Отговори
# 720
  • Gone with the wind
Арвенче, лентичките изписват 6гс, което значи, че влизат в 7ма (започват да текат дните от 7ма седмица). Като рожденните дни е  - в момента си на 25напр. и караш 26та година  

# 721
  • Варна
Вава, Кучо, благодаря ви момичета  Hug

# 722
Деска, сега ти видях лентичката - колко малко остана и при теб.  ShockedДано всичко да мине леко при срещата с бебка.  Hug PraynigНе отлагай много много покупките, че не се знае дали бебка няма да реши да излиза по- рано.  Party Heart Eyes
И аз имах планове да се роди към 27 декември, защото док каза, че е още малка и нека да трупа кг, но тя си беше решила друго.  NaughtyАз бях в петък на преглед / 14.12/, а тя се роди във вторник през нощта /19.12./. Laughing
На всички останали пожелавам лека бременност, по - малко болежки и прекрасна среща с бебчетата.
Hug Hug Hug

# 723
  • София

Добро утро  Hug

Месечко, хахахахах адаш как си ....  hahaha

Вава, на тази мацка й правиха онзи скъпия тест за вероятност от преждевременно раждане. Мислих да юркам док да го правим и ние. Е.. сама видях, че няма никакъв смисъл.

Мецанчо, помня как се беше ошашкала за килограмите. Иначе при тази мама познаха с удивителна точност колко ще се роди бебето. разлика от 20 грама не е нищо. А Ема като разбере къде са й краката ще ти се иска да не беше казвала това  Twisted Evil

Поспаланчо, определено е време и ще се заема с купуването на поне 2-3 парцала за на първо време  Crazy

Кучо, мдам сега започват прегледите веднъж месечно, ама ти имаш ЖК + ФМ, така че стават на 2, разпредели си ги да са на около 15 дни  Peace

Кокос, хахахахахахаха представих си как събул гащи тича и вика "Мами гушшшшшшшшшшшшш"  Mr. Green

Пони, не е гнездене, страх от това, че ако родя сега ще трябва да увивам беба с чаршаф, щото няма да има и 1 ританки  Twisted Evil

# 724
  • Gone with the wind
А, Рейни, ЖК още нЕмам  Embarassed
Онзи ден дори си поревах по повод повода, защото една докторица ми загуби близо 10 дни, а накрая в очите ме излъга как ми казала да ида на 21ви, пък аз й се явявам на 26ти, била съм несериозна и т.н, тя последното масто ми пазела, а аз като не съм се явила го дала вече .... Боян като чу беше толкова афектиран, че искаше да ходи да я бие  Embarassed
Утре мисля да отскоча до твоя доктор, пък си записах и час за Токуда за ... 28 март  Shocked, няма да има места преди това. Но Токуда съм я оставила като най-най-последен вариант, просто да имам нещо. Искрено се надявам до тогава да намеря лекар (за целта започвам да звъня от поликлиника на поликлиника, да проверявам дали има места). Дори се замислям за Перник, наблизо е, пък и ЗК ми трябва най-вече за изследванията, само трябва да проверя дали софийско направление ще важи там  Rolling Eyes
Вчера едно момиче в отчетната се оплака от същото, че тя е дори здравен работник, ама - като нЕма, нЕма  Rolling Eyes

# 725
  • Варна
Ку4о,
така да ми е познато това Whistling Аз след преглед хвърчах в облаците точно ден и половина, след което пак ме налягаха едни тежки мисли и тревоги Crazy Даже бях писала в отчетната ми да ми засичат колко ще ме държи спокойствието Joy Всичко ще е наред, но така е, като е дълго чакано бебчето няма покой, все намираш за какво да се тревожиш. Пък като се роди още повече Hug
За тежките бебета - в нашата отчетна едно детенце, родено на нашата дата май преди месец беше 13 кила Laughing Ние скромно се движим около 8-те Party
Пони,
браво за тоновете Simple Smile Борето е почти ОК, малко се сополиви само, аз също се оправям, мъж ми е по-назад с материала обаче, аман ooooh!

# 726
  • София

Интересна работа.. аз отидох и се записах на ЖК, не съм питала за места  Shocked

# 727
  • София

Интересна работа.. аз отидох и се записах на ЖК, не съм питала за места  Shocked

и аз така  Shocked
отидох в поликлиниката, избрах единия от двамата гинеколози и се записах, даже съм и доволна, не съм оставила нито една стотинка.

# 728
  • София

записах си час за д-ра, защото при моя така трябва. И това беше.. отидох с направлението и ме записаха  Twisted Evil

# 729
  • Gone with the wind
Рейни, опитаха се да се оправдаят с още неподписани договори, липса на талони и не знам още какво  Rolling Eyes 
Знам ли, може пък просто аз да съм си карък

# 730
  • Gone with the wind
Ей сега по новините казаха, че това с лимит на бройки пациенти е от този януари. Затова се жалват и лекари и болници.
Изтеглила съм явно късата клечка  Crazy

# 731
  • shumen
Кучо,споко.Все ще намериш лекар.Това с лимитите е ново.

# 732
  • София
много хитра тактика, да сложиш лимит на бременните  ooooh!
може и график да ни правят , кой кога да забременява  Crazy
изобщо насърчаването на раждаемостта в пълен блясък  Close

# 733
  • В къщурката на хълма на феите
зИленчо бъбреците и ръцете ми определено и в момента искат Ема да знае къде са й краката, като му дойде времето ще си порева пак, че ме боли кръста Mr. Green

# 734
  • до едно тепе
Рейнии той не си събува неговите гащи,ами на майка му от висене на тях.Нали така Деситка newsm78 Поне моя на мойте гащи виси и протяга ръце,че и подскача чат пат мрънкайки. ooooh!
Бамба нали нямат договор с касата та затова имат лимити и докторите предполагам не искат да вземат много бременни,защото те са с много пари за изследвания.Моя ми обясняваше 2 седмици преди да родя,че само Куумбса(да поясня за незнаещите това е изследване за антитела,когато майката е с отрицателно РХ, а таткото с +) ми е 30 лв,а той имал останали за изследвания 40лв.
Абе всичко свързано с касата си е айде да не казвам какво #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт