Отговори
# 690
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Деска не ти ли се вие свят с този хемоглобин  Crazy, нямаш много време, вземай спешно мерки да го вдигнеш, че ако ти се наложи не дай си боже спешно секцио иии... направо ще те кръвопреливат, което хич не е харашо ...  Hug

Меци, Рейни и всички др. ...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 691
  • Варна
Добро утро,

Петеска Hug

Деси, не се притеснявай за БПД-то, възможно е миналия път да са го измерили малко по-голямо, сега малко по-малко и ето ти седмица разлика. А защо мерят само БПД  newsm78 Моята мери и АЦ и ФЛ също, понякога и ХЦ. Не се тревожи, вдигай хемоглобина, че не остана  Mr. Green

Рейни, стискам палци и на баба ти и на майка ти, те как са?

Месечко, как си, как е красивия Боби  Heart Eyes

Наш'та бебанка още си седи на дупЕто  Grinning Вече съм 99.9% сигурна, че няма да се обърне  Mr. Green Утре трябва да звъня на док, за да ми запише дата за секциото и ще кажа какво е станало  Crazy

Хубав ден на всички  Hug Аз днес смятам да си изчистя кухнята  Party

П.П. Кой ще пуска новата тема  newsm78

# 692
Ама хич не ми се вие свят, перфектно си се чувствам  Simple Smile Ще го вдигна  Mr. Green
Мецко, пораснахте ли още? Скоро трябва нови снимки да видим  Mr. Green Много ви гушкам  Hug

# 693
 Здравейте, шушулки  Heart Eyes.
Първо да ви благодаря за отговорите относно козметиката  Hug- вярно, че беше отдавна, ама аз всичко си чета и складирам инфо  Blush.Решила  съм да взема на Хип, няма да взимам олио, а мляко , пък ако трябва в началото ще мажа с преварен зехтин, въпреки че и това бих изпуснала  Crazy.
Днес по обяд съм на запис на тонове, ще ги съчетая с отворените врати в родилното  Whistling. Та и оттам да взема списък , какво ще ми трябва за престоя.
 Бамба- дано да не се наложи да раждаш секцио , все пак имаш достатъчно добри показатели за естествено раждане  Hug Heart Eyes.
 Кучо - браво за добрите резултати от БХС. То вярно, че най- голямото успокоение си е било от феталната преди това , пък и чувството да видиш едно толкова малко и подскачащо човече  Heart Eyes.
 Деси - браво на малката кокоска , че се е завъртяла . Сега както ми казва моят мъж - няма да и даваш да се обръща пак  Mr. Green. А грешката в размера може и да е от ехографа , всичко е относително с тези размери  Hug. На мен пък не са ми пускали нова кръвна картина, след като си пих желязото  newsm78 ( последно хемоглобинът беше 106 януари месец).
 Дани - скоро да оздравява малък Дени  Hug.
 Ренденце -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes радвам се , че се гледате вече с Влади ,скоро ще влезеш в ритъм и ще разказваш повече  Hug.
 Стели -  Hug Hug Hug за теб и Ради , расте ли младежът  Flutter?
 Меци - Ема голяма хитруша , не пуска мама да направи две крачки сама , да я нацелуваш по бузките .

# 694
  • Варна
Вава,
значително по-добре е Борко, весел е, почти не кашля, подсмърча от време на време, но то е нормално, докато се изчистят секретите. И аз почти се оправих, сега остана и мъж ми да оздравее, да спра да се притеснявам да не се повтори, м*ка му и гаден вирус Close
Деси,
браво, че сте заели добра предстартова позиция Grinning
Тези АЦ, ПЦ, МЦ какво бяха, забравила съм Joy Деси, не се тревожи, според мен единия път не е измерено правилно.
Меце,
и моят на възрастта на Ема беше същият, страх ги е, че мама ще изчезне и не дават да се отделиш от тях. Помня на Бъдни вечер как се опитвах да готвя, ей, това дете буквално не пожела да се откачи от мен, в баща си рееееев, иска мама и това е ooooh! Израства се, вече се радва на всеки, не държи да съм все около него.
За Бамба, преди няколко нощи сънувах, че сме и пуснали тема "Нося новина голяма, Бамба вече стана мама" Laughing

# 695
  • София
много хора ме сънуват мен, само аз спя като пън и нищо не сънувам  Mr. Green
половината мартенска тема роди, ние се помотваме щото аз съм с претенции и горкото дете още се чуди за датата  Joy Joy Joy

# 696
  • Варна
Пони, и аз съм взела на Хип козметика, душ гела за коса и тяло и млякото. И аз смятам олио да не ползвам. Кремче за дупе взех на Бочко, Бепантен и един който го бъркат тук в една аптека. Незнам дали трябва още нещо  newsm78 Ако трябва ще купувам в движение.

Месечко, радвам се че се оправяте всички  Hug
АЦ - обиколка на стомахчето, ФЛ - дължина на крачето от тазовата кост до коляното, ХЦ - сечение на главичката май беше  ooooh!

ПП - Заглавието на темата за Бамба кърти мивки  Mr. Green

# 697
  • София

Привет, мацки  Hug

V.A.V.A, мерси че питаш.. все същото е- колебаят се за крака на баба.. и мама е болничка и не се знае дали ще я оперират на 4ти както е по план. А твоята бебанка явно е преценила, че не иска да се роди естествено и това е.

Кокос, ми странно ми е, че има място, ха дано за последно се е обърнала наистина  Hug

Пони, успех на записите и да не забравиш да запишеш, че си е важно. Много късно ще ходиш на отворени врати  Twisted Evil

Месечко, дано и мъж ти да оздравее, чух че е наистина крайно неприятен този вирус  Rolling Eyes

Бамба, хахаахахахахаха горкото дете... с такава нерешителна мама няма да знае наистина кога да се роди. Какво стана, убеди ли хората за нормално раждане?

# 698
Привет момичета.

Днес съм на обиколка в родилното с още вдна мама от БГ.
От ден на ден имам чувството,че положението с крака ми се влошава. Като не се усетя и поема тежестта с него направо умирам от болка. Вечер ММ като ме разтрие само тогава ме отпуска за малко и през нощта на всяко завъртане отново боли.

# 699
Сладката- пиеш ли допълнително магнезий? И аз нощем имах отвратителни крампи
Бамбара- Абе я по -добре да си го стискаш малдежа и ти като Рейни , до първи клас.То хубаво да си гушнеш детенцето , но има едни моменти в които ми се иска да го натикам обратно в корема и да нямаме грижи Simple Smile
Пони-растем и хубавеем , мерси , че питаш.Ради е качил над кило и половина и 4 см за месец.Заформил е едно тлъсто дупе  hahaha ха познайте дали не го скъсвам от целувки по дупарата  hahaha

# 700
  • София

Охх и дойде на бял свят и първото бебе от Май-ската тема. На мамата измериха бебка 1700 на ехограф, колкото и моята, роди се 1680, явно не бъркат... всичко сега е толкова реално и наближаващо, че ми се завързаха краката от шубе....
Има снимка и сега познайте всеки път като ме ритне бебанка дали не си представям как едно такова живее и в мен и едновременно ми е странно и страшно...  Blush

# 701
  • Варна
Аз доколкото разбрах при Сладката не става въпрос за крампи Rolling Eyes
Рейни,
оле, много рано се е родило. Да е живо и здраво Simple Smile И в нашата тема първото бебе се роди горе-долу колкото Лийка, в първия ден на 8-ми месец.

# 702
  • София

Месечко, ами тя се роди в последния ден на 7мия месец  Mr. Green Просто е по-големичка като размери. Не знам как ти е подействало на теб, ама аз съм в малка паника, че малката ми буба няма и едно парцелче и от утре ще купя нещо.. ей така поне едно да има  Tired

# 703
  • Варна
А, и аз се паникьосвах, ама нищо не правех по въпроса, нали индианското ми име е Всичко-правя-в-последния-момент Mr. Green А ти не се шашкай Hug Но иди да вземеш някое парцалче, да си усмихнеш душичката, голям кеф е Heart Eyes

# 704
  • Sydney
Ема на последния ехограф малко преди да родя беше 2600 и нещо, но док. каза, че няма да е повече от 2400 и взе, че позна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт