Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   2
Отговори
# 120
В "Естествени идеи" в София могат да се видят и купят на място някои марки.

# 121
Мисля, че и в "Зелена земя" имаше пелени на Close Parents.

# 122
Да,  в Зелена Земя има на Closе. В МАТАТАМА също има на Close, както и Fuzzi Bunz и Wonderoos. А в Пакостнк в Овча купел съм виждала едни други, Бамбинекс:)

# 123
Аз мисля, че открих къде ми е проблемът с протичането на пелените. Детенцето ми е голям пикльо. До обяд пишка повечко и тогава му слагам и една подложка за новородено и закрепява положението за 3 часа някъде. Сега ще си поръчам още малко такива подложки и няколко бамбукови и да видим как ще е Simple Smile

# 124
Маминка, доста по-скъпи са в бг магазините, затова поръчваме онлайн от чужди сайтове. Иначе за 35-45 лева за бройка пелена има и в бг, да.

# 125
Здравейте. Най-сетне след дълго търсене си намерих изгодна оферта за пелени BumGenius и си поръчах 15бр (много се надявам да са ми достатъчни). Минавам да споделя, ако някой се интересува от покупка. Купих ги от тук - http://www.bebeco.co.uk/bumgenius-version-4-one-size-snap-465-c.asp, имат код за 5% отстъпка "november" на всички поръчки над 25 паунда. На мен 1бр. ми излезе 12.92 паунда, при стандартна цена от 15.99 паунда. Мисля, че е добра оферта. Поздрави Wink

# 126
  • Edinburgh-UK
Danon spored mene nqma da ti stignat 15 broiki she trqbva da peresh vseki den sorry za latinivata no pisha ot telefona

# 127
Danon spored mene nqma da ti stignat 15 broiki she trqbva da peresh vseki den sorry za latinivata no pisha ot telefona

Ами и аз се опасявам, че може да се получи така, но ще се нагаждам като дойде бебчето. Ще видя за колко време ще ми стигат тези, колко често ще пера и ще преценя дали да купувам още и колко. Не ми се иска да се презапасявам, особено като се има предвид, че не е най-евтиното нещо на света Grinning

# 128
Данон 15 бройки ще ти стигнат ако имаш сушилня, иначе много трудно ще ти стане. За да не купуваш повече бройки може да си купиш допълнителни подложки, защото те съхнат по бавно от джобовете. Аз имам 18 джоба и 24 подложки и пера всеки ден. Предполагам че лятото няма да ми се налага да пера всеки ден, но за сега няма измъкване. А трябва да имаш предвид че новородените бебета акат по-често и затова е хубаво да имаш повечко пелени, че стават инциденти. На моя дребния любимия му номер като новродено беше да ака на токущо сменен памперс.

# 129
Нямам сушилня, но разчитам на едно от основните предимства на BumGenius, а именно да съхнат много бързо. Най-вероятно ще купя допълнителни бамбукови подложки. BumGenius не предлагат такива и се чудя какви да избера. А номера акане в чисто нова пелена е любим на всички бебета май Grinning

# 130
О да, и моята първия път се изака веднага щом и сложих пелената... и така 2-3 пъти.
Аз имам едни непромокаеми гащички и 3 джоба, които предимно ползвам също като защитни гащички и ми стигат.

# 131
  • Варна
На мен 1бр. ми излезе 12.92 паунда, при стандартна цена от 15.99 паунда. Мисля, че е добра оферта. Поздрави Wink

На мен не ми се връзва изчислението за 5% намаление.  newsm78

# 132
На мен 1бр. ми излезе 12.92 паунда, при стандартна цена от 15.99 паунда. Мисля, че е добра оферта. Поздрави Wink

На мен не ми се връзва изчислението за 5% намаление.  newsm78

Имат пакетна цена за 15 бр. - 204 паунда + 5% намаление стават 193.80 паунда или 12,92 за брой. Единичната цена е 15.99 и на повечето места ги продават за толкова даже и да купиш повече от 1бр.

# 133
http://www.bebeco.co.uk/bumgenius-v4-nappy-popper-snap-closure-white-3936-p.asp аз имам точно такава едноразмерна и на моята мис ѝ протича покрай крачетата, а е около 6 кг (утре ще разбера).

# 134
  • Edinburgh-UK
Шушулчеоще не са и достатъчни килцата да и стават,one size си имат и минуси  .На нас към 8 кг спряха да ни протичат.
данонако ще ги ползвате от раждането,според мене са доста обемисти и доста ще ви протичат но като нададе с килцата ще са ок .аз затова сега вземам размери за новородено и малък размер

Общи условия

Активация на акаунт