Мързеливи красавици - 16

• 37 825
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Разкажи ни как е там, защото и ние мислим да се местиме. Заслужава ли си или пак ще сме на същото положение като в България

# 646
Ами аз съм вече един месец тук и искам да ти кажа, че няма нищо общо с България. Толкова по-подредено е, толкова по-спретнато. Но е малко по-скучно. Ако си свикнала на много динамичен живот, определено не е място, на което можеш да си го позволиш. Аз още свиквам, тъй като в България самата ми работа беше свързана със срещи с много хора, а тук не познавам никого. Освен съседите.
Другото е, че сега уча език  Blush Без него е трудно. Е, горе долу на английски се оправяме, но си трябва и немски  Mr. Green

# 647
Привет с нищо разкрасително, освен обичайното гримче сутрин преди работа  Flutter О и нищо не се предвижда за довечера освен душ и готвене  Whistling
Някой спомена преди време за никакия ефект от сухото масло на Нукс. Ами не съм забелязала и аз особени резултати все още, но толкова хубаво ми мирише, че не мога да се откажа от него  Embarassed А какъв всъщност трябва да е ефекта?

# 648
  • GYM
Маслото на Нукс е разкошотия. Слагам по няколко капки на изсушена и оформена коса - повече ми харесва от всякакви кристали, серуми и коприни. Можа си цялото тяло, че и лицето понякога, кожата ми става уникална. Въобще, сърцето ме боли като го гледам как намалява Crazy

# 649
  • София
Привет!  Hug

Сядам да си изпия следобедното кафе при вас

WomanBerry,  добре дошла и тук  Hug

Tyra, харесвам новата ти визия Flutter Обожавам Виктория Бекъм, както и цялото им семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Показала си чудна чанта.

Купих си и масло от жожоба и розова вода и ще си правя домашен дегримьор-евтино, ефективно и натурално Laughing

Какви са пропорциите?1:1 ли?
100мл розова вода  към 20мл масло от жожоба Peace

secret, ма 5-ти ми започва курса, а на 19 курмуването. Хем нямам търпение, хем ме е шубе Embarassed
Което ми напомня, че още не съм си извадила медицинско Whistling

Гледам, че по сериозно се обсъжда среща, което много ме радва...аз претенции нямам, тъмно, светло, със суши, без суши, с пияно, без пияно...само да съм почивка Praynig

Отивам да бръмча с епилатора Mr. Green

# 650
velvetvoice, то аз не го ползвам от бог знае колко време, но понеже толкова суперлативи прочетох, че очаквах да ме направи неземна  Laughing Харсва ми, попива, ухае невероятно, като се затопли ще го пробвам и на тяло, че сега си имам достатъчно мазила  Whistling За косата не смея, че и без това бързо се омазнява, а точно сега си я харесвам  Wink

# 651
  • GYM
Ами Laughing какво повече да очакваш от масло Party Да мирише хубаво и да попива бързо Hug Аз имам доста опит с най-различни масла, еми това е най-хубавото нещо, което съм ползвала. Всичко друго спирам да употребявам, защото или мирише странно, или му трябва цяла вечност да попие. Това е единственият продукт, който ползвам за тяло с удоволствие всеки път Peace Все пак това е моето си мнение и аз не го налагам на никого Hug

# 652
  • София
Разписвам се с 40 минути във фитнеса  newsm39

~Étoile~ и аз много харесвам стила на Виктория Бекъм Simple Smile

WomanBerry ,успех с немския!Не е лесен,но в средата лесно ще го научиш Wink

# 653
Момичета, днес остарявам  Laughing Ставам на цели 22!  Flutter Laughing
Почерпете се за мое здраве!

Иначе вчера прегледа на Фъстъков мина сравнително добре. Не се разминахме с очилца де, като малък професор е Grinning Като имам снимки, ще си покажа гарджето, много е забавен Simple Smile Лекарите казаха, че до една година носене на очилата и всичко ще се оправи.  Praynig

Аз днес за празника наготвих любимото семейно ястие, любимия сладкишш и сега седнах на лаптопа изкъпана, лакирана, да си почина малко Simple Smile Утре и гости ще посрещам, та два дена ще празнувам.  Crazy

Сега ще разглеждам някой сайт, че искам да си подаря нещо козметично, не че имам нужда, ама...  Blush

# 654
  • София
Еййй,Вили да си жива и здрава,много щастлива и всичко най-най-хубаво ти пожелавам!

# 655
Честит празник Вили  Hug
Малкия Фъстъков колко е малък?  Rolling Eyes

...само да съм почивка Praynig

И да не съм пред заплата  Blush

# 656
Честит ден ден! Много щастливи мигове и прекраснотии ти пожелавам  newsm59

WomanBerry ,успех с немския!Не е лесен,но в средата лесно ще го научиш Wink
Хич не е лесен, ама ще му намеря цаката Grinning Нямам право да се отказвам  Mr. Green Мерси много  Flutter
Аз подхващам днешните си упражнения. Време е за малко раздвижване, че се сраснах с дивана  Twisted Evil

# 657
Честит празник Вили  Hug
Малкия Фъстъков колко е малък?  Rolling Eyes

На година и 4 месеца.
Рано я "сколасах" аз... Ама на 40 ще имам 20 годишен син и ще карам втора младост.  Flutter

Благодаря на всички! Simple Smile

# 658
  • София
ВилЛи, честит рожден ден!!!
Много здраве, щастие, успехи в личен и професионален план и най-вече нека усмивката не слиза от лицето ти.

# 659

На година и 4 месеца.
Рано я "сколасах" аз... Ама на 40 ще имам 20 годишен син и ще карам втора младост.  Flutter

Благодаря на всички! Simple Smile

Да ти е жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт