Отговори
# 675
Меци Не те питаме , защото е ясно,че се раждат с висше!!Радослав успява да ми уцели устата докато му сменям памперса  Outta Joint

# 676
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
хаха-ха ами то хубаво вие само с пишкането, ами ние сме така и с голямата работа  Joy, която е ни е чиста водичка със семки от чушки откакто се е родил, не мойем да пръднем а направо ....  hahaha, а като е без памперс и пръска на 2 метра поне, добре че само 1-2 пъти съм го допускала това  Laughing, а да не ви разправям по колко памперса на ден хабим ...  Whistling

Ренди,  Hug така е мило, имай търпение докато се нагодите, давай капчици за колики и много гушкане, въпреки че сега коликите нищо не са, към 1-вия месец става по зле работата, но бързо отминава и това.За памперса Поспаланчо ти е казала - пилето нагоре, стягаш хубаво да не е хлабав памперса и най-вече за да не протича го стягай по-ниско долу на кръстчето, щото и аз така в началото се опитвах да му го вдигам до гърдичките чак и много ми пропускаше, а памперса го сменихме с пуфис и край, няма пропускане от тогава  Peace

Мецо къде ходиш, липсваш, много е сладко малкото мече  Heart Eyes

Кучи браво за бхс-то, пушка си  Hug

ВАВИНКА ти ли си наред  Mr. Green Heart Eyes

# 677
  • Варна
Добре съм, добре съм  Grinning Ама нямам нищо интересно за казване и затова само си чета  Crazy
Тук е ужасно, мрачно и лепкаво време  Rolling Eyes Отивам да изчистя кухнята в знак на протест  hahaha

Прегръщам ви всички  Hug

# 678
  • shumen
ОО,и мен дребен редовно ме опишква като го съблека голичък.Тогава най-добре се пишка.
Ренди,за памперса Поспаланчо ти е казала.И на нас ни пропускаха и сменихме с по-големи и сега е ОК.
Сори,ако има правипосни грешки,ама хем пиша,хем малчо държа с едната ръка.

# 679
  • София

Стелчо, хахахахахахахахахахахахха представих си картинката  Crazy

Меци, ами може и да може да пикае права- мечтата на всяка жена.. ще е късметлийка  Twisted Evil

Петеске, ма голям талант, голямо нещо... то не знам колко е до допускане, май сам решава да издебне, а?  Mr. Green

В йогата където ходя има "Гимнастика за голи бебета" сега ме накарахте да се замисля какво правят залата след нея  hahaha

# 680
аааа .... Рейни знаИш ли колко съм бърза вече в смяната на памперси  Laughing ама ти шА видиш след има няма два месеца  Mr. Green Heart Eyes

# 681
  • София

АААААААААААААААА не с лошо... има много време докато родя... кви са тия сега намаляващи периоди  box такива да ги нямаме... не пускам бебанка поне до първи клас  Mr. Green

# 682

АААААААААААААААА не с лошо... има много време докато родя... кви са тия сега намаляващи периоди  box такива да ги нямаме... не пускам бебанка поне до първи клас  Mr. Green

оооо .... извинявам са много, много ... грешката е у моя телевизор ... айди два месеца и половина, ама ша минат кат стой та гледай  Hug

# 683
  • София

шТъ докопам аз  newsm66 newsm66 newsm66 2 месеца и малко са мноооооооооооого време... изобщо не наближава раждане... аз не раждам, не  Whistling  Naughty

# 684

шТъ докопам аз  newsm66 newsm66 newsm66 2 месеца и малко са мноооооооооооого време... изобщо не наближава раждане... аз не раждам, не  Whistling  Naughty

Joy  hahaha

# 685
Ето ме и мен  Hug
Започвам отчета.
Първо, Рейн, тука при нас няма хематолог. Изписа ми док желязо и фолиева и след две седмици пак ще изследвам хемоглобина, иначе каза, че 95 не бил за тревога за моята седмица  Whistling
Хубавото е, че беба се е обърнала и е с главата надолу, само дано вече не прави салта  Mr. Green Обаче аз нещо се притесних. Мерихме тонове, записът бил идеален. Ама нещо вървим пък по-назад сега. То и само по главичка меренето не е показателно, ама тая док само БПД мери. Уфф, миналия път беше 87мм и сега пак толко, това точно за една седмица. Във вторник съм пак и ако и тогава не сме мръднали отивам на друг лекар  Crossing Arms

# 686
  • София

Кокосчо, като гледам какво ти е казал този лекар направоооооооо си го сменяй....
Как така нямате хематолог  Shocked Shocked Shocked Цял град без хематолог, не мога да го проумея  Tired както и да е- дал ти е желязо и фолиева, за по-бързо усвояване, но 95 не е ок дори и да раждаш.
Браво на малката, че се е обърнала, ма откъде място да се върти още  Shocked

# 687
  • shumen
Кокосчо,аз ако съм на твое място досега ще съм го сменила.
Браво,че се е обърнала,ама къде още място.

# 688
Ми, не знам от де място  Grinning Врътнало се е детето, надявам се за последно  Praynig
Иначе, Рейн, има хематолог, намерих някаква в болницата. Хематокритът също ми е по-нисък, а и червените кр. клетки, и всичко това говори за желязото. Ще го пия сега и другата седмица пак ще пусна хемоглобина, та ще видим.
Лека нощ  Hug
П.П. Бамба се губи нещо днес Praynig

# 689
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска и аз много бих се радвала да ме има по-често тук, но Ема е много трудно дете и в общи линии единствено вечер като я приспя имам време за мъничко да седна на компа преди да заспя, че иначе когато тя е будна, ако ме няма при нея и следва едно сърцераздирателно пищене, когато успея да я успокоя се гушка в мен и само приплаква, ако се мръдна, та гледам да не си правя експерименти .. а пък тая сутрин ме има, че с мъжо се успахме /той става за работа 1 час преди Ема/ и аз реших, че няма смисъл да лягам, та сега я чакам да се събуди и те такаа ..

Общи условия

Активация на акаунт