Отговори
# 585
  • Sydney
даже два курса каза, че мина... знам, че всичко ще е наред

# 586
  • Варна
Момичетааа, сега се ражда нов живот  Praynig Praynig Praynig

# 587
  • Варна
Хайде Сигмич, сигурно вече е изплакала малката Кроасанка Praynig

# 588
Всички сме със Сигмето и Желязка и се молим за тях. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 589
  • В къщурката на хълма на феите
айде и ние с Ема да стиснем едни палци за Сигма, че се втрещих като прочетох ooooh!

Бамби то и при теб не останало .. стискам ви палчета всичко да е наред и най-вече срещата да е лека Hug

# 590
  • София
те повечето прочетоха, ама няма вече желязка, има Лия, малко е мъничка, ама ще порастне  Mr. Green

# 591
  • Варна
Хайде, честито и тук, отдъхнахме си Laughing Попътен вятър на малката Лия!
Бамби,
май ти си наред Hug

# 592
  • София

ама аз навсякъде ще честитя и тук и тааааааааам и където и да е   bouquet  bouquet  bouquet

# 593
  • София
Честито на мама Сигма за малката Лия. Да расте жива и здрава и да е гордостта на мама и тати Simple Smile А на Сигмето - бързо възстановяване.

# 594
 Mr. Green Много съм доволна  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • Gone with the wind
Ох, сега отварям темата и съм  Shocked
Добре дошла на Лия! Да расте и наддава бързо, че да не тревожи много-много мама  fingerscrossed
Сигме, бързо възстановяване   bouquet

# 596
  • shumen
Опа и Сигмето родила.Да е жива и здрава малката Лия и да радва мама и тати.А на мама бързо възстановяване.

# 597
  • Gone with the wind
Въпрос от серията тъпи, ама не мога да си го обясня с друго - от 2-3 седмици се будя рано, много рано. Днес напр. станах в 3, след като се бях въртяла близо час в леглото в опит да заспя отново. Това на бремеността ли да го отдавам и дали ще мине ако тя е виновна  Rolling Eyes
Чувствам се като кукувица

# 598
  • Варна
Мдааа, спокойно можеш да го пишеш на бременността  Mr. Green

И аз в ранните седмици заспивах в 8 още и ставах в 4-5  Mr. Green Към 14-15 г.с. май се нормализираха нещата  Crazy

# 599
  • София

Кучо, честита лентичка, отдай го на нея  Mr. Green Много момичета се оплакваха от безсъние в началните месеци, аз спях като труп по N на брой часа  ooooh! Минава ... имаш време още около месец  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт