Отговори
# 630
  • Варна
Аз пък предпочитам да съм прекалено предпазлива и да се лиша от секс, ако ще и до края на бременността, няма да умра от това. Обаче ако не дай Боже нещо стане никога не бих си простила. Но аз съм бъзла, така че и мен не ме слушайте Mr. Green

# 631
  • София
Аз пък предпочитам да съм прекалено предпазлива и да се лиша от секс, ако ще и до края на бременността, няма да умра от това. Обаче ако не дай Боже нещо стане никога не бих си простила. Но аз съм бъзла, така че и мен не ме слушайте Mr. Green
същата работа и при нас, даже сме семейство бъзливци  Mr. Green
сега само се чудя дали няма да помогне да тръгне по-навреме раждането, че нещо секциото ги влече лекарите  Crazy

# 632
  • Варна
Бамби,
защо ги влече секцио? Иначе твоят момък вече си е голям, няма страшно ако реши да излиза Simple Smile

# 633
  • София
влече ги щото съм "дърта", по всички медицински критерии  Mr. Green
и като кажа годините опити и опитите инвитро и съвсем съм ставала рискова, бебето било ценно  Shocked
все едно бебетата заченати спонтанно не са толкова ценни  ooooh!
моето ценно върви във всякакви норми, аз до скоро работех всеки ден, заел е най-добра позиция за илизане, изобщо никакви проблеми, дори и размера не му е голям.
неценните са в болнични по 7-8 месеца, имат какви ли не проблеми, ама щото са на по 25 не са критични.
изобщо не мога да приема таквиа аргументи.  Close
много съм ядосана и вече внушавам на човечето да се стяга и да се появява преди да са му определили дата, напук на всички медицински критерии.  Crossing Arms

# 634
  • София

Бамба, говори с Киров от ТК. Ако той каже секцио, значи си за секцио наистина. Аз не познавам по-голям фен от него на естественото раждане  Hug
Дърта си билаа.......... а ма хаааааааааааа... и кво общо имат опитите ин витро  ooooh!

# 635
  • София
то аз и в МД мога да ида, там режат рядко, ама не искам.
ще се спазарим някак, не ме познават мен тия лекари още  Crazy
ако ми дадат смислен аргумент се съгласявам веднага, но само щото на тях им е по-лесно няма да стане.

# 636
  • София

Бамба, аз за Киров казва, защото самата аз ще раждам при него живот и здраве  bowuu Не бих си позволила да те пратя просто при някой  Mr. Green
А иначе, много правилно не се даваш... в БГ предимно секцио препоръчват, защото си кихал примерно  ooooh!

# 637
Бамба, понеже съм чела къде ще раждаш Wink да ти споделя, че аз съм при Сигридов и термина ми е 5 дни преди твоя. Имам едно секцио преди три години и според него няма проблем да родя нормално, но трябва да накараме някак си бебето да тръгне по-рано /нямам идея как, но той има/, че върви мнооого едро. Та исках да кажа, че аз не съм се срещала с израждащите лекари, за да ме разубеждават как няма да стане моята, освен с анестезиолога към който имах конкретни въпроси.

# 638
  • София
Аз съм при Михова, според нея проблем няма да раждам нормално, но шефа на родилното е с друго мнение.
Освен да заговорнича с нея, да споделя разни тайни  Crazy

# 639
Именно - ако държиш на нормалното просто си чакайте да тръгне човека без да се виждаш с шефа. Мислех, че поне там ще се съобразят с начина, по който искаме да раждаме. Аз ако се видя с него сигурно ще ме отреже отвсякъде с моето секцио. Моят човек ако вземе да се задейства тези дни, за което няма признаци никакви, направо си отивам там без да съм виждала дори лекарите в родилното, като ми е ясно, че може да завърши със секцио.

# 640
  • Варна
Уф, то ясно, че шефът на родилното е най-важната фигура, но следящият лекар няма ли думата? Странно ми е, че те натискат така. Ще ми се да вярвам, че наистина се интересуват от най-доброто и за двама ви, а нямат други мотиви.

# 641
  • София
сумата, която ще платя е еднаква, не знам и аз защо настоява.
не ме е отрязал съвсем, ама все разговора върви да не закъснеем с датата  Confused

# 642
  • до едно тепе
Бамба някои лекари се чувстват по-сигурни при секцио. При естественото раждане по-трудно контролират нещата ooooh! Може да се разберете да се пробвате естествено и ако се закучат нещата тогава да те режат  Peace
Я да ви пусна нещо смешно(поне според мен де) Mr. Green
http://ladyzone.bg/article/mama-i-tatko/nai-golemiyat-koshmar-na … enniya-zvyar.html

# 643
  • Gone with the wind
бамбарадамбара, дано стане на твоята   bowuu
Рейни, идея си нямам, не питах, докторката пък не изказа предположение.

Арвен, болки като пред менструация, нали? Имах ги и аз (и още ги имам де). Слава богу моите не са силни, та не съм пила но-шпа. Доколкото разбрах е от разтягането на матката и е съвсем нормално

# 644
  • shumen
Бамба,дано стане на твоята.
За секса и аз нямах мерак а и сега пак нямам.

Общи условия

Активация на акаунт