Отговори
# 615
  • София

Данаека, докато си тръгна и дойда да разказвам за раждане се надявам да са минали около 2 месеца и половина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мецко, аааааааааааа без такива.. моята бебанка е кротка и ми се иска и като се роди да е такава  Tired Сега бие по веднъж, ама адски силно де... да покаже кой командва  Whistling

# 616
  • Gone with the wind
Значи от рано да го свиквам на силен шум  Mr. Green

Много миличко ми става като ви слушам кой бебишор как реагира на музика  Heart Eyes
Мецанке, ако това ще те успокои - не я карат постоянно така, както са тръгнали. При една приятелка с близнаци момчето тръгна много кротичко, а девойката - непрестанно мрънкаща. Към 6 месеца той стана дивото мрънкало, а тя кроткото ангелче. Кръщелникът ми и той - беше супер кротко бебе, пък като стана на 5-6 месеца ....
пс - кръщелникът днес става на 10 месеца. Много се обичаме с него - като ме види се ухилва до уши и веднага протяга ръчички да ми покаже, че иска да го гушна  Heart Eyes

# 617
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Извинете ме, че нахълтвам така, но имам някои въпроси, може да ме помислите за тъпа, ама се притеснявам Simple Smile От както знам, че съм бременна, вече 14 дни, не смеем да бъдем по-интимни с ММ ... Нямаме забрана за секс от лекаря ми, но аз се притеснявам. Бихте ли споделили вашия опит ?

# 618
  • Варна
Щом нямате забрана от лекаря, не се притеснявай, практикувайте  Grinning

# 619
  • Gone with the wind
След ФМ днес аз доволен   Simple Smile
нухалня транслуценция е 1,3
ностната кост е 1,6
Не запомних за шийката, но всичко си беше абсолютно в норма.
Бебо не спря на едно място, подскачаше, въртеше се, същински пумпал, та затова вече си го наричам така  Heart Eyes Даже върви и с 2 дни напред (не, че има кой знае какво значение, важното е, че не изостава )

# 620
  • Sydney
ku4o идеално, браво  Hug

# 621
  • Варна
Ку4о,
супер новини за пумпалчо Heart Eyes
Арвен,
и мен ме беше страх да правя секс, въпреки че не съм имала забрана от лекаря Rolling Eyes Направете както го чувствате, ако ще си на тръни през цялото време няма смисъл. Ако можеш да се отпуснеш - лошо няма Simple Smile

# 622
Браво на пумпалчо  Heart Eyes
Арвен, добре дошла  Hug Може би и да сте по-внимателни при секса  Hug

# 623
  • В къщурката на хълма на феите
аз пак да взема да споделя, че с мъжо бяхме като зайци, та в общи линии мен не ме слушайте много Mr. Green

п.с. ся като се замисля големи сме идиоти с моя .. доктора не ми даваше да слагам утрогестана вагинално да не стане някоя поразия, ама иначе пък секс си правехме като разпрани .. иди на разбери Mr. Green

за шавливите бебета - аз такоз .. ми само си споделям какво ми е на главата, вашите бебчета не са Ема, ама като се има предвид, че повечето аз ви опрашвах Flutter Mr. Green Mr. Green

ku4o браво за ФМ - все така да вървите до края! Hug

# 624
  • shumen
Кучо,браво за добрите резултати.
Рейни,сори.Объркала съм се нещо.
Арвен и аз нямах забрана от доки,ама нали съм бъзла и не съм правила секс през бремеността.Сега ми се прави,а ММ се дърпа.

# 625
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Благодаря ви за отговорите  Hug Аз се чуватвам много добре, единствено усещам леки болки, но но-шпа си върши работата. Може би за това имам време да мисля за такива неща  Mr. Green

# 626
  • Gone with the wind
Арвен, коя седмица си?

# 627
  • София

Арвен, на мен ми казаха точно пърите 2 месеца да сме внимателни. Аз съм на противоположното мнение- док трябва да види и прецени дали ще забрани или не. Ако си го питала изрично- ми тогава няма проблем!  Twisted Evil

Кучо, и тук браво на пумпалчоооооооо, а казаха ли предположения за пол...   Blush  Mr. Green

# 628
  • Варна
Ами днес май влизам в 6 г.с., последната дата на МЦ беше 17.01.2013.
Рейни, той доки сам ми каза да не се лишаваме от секс ако имаме желание, само да сме по-внимателни, ама аз съм си бъзла Simple Smile Предпичитам да чуя сърчице и тогава да се отдам на мръсните си помисли  Mr. Green

# 629
  • София

Арвенче, аз пък само чаках да чуя- Ок е и да  Blush Blush Blush Разбира се при всеки е различно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт