяват лекарите  Hug Hug Hug.

# 179
аз понеже се треса от нерви, все отлага купуването на легло. А знам че колкото повече се страхувам, толкова вредя на бебето. Направила съм му вече място до спалнята. Изчислила съм размера и сега остава да се престраша да ида и да го купя.

Общи условия

Активация на акаунт