Отговори
# 705
  • Варна
Рейни, и аз помня първото бебе в нашата тема, също началото на 8-ми месец беше. Много се бях паникьосала  #Crazy

На моята кума пък лекарката й по ЖК последно й беше казала, че бебето е 3500, лекаря при който ражда също - 3400-3500. Даже й беше казал, че в следващите 3 седмици няма да роди (това 2 седмици преди термин). Е тя роди след 2 дни бебка 2800  Grinning

П.П. Теглото на бебето се изчислява като логаритъм от БПД и АЦ. Ей тук може да погледнете http://www.baby2see.com/medical/charts.html

# 706
  • shumen
Пони мерси.Той Дени вече е по-добре ама сега мама е хвана.Носа ми тече като река и яко ме цепи главата.
И на мен ми казаха че ще е около 3000кг,а той си се роди 3550.Много не са им верни ехографите.

# 707
  • В къщурката на хълма на феите
Рейнчо всичко ще си дойде на мястото, вярвай ми колкото и дрешки и аксесоари за бебето да приготвиш винаги ще ти се струват малко и недостатъчно .. аз даже и сега, дето вече ме имат за гърмян заек, че се чувствам като в небрано лозе понякога, особено като вечер преди баня трябва да избера какво да облека на Ема .. хем си викам кво пък толкоз и като чучело да я облека все ще ми е хубава и пак се хващам как 4-5 минути седя и се чудя коя блузка с кои ританки да комбинирам, че най-добре да седи Mr. Green между другото на мен с ехографа ми измериха Ема, че ще е около 3-3.200кг. когато се роди, една от докторките в АГ-то рече 3.700, предполагам помните как се бях ошашкала как ще го раждам тва дете и накрая Ема се оказа 2.970 .. не, че и с тия фини размери успях да я родя, ама това друг въпрос Mr. Green пък да не ви казвам, че вече сигурно гоним 6 кила и половина и с тая нейната мания за разнасяне съм останала и без гръб и без ръце Mr. Green викам си хааа да стане на 4 месеца, че да я закарфича с бънджито за абажура и да я оставя да си виси там по цял ден .. обаче пусто хайванчето още не знае, че има крака, а това е голям проблем Mr. Green

# 708
  • Варна
Ох бе Меци не мога , под масата съм вече  Joy Joy Joy, представих си картинка , влиза някой в стаята , абе къде е Ема бе , мамоо тук съм , горе , на абажура , миличкото като Карлсон който живее на покрива  Heart Eyes

# 709
  • В къщурката на хълма на феите
даже може и перка да й купя и да й украся дупето с нея Mr. Green Mr. Green

# 710
  • до едно тепе
Мецко нема да те успокоя ама аз моя още го разнасям Mr. Green добре,че е 9 кила,че не ми се мисли,ако беше 14 да кажем Laughing
Са номера е да ми се гепи за гащите и ходи та избягай от носенето-смъква и гащи и все само и само да го взема,а за рева да не говорим hahaha
Седмица преди да родя го измериха с ехограф 3 кила-роди се 3,200-точно колкото трябваше да е.Явно си зависи от мерещия-колко точно се стреми да го премери и може да го направи най-вече Peace
Рейни ми време ти е вече да и купиш някоя дрешка на бебка.Не щото наближава момента ами знаеш ли колко е хубаво да си седиш и да ги гледкаш.Аз редовно си гледах шапката дето му я взех първо.
Много ми липсват тези моменти,но пък той ме връща на земята като се приближи,хване ми главата с ръчички и ме олигави по лицето(целува значи) Whistling

# 711
Аз нещо се въртя още по нощите  Mr. Green Обаче така се раздмях на Ема Карлсон, че събудих и мъжо  Joy
Ох, тежко си е това с разнасянето. Племенника е на годинка и три месеца и той смъква гащи да го гушне майка му  Mr. Green
Вавита, мерси за линка с размерите. Ми аз като ги гледам съвсем сме си в норма, само предишния път не ни е измерила правилно  Twisted Evil
А, Мец, а снимкиии  Hug
Лека нощ  Heart Eyes

# 712
  • Gone with the wind
Радвайте се вие на леки деца  Mr. Green Кръщелникът ми е 10 месечен и близо 12 кила. Докторицата карала майка му да му ограничи яденето. Как става - не е ясно, папа му се на детето, гладно ли да го оставят (а като е гладен какъв вой наддава .... ) Rolling Eyes Пък и той си се роди 3.800, на 1 месец беще 4.500.
Меци, пробвала ли си да разнасяш Емата със слинг? Все си мисля, че така тежестта ще е по-добре разпределена  newsm78

Следващият ми преглед е чак около 20 март - струва ми се тоооооооолкова далеч, не знам дали ще издържа до тогава. Все се чудя дали всичко е наред с Пумпала   Confused

# 713
  • Северозапада
Все се чудя дали всичко е наред с Пумпала   Confused
Колко ми е познато това  Rolling Eyes И сега, въпреки, че усещам беба, ако кротне за по-дълго време все се чудя наред ли  Confused smile3537

# 714
 Добро утро  Heart Eyes.
Сладка - така както си описваш болежката , много ми наподобява моята болка в тазобедрените стави  Thinking( дължат се на лек вроден дефект).Точно така се чувствам , като получа криза - тръгна ли да правя движения с крака , или да стъпвам , ме пронизва , затова си куцукам  в тези периоди, най-малко да натоварвам . А като разместя походката , това неминуемо води до болки в кръста и гърба , та докато успокоя всичко си минава минимум седмица  Tired. Съветът ми е да отидеш по възможност на ортопед , за да локализира с точност проблема и да ти даде нещо за облекчаване . Аз нали изкарах една криза в шестия месец - лекарят ми каза да пия течен аналгин и се мажех с Алгасан гел, като наблягах на мазането , че е природен продукт и няма противопоказания за бременни Peace. При теб може да е от качването на килограмите - но ако не утихва болката , посети специалист  Hug Heart Eyes.
 Рейни - май започва да те хваща гнезденето  Mr. Green Heart Eyes.  
 Кучо - щом ти се чувстваш добре , значи и пумпалът е добре  Heart Eyes.
 Месечко - ама и вие ли болни ? Това съм го пропуснала, скоро да оздравявате  Hug.
Вчера записът на тонове беше добър, както и първият . Бебка беше изключително активна, но се оказа, че няма проблем . А тя от доста време не се беше проявявала така - от сутринта почна да ме разтяга във всички посоки  Crazy, май си пренареди къщата  Joy. И обиколката в отделението мина много приятно - не отидох по- рано , защото докторът ми каза, че няма смисъл . Ама аз си знаех какво горе- долу да очаквам, все пак във форумът е обсъдено всичко  Mr. Green, даже и списъкът с необходимите неща го бях чела. Стаите се оказаха даже по- приятни , отколкото си ги бях представяла  Crazy ( все пак е окръжна болница ).

# 715
Пони благодаря ти за инфото. За първи път през живота ми се получава така. Днес ще си запиша час за личния да видим какво ще каже. Според мен ме е от килограмите, защото е само от едната страна. Тази болка е вече 2 седмици и се задълбочава повече

# 716
  • Gone with the wind
Сладката, и аз имам такива болки - във всички стави (по ръцете и краката). На моменти боли толкова много, че имам чувството, че кокалите ме болят. От години е, откакто се помня и се появява при рязка промяна на времето, или когато е много, много влажно. Предполагам, че в момента организмът ти е много изнежен и чувствителен и ако си в Лондон, с тази влага там, като нищо е от това. Дано отмине, че наистина е много неприятно

# 717
Добро утро  Hug
Олее, тая нощ 4 пъти ходих да пишкам  Shocked А така ми се пишкаше на моменти, че докато стана с моето атлетично тяло можеше и да се изпусна  Laughing
Кучо, притесненията са нормални. Всички сме така, но ти можеш да мислиш за хубави неща, за това как се врътка в коремчето Пумпалчо например  Flutter  Hug
Сладка, да не ти е притиснал бебока някой нерв и така да те боли. Най-вероятно си е от бременността. Аз вчера направих с ММ 10-минутна разходка и накрая започнах да куцам с единия крак  Mr. Green Понякога имам чувството, че ще се разглобя на части  hahaha  Hug
Аз изпрах една пералня преди два дни, вече изсъхна  Mr. Green Имам поне още две, три да пусна и да изгладя. Остана матраче да вземем и комплект за изписване, който многооо ме затруднява  ooooh! Ама това за другата седмица след прегледа съм го запланувала  Whistling

# 718
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Сладката, дано да ти намалеят болките, че предполагам колко е гадно.
Момичета, моля ви да ми помогнете с изчисляването на г.с., че нещо се обърках. В темата на Октомврийки, момичета с последен цикъл 1-ва дата на 17.01 Януари им изписва на лентичките 6 г.с.
И на мен ми е това датата, но според мен днес влизам в 7 г.с. Вие как мислите ?

# 719
  • Варна
Да, на лентичката ще пише 6 г.с., но всъщност нали 6 г.с. и 1 ден значи че си в 7-ма г.с. И на моята лентичка показва 36 г.с. и 6 дни, което значи че в момента съм в 37-ма семица  Rolling Eyes Надявам се ме разбра  Grinning
Направи си тук един календар, за да ти е по-лесно да си следиш седмиците http://calendar.zachatie.org/work/HomePage

Общи условия

Активация на акаунт