Отговори
# 600
Добро утро  Hug
Кучо, дам, и аз бях така. Сега си поспивам повечко, пу- пу  Laughing Ще отмине и при теб, спомням си, че за кратко бодувах аз  Hug
Ох, днес си взимам 45-дневния  Party
Обаче исках малко магазини да обиколя, а то така се е смръщило това време  Twisted Evil

# 601
  • Sydney
desitkad браво за болничния Simple Smile магазините - утре  Wink

# 602
  • Gone with the wind
Значи правилно обясних на Боян сутринта, че той е виновен за мъките ми и да спре да ми мрънкам да седя мирно, че да го оставя да спи  Mr. Green
desitkad, честит ти болничен. Според мен те чака една от най-забавните части - пазаруване, избиране  Heart Eyes

И да попитам - какво става с Ренди, прочетох в другата тема, че Влади е на АБ, но не можах да открия защо.
Дано по-бързо се оправят и се прибере у дома  fingerscrossed

# 603
  • Sydney
ku4o завишени Левкоцити

# 604
  • София

Да, май само Петеска има връзка с нея, та я чакаме с новинки  Praynig

# 605
  • Gone with the wind
Рейни, има новини - вече се гушкат и се опитват да се кърмят. На Ренденцето още не й е дошла кърмата, но щом вече си има "помпичка", скоро и това ще стане  Heart Eyes

# 606
  • София

Мдам, даже се и появи за малко  Hug Чакаме я с разказ вече  Mr. Green

# 607
Като ни изпишат обещавам да разказвам, но това ще стане поне след 2 дни.
целуваме ви и скоро ще ви се покажем и със снимки.

# 608
  • София

ауу те скоро ще ви изписват, супер... така се радвам, че и ти и малък Влади сте добре  Hug

# 609
  • Sydney
Като ни изпишат обещавам да разказвам, но това ще стане поне след 2 дни.
целуваме ви и скоро ще ви се покажем и със снимки.
айде, чакаме ви Simple Smile

# 610
  • Gone with the wind
Ренденце,  Hug
Колко хубави новини  Heart Eyes Чакам с нетърпение разказа.

Аз пак с хахав въпрос - имам билет за концерта на Депеш. Но тогава трябва да съм 23та седмица (добре, че не ми се вързаха за места на фронт стейдж-а  Mr. Green). Дали няма да го проглушим бебето? Току що четох, че силните звуци можели да го стреснат и за първи път се замислих дали няма да е по-разумно да пропусна  Confused
То вярно, че до тогава мнооооооого вода ще изтече ....

# 611
  • София

Кучо, моята бебанка реагира на музика, но само на определена. Била съм на кръчми с много силна музика и тя не мръдна, а на Сурва примерно се побърка (явно определени тонове влияят). Пробвай да пускаш височко музика у вас и гледай как ще реагира. Много мои приятелки ходиха по рок концерти в далеч по напреднала бременност  Hug

# 612
  • shumen
Рейни,о то не останало.Хайде идвай си и да разкажеш как е минало раждането.
Някой има ли новини за Сигма?Как е малката Лия и мама.
Кучо,споко и аз спях като пън през бремеността.Само да помиришех възглавница и заспивах.

# 613
  • В къщурката на хълма на феите
ku4o да ти кажа, аз заведох Ема на кино, да гледаме ледена епоха 4 и да ти кажа, единствено реагира на рекламите, иначе през другото време си спеше в корема ми .. ама тя като цяло си беше и доста лениво бебе, нооо за сметка на това сега ми го връща тъпкано .. чак се чудя кооой ме би по главата да рева, че бебето не шава Mr. Green Mr. Green

# 614
  • в пералнята
Моето бебе пък явно е много чувствително. Не му харесва силната музика. 2 пъти съм го водила на кръчма, първият беше на 8 декември, вторият беше скоро. И двата пъти не му хареса според мен, защото когато увеличиха музиката, започна яростно да се съпротивлява. Аз затова си тръгнах и нещата утихнаха.

Мои приятелки нямат подобни проблеми. Една от тях до 9 месец обикаляше клубовете.

Мецко, да считам ли тогава, че моят юнак ще бъде кротко бебе. Защото той е страшен бунтар - постоянно ме рита, върти се и мърда. Няма нощ, няма ден. Голямо е диване.

Общи условия

Активация на акаунт