Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Ето едно що-годе сравнение на bummis и thirsties duo. Bummis е S, а thirsties с дръвчетата е 1, бледо зелените са XS на thirsties. На планети - totsbots- те са размер 0.

thirsties duo закопчано на най-малкия вариант е колкото xs, а откопчан е колкото s  на bummis.
Според мен си заслужава дуо-то, понеже може да се оразмери, има допълнителни маншони около крачетата и друдно изтича нещо от там.
Повече от 2-3 кавъра не си заслужава. Ние ползвахме и еднократни в началото, защото си беше дребчо(3кг) и въпреки малките размери и стояха големи. Според мен е важно прифолдите да са правилен размер (винаги има къде да се ползват по-натам), иначе става много обемно и трябва да се прегъват, примерно отпред.
Това успях за сега, ако има друго, моля питай Simple Smile

Успех Peace

# 151
От 2-рея месец ползвах и едни гащички на Бамбино Мио. На мен никога не са ми протичали кавъри.

# 152
Да и на мен така.  Peace
За разлика от еднократните и миенето на гръб чак до плешките  Crazy

# 153
  • Edinburgh-UK
Satori благодаря много за показа.Направо ако бях в България щях да ги взема.На мене много ми харесват защитните гащички със допълнителни маншони около крачетата.Мислих да взема The newborn pack на bummis обаче говорих със доставчика им тука за УК и жената ми препоръча да взема малкият размер тъй като ми каза че този пакет бил повече за недоносени бебета.Баткото го родих 3130 кг и сега сигурно ще е там някъде.Ти какви префолди ползваше първите дни след болницата?
celikaс  малкият ползвах бамбино мио,гащичките са им хубави,обаче префолдите много твърди стават и ги продадох,затова сега мисля да заложа но друга марка
Арлинана blueberry имам едноразмерни защитни гащички,обаче ми се виждат доста големи дори с коригиране на последните копчета.За новородено съм чувала доста добри мнения.

# 154
Хм... аз ползвам само една пелена Бамбино Мио, ама не ми се вижда твърда. Ползвам я от самото начало.

# 155
Ползвах на swaddlebees размер 1 и едни китайски, същата големина, но и бяха малко големички и около 3м почнаха да и стават без да ги прегъвам отпред или отзад. Първите са по-меки от вторите, но и двата вида на слънце винаги са били твърди, даже по-назад бях питала как да ги "омекотя" и ми отговориха, че в сушилня ставали по-мекички. Аз нямам и решавам въпроса като ги "разпухвам"(трия плата между ръцете си...  Thinking) и са ок. Из американските и английските форуми съм чела, че това се случва и при наличие на уж твърда вода. Пишат, че ecover  ги прави меки и е ок за пелени.

ето размерите на swaddlebees, предполагам не се различават от другите много:
Newborn 30 x 33cm (12 x 13") before washing, suitable for babies 5 - 10lbs (2 - 4.5Kg)
Small (Size 1) 30 x 41cm (12 x 16") before washing, suitable for babies 7 - 15lbs (3 - 7Kg)
Medium 37 x 43cm (14.5 x 17") before washing, suitable for babies 12 - 25lbs (5.5 - 11Kg)
Large (Size 2) 37 x 53cm (14.5 x 21) before washing, suitable for babies 15 - 30lbs (7 - 14Kg)

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 13:54 от Satori

# 156
Видях, че сте писали за комплекта от бамбукови пелени на Lollipop. Може да ги намерите и в онлайн магазин Зеленото Драконче в България. Аз също съм много доволна от тях, мекички са и попиват добре. Ползвам от този тип и на Little Lamb бамбукови /абсолютно същите са/ и от органичен памук.

За дезинфекция слагам от време на време масло от чаено дърво.

За пране ползвам праха на Angel Baby. Предния път като ги изпрах ми миришеха и се учудих, че нещо не са се изпрали. От следващия път си бяха добре - или съм сложила много малко (слагам на око) или са били много опикани/престояили, не знам.
Иначе пробвах докато чаках да получат да пера със сапунени ядки. Изпират си се, но специално бамбуковите пелени станаха много твърди и пак съм на прах.

Ние за съжаление първите месеци бяхме с еднократни, тъй като дребчо си беше дребен, роди се под 2300 и нищо не му ставаше дълго време, а и се местехме, и т.н. Така, че нямам опит с баш новородено и пелени. Но за второто дете, някой ден, ще помисля за вариант, защото вече имам опит с пелените и ще мога да преценя, а и ще имаме богат набор от баткото Wink

# 157
# 158
Я аз да питам, колко комплекта ми трябват? Имам поръчани 12 бр., у нас са 5 бр., 5те от teamlollipop очаквам скоро и само 2 китайски ще имам след около месец, дали ще ме оправят? Смятам да взема още някоя и друга подложка , но се чудя за поне още 2-3 пеленки...

# 159
Само да споделя ,че ми дойдоха джикитайските джобове и са много добри.Чак да не повярва човек.

# 160
Здравейте искам да попитам тези от вас който си купиха от китайските,взехте ли допълнително подложки , ако може линк от сайта Simple Smile Благодаря предварително

# 161
Аз си взех допълнителни подложки, че зимата много бавно съхнат. Даже скоро трябва да ми пристигне поръчката с бамбуковите, че мойто дете е пикльо и микрофибърите не му стигат Simple Smile
http://www.alvababy.com/index.php?main_page=index&cPath=1

# 162
# 163
Здравейте искам да попитам тези от вас който си купиха от китайските,взехте ли допълнително подложки , ако може линк от сайта Simple Smile Благодаря предварително
на мен ми дойдоха вчера китайските, страхотни са наистина, ще видим дали има разлика с британските, че и такива чакам всеки момент. Сайтът е www.alvababy.com. Newborn размера е супер малък, дано да не ми се роди такова малко бебче... Те също имат копченца за коригиране на размера, апропо, според мен и за недоносени даже ще станат. Оказва се, че универсалният размер, който имам /2 бр./ са огромни, поне няколко месеца може би няма да стават. Сложили са ми подарък една подложка /инсърт май им казвате тук/. Моите са джобове. В ибей май няма размер за новородени...

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 12:12 от Анонимен

# 164
супер,моя бебо е 7кг.дано му станат тези от и-бея Simple Smile) пише,че са от 3 до 15 кг.

Общи условия

Активация на акаунт