Отговори
# 645
  • София
Добро утро момичета. Как сте?
Имам следният въпрос който ме терзае : вчера имах леко "течение"-по-скоро си беше като ЦС. Нормално ли е според вас?
А и кога започнахте да усештате бебоците?  Crazy Аз нямам търпение вече..
Относно секциото не мога да се изкажа...
Гуш на всички и мнооогооо лек ден  Hug Hug Hug Hug Hug

# 646
  • Gone with the wind
dharmaaa, от изчетеното съм останала с впечатление, че между 17 и 20 седмица започва да се усеща бебето. Малко ти остава  Simple Smile

# 647
Добро утро, бременни и не толко бременни девойки  Mr. Green
Бамба, дано успеете за нормално, и понеже моментът съвсем наближава да ти пожелая най-лекото раждане  Hug
Дармичка, не си спомням кога се появи, но през цялото време си имам течение. Кога по-гъсто, кога воднисто, даже в началото и за гъби се съмнявах ама МБ беше чиста. Честит ти четвърти месец  Hug
За усещането, аз моята беба си мисля, че я усетих още в 14 г.с. , ама не съм сигурна  Mr. Green Иначе после в 17 г.с. почнаха приятните пърхания и пуканки  Mr. Green  Heart Eyes Съвсем нормално е до 20 г.с. все още да не се усеща  Peace
Рейн, пуснах сутринта в ранни зори ЖСК и желязо само. Б12 се оказа 20 кинта и не ги прежалих  Blush Сигурна съм, че е заради желязото, до обяд ще са готови и ще видим  Hug

# 648
Добро утро момичета.
Как сте?
Аз от няколко дни имам ужасна болка от едната страна на таза и като вървя просто е ужасно.
Десинка то и при теб не останало само 35 дни имаш.

# 649
Ааа, Сладинка, има време още  Mr. Green  Hug

# 650
  • Варна
Дарме, и аз като Десита с течението, от началото си имам, ту по гъсто, ту по воднисто, хормонално  Naughty , защото микробиологиите са ми чисти
Бебеанка аз я усетих в 19 г.с., малко по-късно от обичайно, заради предната плацента. Иначе знам, че при първа бременност между 17-20 г.с. трябва да усетиш бебето  Grinning

Сладката, да не е от разширяващите се тазови връзки  newsm78 Аз от 6 месец съм с болки в таза  Rolling Eyes

П.П. Върнах се от ЖК, правихме и запис на тонове. 140 е пулса на бебката, станала е 2650, док каза, че всичко е наред. Връчиха ми направлението и обменната карта и на 07.03 пак съм на преглед, ако не съм родила до тогава  Mr. Green Аааа и дребната още не се е обърнала, вървим си бавно и сигурно към секциото  Rolling Eyes

# 651
  • София

Кучо, много си търпелива и не любопитна. Аз на моята ФМ първо изчаках док да каже, че всичко с бебето е ОК, за да изтърся- от кабинета не мърдам докато не чуя предположение за пол  Crazy

Дарме, много момичета от моята отчетна имат направо течение (по няколко ежедневни превръзки на ден). Трябва да се види дали не са гъбички, ако не са- може да е нормално. А аз започнах да усещам моята дама много късно, около 20 г.с.

Кокосчо, дано не се окаже необходимо да го пускаш. Де са резИлите  Twisted Evil

Вава, ех че лоша тая бебанка не иска да се обърне.. ама пък съм установила, че децата май сами избират как и кога да излязат... явно твоята иска през корема  Hug

Моята бебанка беше непослушна и получи едно прахче Диаспорал, измъчи ме в театъра. Имах чувството, че ще ми изтръгне червата. До сега не е била никога толкова бурна... татко й каза, че си стягала куфарите и за това така  Mr. Green

# 652
  • София
за тия течения, дето са големи, трябва да се види дали не са и води  Rolling Eyes

# 653
  • София

Бамба, като отиде при гинеколога и каже, те вземат микробиология + тест за околоплодни задължително.  Peace

# 654
  • Gone with the wind
Вава, дано се обърне дребната (която май не е никак дребна  Heart Eyes)! И дЕ си се разбързала да раждаш преди 7 март, ааамаха, поне до 20 да издържите на топло, пА тогава позволявам  fingerscrossed

Рейни, не, че не ме гложди любопитство, ама май повече ме е страх от отговора. Толкова много искам да е мома, че направо ме е страх да не кажат мъж  Embarassed Дори за кадемче за пола купих на Пумпалът 2 момИчешки бодита, има си и дАнкова полЪ, пак за кадем. Обясних на Боян, че дори да е мъж ще си ги носи, ако ще турско да стане, а той - "Е, поне с полата ще му е прохладно на ..., да не се спаряват лятото"  Mr. Green

И да попитам следилите се в Щерев - ходили ли сте на ФМ при Марков? Като гледам при септемврийки повечето, дето ходят при Щерев си правят ФМ при Марков  Rolling Eyes Само на мен ли това вече ми се струва прекалено?
ПС - ама тук си ми е по-добре, отколкото при тях. Май май съвсем ще се откажа от отчетната  Rolling Eyes

# 655
Епа, Рейн, егати  Mr. Green И желязо и ЖСК в норма, и двете по средата на референтни  newsm78 Във вторник ще покажа на док и ако трябва и Б12 ще пускам, странна работа  Thinking
Вава, дано се обърне пък  Hug Стачкуват тия нашите кукли  Crossing Arms
Ааа, МБ ми е чиста  Party

# 656
  • София

хахахахах аз бях казала на ММ, че няма да има син сега от мен. Бяхме избрали име само за момиче, защото и двамата бяхме категорични, че ще е такава. Въпреки всичко в себе си усещах, че и момче да кажат ще съм много щастлива, само да ми е живо и здраво  Mr. Green

Кокос, я копирай точни данни... и супер за МБ  Peace

# 657
  • Gone with the wind
То ясно, че и на момче ще се радваме (особено той  Wink), но пък това не ми пречи да заявя, че ако е мъж ще го върна като "дефектно" (то това го говоря вече 5 години, не е от вчера) и ще държа ММ лично отговорен, че не е изпълнил поръчката като хората  Laughing

# 658
Fe 14.46 мmol/l. Ref 6.60-26
ЖСК 56.2 мmol/l Ref 48.4-71.5
Това мерната единица първото м е от гр. азбука  Joy

# 659
  • Северозапада
ku4o, мен Андреева ме прати в Света Петка, но за втората ФМ. И Ренденцето беше ходила там, май пак за втората, изпратил я е Александров. И двете не сме особено доволни. Аз бях при Янкова, а Ренди при другата лекарка, не и помня името. Не ми хареса това, че вместо да ми обяснява какво гледа, лекарката през цялото време говореше с акушерката за съвсем други неща, несвързани с прегледа. Ама аз съм си такава, кротка-шматка  ooooh!, и нищо не казах. Ако беше друга, да я в вдигнала във въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт