Отговори
# 195
На мен ми е първа седмица без магнезий
А като се случи това дето се чудя дали е контракция коремът ми изглежда така (издут от едната страна - не знам дали се вижда хубаво)
Скрит текст:

# 196
  • София
На мен ми е първа седмица без магнезий
А като се случи това дето се чудя дали е контракция коремът ми изглежда така (издут от едната страна - не знам дали се вижда хубаво)
Скрит текст:

Ренди,

Мен като ме хванаха в 4 месец контракциите .....първо започна да ме боли много кръста - пулсираща болка, която след това се премести отпред и много рязко ми се стегна корема и въобще не можех да се наведа като хората защото корема ми беше изпънат. Според мен няма как да сбъркаш - кое е контракция и кое е бебето.

# 197
  • София

Бамба, от приятели чух, че след раждането е сложно да вземате. Най-малкото ви трябва кошче за бебе, за да го завозите с колата от болницата до вкъщи. Но ако сте избрали модела и всичко то и мъж ти може да вземе количката.

измислено е вече, аз ще седя 4-5 дни в болница, през това време мъж ми има грижата да вземе коша за кола, същия ще е и в началото за количката.
като се приберем ще вземем и рамката на количката, ако преценим че ни е нужно ще вземем и кош за новородено, но всички казват че е излишен.
и след 2-3 месеца вземаме и летния кош/седалка.
Хубавото на избраната количка е , че може да се взема на части и питахме имат налични, но ще отидем пак към края на февруари да проверим.
спряхме се на Mutsy Evo последно.

# 198
  • София

хехехех добре, наистина сте го измислили, супер  Hug А за ЕВО-то, нали си го гледала на живо, че на мен много тежичко ми идваше  newsm78 Иначе на снимки и на вид е супер...

# 199
  • София
носих го, сгъвах го, в колата го слагах, най-леко ми се стори от всички, които пробвах  Rolling Eyes
вече не им гледам обявените килограми, или не са верни или кантарите са им различни  newsm78
и като се сгъне и се махнат гумите се събира в багажника изправено и заема само 1/5 някъде, остава място и за други работи.
само цифрата накрая е  #Silly

# 200
  • Варна
Бамба,
и според мен кошът за новородено е излишен.

# 201
Ренди, на мен така беба ми криви корема. Застава някакси и прави някаква бабуна, отначало мислех за контракции, но като я погаля отгоре и тя се прибира  Mr. Green
Иначе няма как да сбъркаш контракциите, като ти се случи ще разбереш. Целият корем се стяга, не може да се отпуснеш сама- вече няколко пъти ми се случва и минава за няма и минутка  Hug

# 202
  • Варна
Ренди, като ти гледам корема все едно е моя  Mr. Green И твоя момък май обича от дясно да стои. Това, което усещаш е по-скоро бебето. Ако имаш контракции, няма как да не разбереш че са такива  Crazy

Аз днес бях на ЖК, бебка е пораснала, отговаря си точно на седмиците, правиха й доплер (каквото и да значи това). Всичко е наред, само дето още не се е обърнала. Утре ме пращат на очен, а от 5.02 съм в 45 дневния преди раждане  Crazy
Питах док, коя болница препоръчва за раждане, тя каза Окръжна  ooooh! Тъкмо си мислех, че почти съм решила да ходя в АГ  Mr. Green Сега като една видна везна голямо чудене ще му дръпна  hahaha

Хайде стискам палци на Стелито  Hug

П.П. Вчера ни пристигна количката, много съм доволна (не я бяхме виждали на живо). Единственото, което не ми харесва е, че отдолу коша за багаж е малък, ама ще го преживея

# 203
Здравейте мамчета  Hug Още съм 2 в 1 ,но прекарах 2 ужасни дни в болницата  Crazy
Благодаря ви за палците и за това , че ме мислите  Hug Hug Безценни сте.
Мен пак ме хвана параноята ,че ми изтичат водите  Crazy това във вторник следобяд ,но стоя и се чудя води ли са , не са ли  ooooh! междувременно чакам малчо да ме ритне ,за да си каже ,че е добре ,но НЕ ! Вечерта ,като се прибра ММ без изобщо да му мисли ме хвана за ръчичка и ме заведе в болницата , с идеята само да проверим дали всичко е наред.Да,ама не ! Първо в спешното така ми се зарадваха , че се събра целия персонал да ми пожелае леко раждане  hahaha а аз се противя"ама аз не раждам ,само искам да проверя ..." , а те "Да,бе да !Утре МТ да не забрави да мине с едни бонбони тука,а ние ще се качим да ти нащипем бебчето".А цялата радост беше , че от месеци не са виждали българка да ражда  Crazy.Облякоха ме в една супер секси нощница(не си бях взела багажа) и на ехографа се установи , че имам съвсем малко води , но бебс е добре! Ей чак тогава се разшава диването Crossing Arms Последва преглед за разкритие-най-ужасното нещо , което ми се е случвало  ooooh! Няма да навлизам в подробности , но този преглед се повтори 5-6 пъти за 2 дена .Резултата от първия преглед беше скъсена и изгладена шийка и 2 см разкритие .Е, оставиха ме да пренощувам .На сутринта започнаха леки контракции ,които апарата за тонове засичаха като силни и всички се чудеха как така не ме боли .Последва клизма (и тая дупка не пощадиха) ,но пък тя въобще не е притеснителна  Blush.Тогава се появи една лекарка и реши , че ще и слага система за задържане , понеже бебето било много малко-отговаряло на 36-та седмица .Направо се ужасих -нали предната седмица бях ходила на консултация и беше повече от 3 килограма ...какво се случва ???Обадих се на ММ, той на майка си и тя се появи с гръм и трясък в предродилна зала с гръм и трясък и строи всички лекари , сестри и санитарки в 2 редици - чак никой не се сети да и направи забележка , че няма право да е там  hahaha Обади се на лекаря , който ме следи и той оправи положението !Човека не можеше да повярва , че са ми сложили с-ма за задържане #2gunfire Вика им:"Вие нормални ли сте ?Още 9 месеца ли да го стиска ??"Както и да е , мина това , все пак ме оставиха под наблюдение - да се разхождам в коридора и на всеки 2 часа тонове и преглед за разкритие.С мен имаше още 3 момичета , които родиха и забравиха , а аз си стоя със заветните 3,5 см ... Другите пъшкат , охкат , викат ,а аз нищо-само ми става неприятно от контракциите  Whistling Е,към 4 часа сутринта се засилиха , но бях толкова изморена от мерене на коридотите , че реших да полегна 15 минути преди да се обадя на доктора... и така сладко съм заспала Blush На сутринта нямаше помен от моите контракции на 3 минути  Crazy Сега док ме остави да се прибера в къщи с уговорката ,че ако пак се засилят - веднага отивам.Иначе не са ме изписали , но не можех да изтърпя куцо кьораво и сакато да ми рови из дупките -така , че ще отида пак в болницата само с нетърпими болки  Crossing Arms Това от моя ферман ,зайчета  Hug Иначе вече няма съмнение къде ще раждам , защото изтървах деня на отворените врати ,но няма и съмнение , че ще направя избор на екип ,защото некадърници има навсякъде , а на мен не ми се рискува ,за каквито и да е пари  Peace

# 204
  • Варна
Стели,
ама че одисея Crazy Хайде дано следващия път да влезеш в болница за среща с бебчо и да мине бързо и леко както и досега Simple Smile

# 205
  • София
Малееееееее Стели,

чак на мен ми стана гадно като си представих тея проверки по дупките  hahaha hahaha hahaha УЖАС!! Важното е че са се оправили нещата и вече си на спокойствие вкъщи, че наистина да си в болница въобще не се издържа.  Joy Joy Joy Joy И аз в 4 месец като влезнах заради контракции в болницата и с тоя преглед за разкритие направо  smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 newsm61 newsm61 newsm61 и тъпият лекар тогава въобще не ми каза за какво му е да ме гледа долу при положение, че обясних, че нямам кръвотечение и т.н. но всичко мина и сега чакам заветният 11.04 живот и здраве за да си видя малката сладка плезла  hahaha hahaha

А на теб ти пожелавам леко раждане и без такива перипети.

# 206
  • Sydney
stelico дано скоро е срещата и безболезнена (до колкото е възможно)  Hug

# 207
Стели айде да го раждаш тоя малък Ради.
Това къде се случва -в Гортооряховската болница ли

# 208
  • Северозапада
Стели, големи премеждия  Crazy Май проверките за разкритие са най-големия кошмар на родилките. И при най позитивните разкази за раждането няма  добри коментари за проверките за разкритие.

# 209
  • София

Бенчи, що не пуснеш обява в продавалника. Мисля, че много мами биха се зарадвали  Hug

Бамба, аз на живо тествах 4rider и EVO и Urban (последната е като танк, ама с това буквално навсякъде ще газиш, за съжаление тежеше повече от мен  Mr. Green) и ми се сториха тежки. Разбира се на всяка е различно удобно, щом си я харесала, дано и бебчо я хареса  Whistling

Стелчо, сълзи ми потекоха от твоя разказ... извинявай, не е смешно, сигурна съм, че поне на теб не ти е било, но така си го написала, че  hahaha Отделно от това- стискам палци да мине бързо и неусетно и всичко да е наред в края като дойде момента  Hug Да не се налага отново "спа" процедурата- клизма поне...

А какъв е тоя преглед за разкритие... бъркат ти с ...?  ... и проверяват? Демек уред ли има  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт