Мързеливи красавици - 16

• 37 808
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • в Кошера
Вили, честит празник! Бъди щастлива, обичана и успешна!

# 661
  • София/Горна Оряховица
Честит рожден ден, ВилЛи  Heart Eyes  bouquet ! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и здрав Фъстъчко  Heart Eyes!

Много се кефя на млади мами  Blush . Сред колежките ми и приятелките моята е най-млада и много се кефи  Mr. Green .  Фукла с фукла  Crossing Arms!

# 662
  • Sofia
ВилЛи   newsm59
При мен  днес - нищо разкрасително. Само една по-дълга баня с разни там маски и мазила, след това - обичайните кремове и лосиони. Ааа, пробвах еластисайзера на ФК, мека и хидратирана я усещам косата, но пак има доста хвърчащи косъмчета.
Но добре, че ви чета, така се мотивирам за разни малки неща като ми остане време.  Simple Smile

А с тази Германия...  Crossing Arms Целият ми курс отиде в Германия, без да преувеличавам! Всичките ми приятели заминаха, останахме само с мъжа ми да си кукаме тук (и той ми е колега). Много гадно. Но са доволни хората, не мислят да се връщат. Особено тези, които заминаха по двойки.  Rolling Eyes

# 663
Привет и от мен!
Поизоставих темичката ни заради ФБ групата.  Embarassed

ВилЛи   nbirthday
Да си жива и здрава, и много много щастлива!

Гледам , че за среща си говорите... Много ме е яд в такива случаи , че не съм в София. Наистина бих се радвала да се запозная с част от вас  Hug 
Имам чувството, че в тази тема са се събрали най-готините съфорумки!

При мен нищо разкрасително... мързи ме да гледам Mr. Green

# 664
  • Варна
Вили,  nbirthday
направих един сладкиш, поприбрах из къщи и чакам  детето да се прибере с баща си от тренировка. В петък ще ходи на първия си  официлен междуградси мач. Grinning
Нищо разкрасително вчера и днес освен обичайните екфолиране на лицето сутрин и ББ+ спирала.

# 665
Добър вечер, красавици,
ВилЛи, Честит Рожден Ден - много красота да се сипе навсякъде около теб!

Аз пък да помрънкам, като сме на тема Германия, че от две години сме тук семейно мъж, дете и аз  - ами не мога да се напасна на техния сдържан манталитет, толкова са скучни, хумор-0, друга бира сме си ние балканците и това си е, но верно много удредено е всичко. Да им имахме управниците, в пъти  сме по- по като народ! Но здраве и живот да е, да се върнем някой ден за постоянно.А и тук хората не се контят както в България,и да не говорим, че масово са дебели, който е посещавал България, питат как така жените успяват да се толкова слаби и красиви!

Момичета, според вас за тънка, слаба, бързо омазняваща се, никва коса, кое е по-добре коприната на Чи или Митик ойла на Лореал, че нямам нищо за финиш в момента, не суша сега с сешоар, така че не ми трябва термозащита.

# 666
  • при моите деца .....
Привет, карасавици!
Честит рожден ден, ВилЛи!
Пожелавам ти здраве, щастие, много любов и сбъднати мечти! Весел празник!
Уморена съм....
Нищо разкрасително, освен редовното - необходимия минимум...
Мъчи ме МЦ.... много ме боли корем.
Хубава вечер!

# 667
Добър вечер   bouquet

Връщам се да Ви чета.
Снощи за първи път тествах една маска в тубичка (мисля, че е еднократна) на Балеа - регенерираща, не е лоша.  

Тричуп ойл да го купувам ли  Rolling Eyes - много мразя масла из главата си, но ако е ефективно особено за растеж веднага   animal037

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 21:21 от Самсара

# 668
Честит Рожден ден на Вили!      Hug
Бъди здрава и много, много щастлива!   

По повод здравето - така паднах тази вечер...    ooooh!
Ударих си здраво опашната кост. Усещам го натъртено и не мога да седя. От време на време ме пронизва, през останалата част усещам тъпа болка.   Tired
Стискайте палци да мине бързо!        bouquet
А едва беше започнало да се заледява, не ми се мисли утре как ще стигна до работа.     newsm56   #Puppy dog

# 669
  • На острова
Айде, суши-муши, че скоро пак мисля да отпрашвам и ще ми е мъчно, ако пропусна срещата!

Днес много емоционален ден. Не, че нещо кой знае какво, но много пъстър, много хора, диалози, ситуации, научих нещо ново в професионален план..Все едно цяла седмица в един ден се събра.

ЧРД на Вилли! Много здраве и любов!

Душ и лягам.

П.С. Аз бях от НЕвъзхитените от олиото на Нукс. Верно мирише божествено, ама супер нетрайно. А  и кожата на лицето ми се чуства по-добре след крем. Въпрос на кожа.

Утре мисля да спретна мини шопинГ .

Айде целувки  Heart Eyes

# 670
Здравейте момичета ...един бърз въпрос към тези от Варна , къде намирате червилата на Кейт Мос ??? newsm78

# 671
  • Велико Търново
Честит рожден ден,Вили!!!Бъди здрава,щастлива и много обичана Heart Eyes
Feeling,много неприятно... Confused оправяй се бързо Hug и,вземи мерки-мажи с нещо Thinking
~Миа~,и после сподели,след шопинга.... Wink Аз имах от златното олио на Нукс-ползвах го,на лицето има много приятен,дискретен блясък,но при мен не попиваше бързо и ми мазнееше Confused Но мисля да опитам обикновеното-ще го ползвам за тялото,за лицето и косата имам достатъчно мазала Wink
Самсара,ползвала съм няколко маски на Балеа-никак не са лоши,приятни и леки са Peace Взех си някакви ампуликато серум/жълти на цвят/на Балеа,анти ейдж,но нещо на мирис не ми допаднаха,усъмних се в изтекла годност....и,сега като го казах,се сетих,че трябва да ги изхвърля най-после от шкафа newsm78
Беки.Б., имам и двата продукта за коса,доволна съм и от двата, и моята е тънка,но не ги усещам утежняващи-по-скоро е от значение количеството Wink
don domat,какъв ББ крем използваш? Аз още съм подвластна на ФДТ-те Wink,но съм решила като се позатопли да ги заменя с ББ крем и лека пудра/много бързо лъсвам в Т-зоната Confused
И на мен ми се иска да се присъединя към някоя среща,ама... Sad ако имам път към София,ще ми отделите време за едно кафе Wink Hug

# 672
Скрит текст:
Честит Рожден Ден, Вили! Много успехи и щастие ти желая!!!

Момичета, тези скритите наблюдатели на балкона, как са скрити? Знаете ли? newsm78

# 673
Добра вечер и от мен! Чета ви рИдовно ама не пиша, защото няма какво.  Simple Smile Не се разкрасявам вУУбще - нямам никакво желание.

Днес ми е последното хапче и ПМС-то почва да ме мъчи. Аз знам че утре ще си купя и ще почна нова опаковка ама тялото ми не го знае - подут корем, тичкане до ВЦ-то през 5 мин, чувствУвам се като парцал.  Tired
Много ме е страх от прегледа на първи, много. Един - двама от многобройните лекари през които минах, ми казаха че имам раничка на шийката на матката. А доколкото съм чела раничката е предпоставка за рак на маточната шийка. Освен това клиниката е за репродуктивно здраве, и тема тук имат. Или с други думи лекарите са добри и виждат дребните детайли.
Не ме е страх да ходя при моЙта гинеколожка, не ѝ вярвам много.

Аз на среща няма да дойда и то не защото не искам да ви видя.  Confused

Eтоли, не е ли кОрмуване - от кормило /волан/? Така е много двусмислено, но ако инструктора е млад и хубав, простено да ти е, чадо.  Laughing

Вили, ЧРД! Да си жива, здрава, щастлива, усмихната, Флюбена и каквото пожелаеш да ти се сбъдне!
Ще се оправи малчо!

отчетох се  Tired

# 674
  • София

Eтоли, не е ли кОрмуване - от кормило /волан/? Така е много двусмислено, но ако инструктора е млад и хубав, простено да ти е, чадо.  Laughing

Joy Аз пък може на кУрмило да се уча Mr. Green Айде изложих се Embarassed
Обещавам като го почна да се науча как се пише Hug  Mr. Green
Даи боже млад и хубав инструктор, ама къде ти Whistling
Ще стискам палци всичко да е ок на  прегледа Wink

Аз днес съм доволна от себе си, епилирах се, ексфилирах се, на косата- ампула и маска и след малко ще я издухам със сешоара, лицето- ексфолиране и маска.
След малко започвам да се клепам с лосиони, кремове, финиши и т.н.

Feeling, дано мине бързо, много е неприятно  Hug

Имам един ваучер за Дъглас и БЗ от рождения ден и се чудя за какво да го оползотворя Whistling. Приемам предложения Mr. Green

Много ми се гримира, нямам търпение да стане утре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт